Brit hos Pet Guide

Hos Pet Guide finder du et varieret udvalg af godbidder fra mærket Brit. Vi har både til katte og hunde og i forskellige smage, alt efter hvad dit kæledyr foretrækker. Brit er en favorit blandt mange, da de er fyldt med smag og findes i mange forskellige størrelser og smage, så du kan finde det helt perfekte match, der matcher både dit kæledyr og dine behov. Har du nogle spørgsmål til vores godbidder eller andre produkter hos Pet Guide, er du altid velkommen til at kontakte os, og så hjælper vi dig bedst muligt på vej.

Ønsker du godbidder fra Brit, finder du dem hos Pet Guide. Vi har til både katte og hunde og i smage som blandt andet tun, kalkun, kylling og andet – alt efter om du ønsker til hunde eller katte. Du finder også godbidder til ethvert stadie i din hund eller kats liv. Så er du specifikt på udkig efter godbidder til hvalpe, så finder du dem hos Brit. Skal det være godbidder til voksne hunde, har Brit dem også.

Brits oprindelse

Brit er en privatejet familievirksomhed, som har hjem i Prag, Tjekkiet. Det er her, at de udvikler, producerer og distribuerer al deres katte- og hundefoder samt godbidderne. De har det hele samlet et sted for, at de konstant kan udvikle og gøre deres produkter så gode som muligt - og hele tiden have produkter af allerhøjeste kvalitet. Det er blandt andet noget af det, som Brit er kendt for: Produkter af høj kvalitet! Men det er også forståeligt, for Brit har mange års erfaring og startede helt tilbage i juni 1994 - og har altså over 30 år på bagen. De har også over 350 ansatte, som hele tiden arbejder på at skabe de allerbedste produkter til vores hunde og katte.

Brug Brit i hverdag

Godbidder fra Brit er et must til samlingen af godbidder, hvad enten de skal bruges til træning, aktivering, hygge eller “bare fordi” godbidder. De kommer i forskellige smage, så du  sagtens kan finde en favorit til din bedste ven. Udover det, finder du også godbidder, der er tilpasset vores kæledyrs livsstadie - feks til hvalpe eller voksne hunde, og det samme gør sig gældende for kattegodbidder eller foder. Så er Brit blevet din kat eller hunds favoritter, kan de sagtens købes hele livet til dit kæledyr.

Cookie-indstillinger