Hunter Hundesofa Gent

629,00 kr.1.529,00 kr.

Hundeseng fra Hunter, som med kanterne giver din hund masser af tryghed. Hundesengen er antibakteriel samt vand- og smudsafvisende og behandlet med SILVERPLUS® og BIONIC FINISH® C6.

Small: 60 x 45
Medium: 80 x 60 cm
Large: 100 x 70 cm

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

  • 10% doneres til et bedre liv for kæledyr
  • 1-3 dages levering
  • 100 dages returret
  • Fri fragt over 399,-

Hunter har lavet hundesengen, der er en hver hund og ejers drøm. Designet er klassisk og med den høje kant næsten hele vejen rundt, vil din hund opleve masser af tryghed og mulighed for at putte sig op ad kanten.

Hundesengen er lavet af slidstærkt polyester, som er smuds- og vand afvisende. Snavs og skidt ligger sig derfor overfladisk på materialet, så hundesengen let kan tørres med en fugtig klud. Helt perfekt til din hund, når den kommer udefra og direkte ind i hundesengen.

Kommer vi dog dertil, at den ikke går længere, og nu trænger til en ordentligt vask, så kan den vaskes ved 30°. Dette gøres let, da hundensengen har en løs bundpude, og betrækket på både kanter og puden kan lynes af. Behandlingen af SILVERPLUS® og BIONIC FINISH® C6 gør, at det forhindrer lugtdannende bakterier i at formere sig, og derfor er det rigeligt med en vask på blot 30° for stadig at sikre en effektiv bakteriebeskyttelse.

Hundesengen kan købes i 3 størrelser:
Small: 60 x 45
Medium: 80 x 60 cm
Large: 100 x 70 cm

Materiale: Slidstærkt polyester

Egenskaber: Smuds- og vandafvisende og behandlet med SILVERPLUS® og BIONIC FINISH® C6.

Vægt N/A
Farve

Sort

Størrelse

Small, Medium, Large

Brand

Brand

Hunter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hunter Hundesofa Gent”

Cookie-indstillinger