Aktivitetslegetøj hos Pet Guide

Hos Pet Guide finder du aktivitetslegetøj i forskellige sværhedsgrader til din hund fra Nina Ottosson. På den måde er der altid noget for nybegynderen eller den garvede hund. Har du spørgsmål til nogle af produkterne fra Nina Ottosson eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os, og så hjælper vi dig bedst muligt på vej. Bestiller du hos os, har du altid din pakke inden for 1-3 dage, og du får altid gratis fragt ved køb over 399 kr.

Nina Ottossons filosofi

Nina Ottosson har en filosofi, der lyder på, at hunde har fire ben og et hoved, og alle fem har brug for aktivitet på forskellige måder, både fysisk og mentalt. Det er den filosofi, som startede hendes rejse mod at udvikle spil og legetøj til hunde, som stimulerer deres hjerne.

Legetøj og spil fra Nina Ottosson

De spil Nina Ottosson har udviklet, får hunde til at arbejde med problemløsning på forskellige måder. Formålet er, at man som hundeejer kan aktivere sin hund på en nem og sjov måde, hvor hunden skal finde gemte godbidder, ved enten at løfte eller skubbe blokke, dreje på diske, spinne et bræt og andre ting. Du kan som ejer spille spillene sammen med din hund, hvilket er en god måde at have kvalitetstid sammen, og som styrker jeres bånd. Når det er hundens første møde med et spil, er en hjælpende hånd ofte nødvendigt for hunden. Så må man som ejer være med til at dirigere sin hund, hvis den ikke kan finde frem til de gemte godbidder. Materialerne brugt til at fremstille legetøj og spil er plastik og sammensatte materialer, som kan være træfibre og plastik sammen. Produkterne er solide, så hundene sagtens kan være ivrige efter deres søgen på godbidder. Materialerne er vandtætte, så godbidderne kan være flydende eller faste. De forskellige designs er lavet i farverige kombinationer, de er stabile og nemme at rengøre efter brug.

Vigtigt med udfordring

Hunde har brug for en masse aktivitet. Gåture er en rigtig god aktivitet, men Nina Ottosson ønsker ikke, at den mentale aktivitet bliver glemt. Hvis man som ejer ikke har tiden til at finde på ting, som aktiverer deres hunds hjerne, har Nina gjort det let gennem disse spil. For det er vigtigt, at hunde får brugt deres hoved engang imellem, det får de det godt af, og de opbygger deres selvtillid. Når hunde ikke får lagt energi i en organiseret leg, er det der, de går hen og opfinder deres egen sjov, som kan være at tygge på ting, der ikke skal tygges på, eller bare blive hyperaktive. Samtidig skal en hund også lære at sidde stille, uden at lave noget. Det handler om at finde en god balance mellem aktivitet og inaktivitet. Det er vigtigt at starte med at træne sin hunds hjerne, allerede når de er hvalpe. Her skal det være simple spil og i kortere tid af gangen. Nina Ottosson oplevede også, at hunde hos forskellige dyreværn fik en positiv effekt af at lege med spillene. Selvom det tog lang tid for dem at lære at være nysgerrige, fik de opbygget deres selvtillid af at prøve spillene, og finde frem til godbidderne. Alle hunde har brug for at blive mentalt aktiveret, og Nina Ottosson har fremstillet spil som har forskellige niveauer, og som man altid kan gøre mere udfordrende for sin hund.

Sådan begyndte det hele

Da Nina fik to børn hurtigt efter hinanden, havde hun ikke lige så meget tid til at aktiverer sine hunde på det mentale niveau, som hun ellers plejede. Hun begyndte at undersøge en let og simpel måde at få udfordret deres hjerner på, og det var sådan hun begyndte at udvikle spil og legetøj til hunde, som gjorde netop dette. Hun startede firmaet Zoo Active Products i 1993, hvor produktionen af disse legetøj tog fart. Efter produkterne kom frem, blev de blevet taget rigtig godt imod, og er blevet anbefalet af psykologer, dyrlæger og hundetrænere. I 2015 blev Nina opkøbt af Outward Hound, og arbejder der stadig den dag i dag. Brug Nina Ottossons spil og legetøj for at få aktiveret din hund mentalt på og sjov og anderledes måde.
Cookie-indstillinger