99,00 kr.149,00 kr.
199,00 kr.249,00 kr.

Find dit KONG legetøj hos Pet Guide

KONG er et favorit mærke blandt mange hundeejere, og derfor finder du det selvfølgelig også hos Pet Guide. Kong vælger kvalitet og diversitet i legetøjet højt, så der er til enhver type hund. Har du spørgsmål til nogle af vores KONG produkter, er du altid velkommen til at ringe eller kontakte os på mail, og så hjælper vi dig bedst på vej mod det rette KONG til din hund og dig.

Hvem er KONG?

Hunde har brug for at lege for at være glade og tilfredse. Det har været KONGs mantra, siden de startede i 1976. Dengang begav de sig ud i et eventyr af udvikling af innovativt legetøj til hunde lavet af de bedste materialer. KONG stræber efter at være opmærksomme på selv de mindste detaljer, i det legetøj de producerer, samt på uddannelse af kæledyrsforældre, så de får den bedste kontakt til deres hunde.

KONG har udviklet legetøj til alle størrelser. Alt fra de helt små hvalpe til de store hunde. Der er legetøj, der kan tygges i, kastes med og som kan holde din hund aktiveret, så du sikrer en glad og velstimuleret hund.

Mental berigelse for din hund

Hunde kan let komme til at døje med kedsomhed, og det kan gå ud over din hunds mentale sundhed. Derfor har KONG også fokus på at holde din hund aktiveret, så den kan forblive glad. Det er vigtigt med mental stimulering – uanset din hunds alder. Det er blandt andet med til at styrke forholdet mellem dit kæledyr og dig.

Kong har udviklet meget legetøj til mental stimulering af din hund gennem tiden. Herunder kan du læse om nogle af dem.

Kong Classic

Kong classic er et legetøj, man finder hos enhver hundeejer- eller det burde det i hvert fald være. Det er nemlig et legetøj, der er med til at stimulere din hund, omend det er til at lege med eller mental træning. KONG classic er udviklet ud fra en unik gummi formular, der sikrer at holdbarheden er i top. Dette legetøj er perfekt til de hunde, der kan lide at tygge, men KONG classic er også et legetøj, der lægger op til leg. Legetøjet kan fyldes med godbidder og bruges som aktivitetslegetøj. Udover alle de andre goder, findes KONG classic i mange størrelser, så uanset hvilken størrelse din hund er, har den mulighed for at være med i KONG legen.

KONG Tikr

Et aktivitetslegetøj der kan underholde din hund det meste af dagen. Dette aktivitets legetøj fra KONG er en godbidsdispenser, som du kan fylde med din hunds favorit godbidder. Der er en timer på legetøjet, så du selv kan bestemme, hvor længe din hund skal være aktiveret. Hvad mere kunne man be om?

KONG airdog

Squeaker bolde er en klar favorit hos de fleste hunde. Hos KONG har de udviklet på den klassiske træningsbold, som vi alle kender den. De har kombineret de to ting til et helt fantastisk hundelegetøj. Legetøjet her er god til apportering og er mild mod tænder og gummer.

KONG puppy

Et fantastisk hvalpe legetøj til dig, der lige har købt hund, eller kender en der har. Legetøjet fyldes med vådfoder eller godbidder og er med til at aktivere din hvalp, og samtidig afhjælpe kløende tænder.

KONG har lavet legetøj til hunde i mere end 40 år, og ved derfor også, hvad de laver. Det er ikke blot legetøj til at afhjælpe kedsomhed, men KONG har også udviklet træning af din hunds mentale sundhed, så din hund kan forblive glad og velstimuleret. Derudover laver de legetøj til hunde i alle aldre. På Petguide.dk finder du det KONG legetøj som er vores favoritter, og det vi mener enhver hundeejer ikke kan undvære.

Cookie-indstillinger