Populære Kw hos Pet Guide

Det populære pelsplejemærke Kw er naturligvis at finde hos Pet Guide. De er populære med deres brede sortiment af forskellige typer hundepleje, der altid er tilpasset forskellige hunde og deres pelse. Har du spørgsmål til nogle af produkterne eller hvilken, der passer bedst til din hund? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive, og så hjælper vi dig bedst på vej. Bestiller du hos os, har du din pakke inden for 1-3 dage og altid 100 dages fuld returret.

Kw's mission

KW’s formål med deres produkter er at skabe bedre trivsel og velvære for kæledyr, og det gør de ved at have fokus på soignering. Udover leg og gåture, mener KW at det bedste du kan gøre for dit kæledyr, er soignering. Et bad, negleklip, ørerens og meget mere, er alt sammen med til at øge vores kæledyrs trivsel og velvære, så der ikke er noget der kan komme i vejen for kvalitetstid, og tæt kontakt med vores kæledyr.

Når KW udvikler produkter, er det af højeste kvalitet. De har 40 års erfaring med udvikling af plejemidler til kæledyr, og alle deres produkter bliver udviklet sammen med professionelle laboranter og dyrlæger. Alle ingredienser er ligeledes udvalgt til formålet og lever op til samme standard, som produkter til mennesker.

En bred vifte af pleje

KW udvikler flere plejende produkter. Shampoo, balsam, pelskur, anti-slik, ørerens og mere. Deres udvalg består af flere forskellige shampooer, så du kan vælge en der passer til det din hund eller kat har brug for. I serien finder du bl.a. sort og hvid shampoo, udviklet til at vedligeholde nuancerne i din kæledyrs pels, alt efter hvor mørk eller lys pelsen er. Du finder også shampoo mod kløe og skæl, eller lopper og flåter, samtidig med du kan finde shampooer med specielle ingredienser til bestemte pels- og hudtyper.

Det er ingredienser som aloe vera, kokosolie, krokodilleolie, klorhexidin, mandelolie og argan olie, helt neutral shampoo finder du også. En bred vifte af shampooer med forskellig virkning, men fælles for dem alle er, at pelsen altid efterlades glansfuld og fyldig.

Du kan altid finde en balsam der matcher til shampooen, eller finde en god pelskur. Derudover udvikler de også plejemidler til øre, øjne, tænder og specifikke hanhunds produkter, samt pleje til udstillingshunde og produkter til poterne.

Udover deres egen produktserie, sælger de et stort udvalg af redskaber til pleje, såsom trimmere, børste, sakse og kamme. Derudover finder du også andre artikler til dit kæledyr, som senge, træningsudstyr og meget mere.

Historien bag KW

KW Hunde- og Katteartikler A/S er stiftet af Käthe Winther, hvoraf KW kommer. Efter en opvækst hvor hun luftede nabolagets hunde, tog hun til England for at arbejde på en kennel hvor hun trimmede hunde. Da hun kom hjem til Danmark igen, åbnede hun en salon på Dragør og brugte sine 3 pudler og sig selv til markedsføring, ved at farve dem blå og selv iføre sig blåt tøj, som gav massere af kunder og omtale.

KW Hunde-og Katteartikler A/S blev åbnet i 1972, som grossistfirma, og hurtigt efter kom en serie plejende KW produkter, som shampoo, olie og cremer til hunde og katte. Käthe Winther er den dag i dag gået på pension, men firmaet består og lever videre i den innovative ånd.

Så forkæl dit kæledyr og øg dets trivsel og velvære, gennem soignering med de lækreste plejeprodukter.

Cookie-indstillinger