Om Pet Guide

Om webshoppen:

Vi støtter følgende initiativer:

csr-maerket logo Stop Papirspild mærket

Pet Guide webshoppen er udviklet af ICONIQ

Hej med jer!

Pet Guide er en 100% danskejet kæledyrswebshop med lager i Kolding. Webshoppen blev stiftet i februar 2023 med et ønske om at kunne tilbyde de bedste produkter til dit kæledyr, som alle er nøje udvalgt – og som alle hos Pet Guide kan stå inde for. Pet Guide består på nuværende tidspunkt af 3 ansatte, der alle har tilfælles, at de er passionerede omkring kæledyr.

Udover at vi selvfølgelig ønsker at give dig og dit kæledyr en god oplevelse, når du handler hos os, så ønsker vi også at gøre en forskel for kæledyr i Danmark og hjælpe dem til et bedre liv. For vi elsker dyr – og det vil gerne vise jer alle ved at gøre en reel forskel med de muligheder vi har. 

Derfor går 10% af vores overskud altid til en organisation, der på forskellige måder er med til at sikre et bedre liv for kæledyr. Hvert kvartal vælger vi, sammen med dig, vores følgere på sociale medier, besøgende hos Pet Guide og andre af vores nære dyrevenner, hvilken organisation vi ønsker, at 10% af vores overskud skal gå til. 


Har du spørgsmål til vores produkter, et ønske om et bestemt brand på shoppen eller har du en ide til, hvilken organisation vi skal have med i overvejelserne næste gang, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail: [email protected] eller telefon: 70604082.

Vi håber du finder vores kæledyrs-univers interessant.