Orange
459,00 kr.559,00 kr.

Klæd jer på med Hurtta hos Pet Guide

Hurtta er et populært mærke, der er kendt for at klæde din hund på til gåturen i al slags vejr. Hos Pet Guide forhandler vi et varieret udvalg af forskellige produkter fra Hurtta, så der er noget for enhver smag. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller vil du blot gerne høre mere om dem, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, og så hjælper vi dig med rette sparring.

Hvem er Hurtta?

Hurtta er et kvalitetsmærke uden lige og laver designs til selv det dårligste vejr. Hurtta er et finsk mærke, som kom til verden, fordi de selv manglede produkter, der passede til det nordiske vejr der er. Hurtta har i mange år arbejdet med hundeprodukter og har derfor også udviklet det bedste af det bedste. De går op i kvalitet, design og vandtætte produkter til din hund. Så din hund og dig kan komme ud alle dage om året, uanset vejret. En kerneværdi for Hurtta er, at designet er funktionelt – men samtidig stilrent, og det må man sige, de lever op til.

Hundetilbehør der passer til alle

Hos Hurtta går de op i at fremstille produkter, der passer til den enkelte hund, og som er lavet i den bedste kvalitet. Med produkter fra Hurtta er du sikker på, at din hund er beskyttet mod selv det dårligste vejr, og samtidig har det behageligt. Produkterne fra Hurtta er udviklet til alle slags hunde, fordi de ved, at ikke en hund er ens. Du finder derfor produkter, der passer til alt fra den mindste hund til selv det største. Noget, der er særlig vigtigt for Hurtta, er, at produkterne skal fungere på den bedste måde, og skal være med til at fremme din hunds sundhed og velvære. Derfor har de også et produktudviklingsteam, der går op i forskning af tøj til forskellige vejrforhold og hunde. Dette sikrer, at din hund får det bedste udstyr til selv det dårligste vejr.

Udstyr fra Hurtta

Hos Hurtta går de som sagt op i, at ikke en hund er ens, derfor har de også et bredt udvalg af seler og liner til din hund. Hundeselerne er, som alt andet fra Hurtta, udviklet til at være yderst behagelige at have på. De er nemlig udviklet til at passe hunden ergonomisk, som forhindrer skader i nakken og skulderen på hunde ved hårde træk. Med en ergonomisk sele får du også en behagelig sele til din hund, hvor der er plads til leg og lange gåture. Det er ikke blot seler, Hurtta producerer, de laver også halsbånd. Alle sammen er polstret med lækkert materiale, så de ikke skærer ind i halsen på din hund ved hårde træk.

Gåture 365 dage om året

Det er som sagt en kerneværdi for Hurtta, at du og din hund kan komme ud alle dage om året, uanset vejrforhold. Det har de sikret ved at udvikle seler til din hund, der kan holde til regn, slud og solskin. Derudover er selerne lavet i lækkert åndbar materiale, så du sikrer, at din hund har det godt. En sidste fordel ved at vælge Hurtta er, at selerne er nemme at rengøre, fordi de ved, at hunde er hunde, og udstyr nemt kan blive beskidt.
Cookie-indstillinger