KovaLine pelsplejeprodukter hos Pet Guide

KovaLine er kendt for deres innovative pelsplejeprodukter, hvor der er lagt fokus på kvalitet og det helt rette indhold. Hos Pet Guide finder du KovaLine produkter til din hunds pels og poter, fordi din hund fortjener det bedste af det bedste. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os og så hjælper vi dig bedst på vej, så du og din hund kan finde det helt rette. Hos os har du altid din pakke inden for 1-3 hverdag med mulighed for afhentning på vores lager, 100 dages fuld returret og bestiller du for over 399 kr, får du gratis fragt.

Hvem er KovaLine?

Kovaline er et dansk produceret pelspleje-mærke, der behandler hudproblemer hos dit kæledyr. Kovaline er det naturlige alternativ til antibiotika og steroider, som traditionelt bliver brugt til behandling af hudproblemer hos kæledyr. Produkterne er både med til at modvirke vækst af bakterier og svamp, men er også med til at genoprette hudens balance, så nye problemer ikke opstår. De forskellige produkter fra Kovaline er udviklet med farmaceutiske olier, som fremmer stimuleringen af nye hudceller i helingsprocessen af sår.

Hele filosofien bag mærket kovaline er, at produkterne kun indeholder naturlige ingredienser, som kan være med til at fremme heling af f.eks. sår og eksem på din hund. En fordel ved Kovaline er at deres produkter ikke indeholder antibiotika og steroider, men derimod bruger naturlige produkter til sårheling.

Historien bag Kovaline

Produkterne fra kovaline indeholder lanolin, som er et fedtstof, der kommer fra uld, og som har en helende effekt på sår. Jesper, ejeren af Kovaline, fandt på ideen bag produkterne en aften i 2001. Han sad i sofaen og så et program omhandlende får, og hvordan de bliver klippet. Fåreklipperen fik tit snitsår på fingrene, men såret helede hurtigt, fordi de havde hænderne i ulden, hvor der jo er lanolin i. Derfor tænkte han at sådan et naturligt produkt skulle på markedet, så hans elskede dyrevenner også kunne få glæde af den naturlige og helende effekt, lanolin havde.

Efter ideen kom til Jesper gik der mange år, før de færdige produkter kom på markedet. Men i dag bliver produkterne solgt hos forhandlere over hele landet. Det er nemlig ikke kun os, der elsker mærketen a og alt hvad det står for, men også flere dyrlæger, rundt omkring i landet, er begyndt at holde af mærket.

Varianter af Kovaline

Kovaline produkterne findes i et væld af varianter fra shampoo, wipes og til salve. Alle produkter kan noget forskelligt, men fælles for dem alle er, at de modvirker irriteret hud, så din hund undgår sår og eksem. Hvis uheldet er ude, og din hund har fået sår i pelsen, har Kovaline produkterne det der kan hjælpe på dette. En af vores favoritter her på shoppen er deres potesalve, som bruges både om vinteren til det kolde vejr, men også om sommeren når fortovet er varmt, for at sikre at din hunds poter ikke sprækker.

Tænk på naturen

Når du køber produkter fra Kovaline, er emballagen lavet af 100% genanvendeligt plast og er PVC-fri. Det er ikke uden grund. Der er nemlig tænkt over de mindste detaljer. Efter du har brugt produkter op, kan du genbruge emballagen til andre ting i din husholdning, og derved gør du en god ting for både naturen og miljøet.

Hvorfor bruge kovaline?

Grunde til at bruge kovaline er at produkterne renser, peeler, plejer og har en helende effekt på dit kæledyrs hudproblemer. Særligt ved Kovaline er, at kombinationen af rens og heling giver en effektiv behandling af eksem, svamp, røde poter, hot spots og tør hud. Der kan være tilfælde, hvor dit kæledyr har brug for ekstra hjælp, og så ville det være en god ide at kontakte en dyrlæge.

Kovaline er IKKE et medicinsk produkt, og skal kun bruges til udvortes brug.

Cookie-indstillinger