Grå
309,00 kr.639,00 kr.

Hos Peppy Buddies er der fokus på kvalitet, hvor det er vigtigt, at de anvendte materialer er slidstærke, så produkterne kan holde så længe som muligt. Peppy Buddies laver kvalitets udstyr til hunde i et flot og stilrent design, og lægger stor vægt på komfort ved deres hundesenge samt god pasform på deres hundetøj.

Hvis du er meget kvalitetsbevidst og gerne vil tilbyde din hund produkter, som er meget komfortable, så er Peppy Buddies et godt og sikkert valg. Komfort er meget vigtigt for en hund i alt den foretager sig, uanset om den går, kører eller bare slapper af. Det er derfor Peppy Buddies har en vigtig mission om, at give netop dit kæledyr den bedste komfort.

Du kan købe Peppy Buddies produkter her på Pet Guides webshop. Vi ønsker det bedste for både dig og dit kæledyr, derfor tilbyder vi gode priser, hurtig levering, og effektiv kundeservice på alle vores produkter.

Hvem er Peppy Buddies?

Peppy Buddies producerer udstyr af høj kvalitet til dit kæledyr. De står nemlig for kvalitet, funktionalitet og smukt design. Menneskerne bag brandet er meget opmærksomme på detaljerne i produkterne, da de ved hvor vigtigt det er, at anvende materialer der er både flotte og holdbare. Derfor har Peppy Buddies produkter en lang holdbarhed, som kan nydes af kæledyr verden over, i lang tid. Derudover er kendetegnet ved Peppy Buddies produkter god komfort for hunden – det kan for eksempel ses i forbindelse med Peppy Buddies hundesenge og hundesæder.

Med Peppy Buddies produkter er der ingen grund til at gå på kompromis med dit kæledyrs behov, og deres produkter findes til en overkommelig pris. Hos Pet Guide tilbyder vi fri fragt ved køb over 399 kr samt hurtig levering, så dit kæledyr hurtigst muligt kan nyde vores produkter.

Sortiment

Hos Pet Guide kan du finde et udvalg af Peppy Buddies produkter. Her er den populære Teddy Hundeseng en sikker vinder for dit kæledyrs komfort. Hundesengen er både blød nok til at ligge rart og behageligt i, og samtidig fast nok til at beholde formen.

Den er med dejlig krøllet og blødt plys, som er behageligt for hunden at ligge i. Betrækket er også aftageligt, så det nemt kan vaskes og holdes rent. Derudover er hundesengen udstyret med en praktisk skridsikker bund, så den står fast og ikke glider rundt, når hunden lægger sig, hvilket sørger for mere sikkerhed.

Hos Peppy Buddies ønsker de at alle hunde kan have en god og behagelig seng. Derfor findes et udvalg af forskellige størrelser af Teddy hundesengen på webshoppen i small, medium og large, så der findes noget til hunde i alle størrelser.

​​

Hos Pet Guide forhandler vi produkter til hunde fra mærket Peppy Buddies. Denne mulighed omfatter hundesenge som lavet af høj kvalitet, da dit kæledyrs komfort skal være i top. Dette er også kendetegnet ved Peppy Buddies, som altid vælger deres materialer og design meget omhyggeligt, så deres produkter altid er funktionelle og praktiske.