Find pelsplejeprodukter fra Moser hos Pet Guide

Hos Pet Guide går vi op i din hunds velvære – både det indre og ydre. Derfor finder du også nogle af de mest populære brands inden for pelspleje som f.eks. Moser, der vægter kvalitet og komfort højt for både hund og ejer. Har du spørgsmål til nogle af produkterne fra Moser, som du finder hos Pet Guide, er du altid velkommen til at ringe eller kontakte os på mail, og så hjælper vi dig bedst muligt på vej.

Et erfarent brand inden for styling og pelspleje til kæledyr

En Moser hundetrimmer er essentiel at have, hvis du har en hund, der ofte skal klippes. Her sparer du ikke blot mange penge hvert år, men du får også en hund, der kan blive klippet i trygge omgivelser. Moser har 65 år erfaring og viden inden for professionel styling og pels apparater til dyr. Deres mål, inden for pelspleje, er at udvikle de perfekte redskaber til at klippe din hunds pels. Det er mål, som de vil nå gennem udvikling af nye designs og fremragende teknologi. En trimmer fra Moser er et pålideligt redskab, hvor fokus er på hudens og pelsens sundhed. Hvis du har en hund, med en pels der skal vedligeholdes, er det vigtigt at have de rette redskaber til dette, så du kan få en hund der har flot pels og en glad hund uden ubehag.

Simpel klipning af din hund

En Moser hundetrimmer gør det simpelt og hurtigt at klippe din hund, i forhold til hvis du skal i gang med saksen. Derudover giver en trimmer dig også et mere ensartet og professionelt resultat. En Moser trimmer er robust og har lang holdbarhed, hvis du passer godt på den. Den er handy og ligger godt i hånden, hvilket gør arbejdet lettere for dig.

Værd at vide, når du klipper din hund

Når du har købt en hundetrimmer fra Moser, er det vigtigt at vide, hvordan du bruger den på din hund. Det giver vi en lille overskuelig guide på, så du kan klippe din hunds næste frisurer. Når du skal klippe din hund, er det vigtigt, at du bader din hund inden, og reder pelsen omhyggeligt igennem og selvfølgelig lader den tørre. Ved blot at gøre de her to trin, mindsker du ubehag hos din hund, og du sikrer dig også, at der ikke er sandkorn i pelsen, som potentielt kan ødelægge maskinen. En anden ting, du skal være opmærksom på, når du klipper din hund, er, at pelsen ikke skal klippes for kort. Det kan nemlig resultere i kløe og solskoldning hos hunden. Ved køb af en Moser hundetrimmer medfølger der forskellige skæresæt, som også har forskellige skærelængder. Kig derfor på skærelængderne, inden du går i gang med den helt store hunde-makeover.

Sådan holder du din trimmer ren

Som med hvilken som helst anden trimmer er det vigtigt at holde den ren. Det er vigtigt at holde trimmeren ren, for at skæret og maskinen holder i længere tid. Når du skal rengøre skæret, skal du bruge den lille børste, der medfølger. Den bruges til at børste skidtet væk, derefter skal du bruge en syrefri olie til smørelse og pleje af skæret. Når man giver skæret olie, bliver friktionen, varmeudvikling og slitage reduceret. Noget, du ikke ønsker skal ske med din nye trimmer, er, at skæret bliver varmt. Det kan brænde huden på din hund, og det ønsker vi ikke. Når du først har erhvervet dig en trimmer til din hund, kan den holde længe, men det kræver, at du passer på den. Det er derfor vigtigt, at du rengører den efter hvert brug, hvor du så kan mindske belastningen på maskinen og forlænge batteriets levetid.
Cookie-indstillinger