Find dine Curli produkter hos Pet Guide

Hos Pet Guide ønsker vi det bedste for dit kæledyr. Derfor finder du blandt andet produkter fra Curli i vores hundesele sortiment. Har du nogle spørgsmål til hundeselerne fra Curli eller nogle af de andre mærker, der forhandles på shoppen, så er du altid velkommen til at kontakte os, og så hjælper vi dig bedst på vej med rette, kompetente sparring.

Curlis historie

Curli er en schweizisk kæledyrsvirksomhed, der blev grundlagt i 2010. Der er to mænd bag virksomheden; grundlæggeren Mark Zimmermann og hans partner Roland Primus. Grundlæggeren så et hul i markedet, hvad angår hundeprodukter og mente, der manglede hundeseler, der var lavet i høj kvalitet, som kunne klare selv de hårdeste test forhold. Derfor udviklede han hundemærket Curli.

Friluftsmennesker med en vision

Både Mark og Roland er friluftsmennesker, og klatrer i deres fritid, derfor mente de også, at der skulle være produkter til hunde, der gjorde det lige så godt, som det bedste klatreudstyr. Man kan nemlig ikke klatre uden at have en sikker line og en holdbar klatresele. For hvis de to ting ikke er på plads i bjergene, så er det livsfarligt at begive sig ud i. De mente derfor også, at hunden havde brug for en sele og line, der var lige så holdbart, som det klatreudstyr de kendte til, som ikke kunne gå i stykker. En anden vision Curli har, er at ikke alle hunde skal have snor i halsbåndet, men derimod have en sele, så din hund ikke bliver distraheret af træk og kvælning på gåturen. Curli mener også, at det er nemmere for din hund at lære nye tricks, når den ikke er utilpas, og det må vi jo give dem ret i.

Produkter hundeejere kan stole på

Det er som sagt vigtigt for Curli at levere produkter, du som ejer kan stole på, og som kan holde til lidt af hvert. Derfor giver de dig, som ejer, en mulighed for en bedre måde at kommunikere med din hund på, og beskytte den imod træk og hiv. Udover det går de meget op i, at de produkter de leverer, er det bedste til din hund. Derfor udvikler de også produkter, der er lavet i materialer af høj kvalitet, så de kan levere farverige, og superlette seler til din hund. Det er ikke tilfældigt, at produkterne fra Curli er så veludførte, der er nemlig blevet lagt vægt på selv den mindste detalje, såsom reflekterende syninger og trykreducerende polstre spænder. Så hvis din hund skal have det bedste af det bedste, kan vi klart anbefale en sele fra Curli.

Hundesele frem for halsbånd

Hos Curli handler det om, at din hund skal have det bedste af det bedste, og derfor mener Curli også, at en hundesele er langt bedre end et halsbånd til gåturene. Det skyldes blandt andet, at hunden kan få kvælningsfornemmelse, hvis den trækker hårdt på jeres gåturen, hvis den altså har et halsbånd på. Hvis din hund er iført en sele i stedet, er trækket fordelt ud over hele overkroppen, og dermed er der ikke så stor belastning på halsen og skuldrene, som der ville være med et halsbånd.
Cookie-indstillinger