Om os

petguide

Vi håber du finder vores kæledyrs-univers interessant.

Vi støtter følgende initiativer:

csr-maerket logo Stop Papirspild mærket

Hej med jer!

Mit navn er Julia, og det er mig, der blandt andet pakker jeres ordrer, skriver med jer på Instagram eller svarer på jeres mail, hvis I har spørgsmål til vores produkter eller artikler.

Udover det så har jeg, ligesom dig, der er havnet her, en kæmpe passion for kæledyr – og det er dem alle; hunde, katte, marsvin, hamstere – store som små!

Men nu skal det hele jo ikke kun handle om mig!

Lad os snakke lidt om Pet Guide.

Petguide.dk er en 100% danskejet webshop med lager i hjertet af Kolding, og vores mission er hver eneste dag at finde de bedste produkter til vores alles kæledyr.

Hos Pet Guide ønsker vi at skabe et fællesskab for vores læsere, og derfor finder du; Ugens kæledyr, artikler om hunderacer og andre gæsteindlæg skrevet i samarbejde med vores læsere på Petguide.dk, som deler ud af deres erfaringer.

Følger du os på TikTok, Instagram eller Facebook, så kan du se vores hold af dedikeret kæledyrs-elskere, der poster flere gange ugentligt og altid er klar på at kommentere på et sødt billede af dit kæledyr eller svare på en af jeres kommentarer!

Vi hos Petguide.dk er så glade for, at I besøger webshoppen, og at I interagerer så meget med os på sociale medier.

Det gør det hele meget sjovere!


Skulle I have nogle kommentar, spørgsmål eller ideer til mig, så er I velkommen til at sende dem til [email protected], og så hører I fra os.