-15%
Original price was: 49,00 kr..Current price is: 49,00 kr.. 41,65 kr.
-15%
Original price was: 49,00 kr..Current price is: 49,00 kr.. 41,65 kr.
69,00 kr.89,00 kr.
-15%
49,00 kr.69,00 kr.
41,65 kr.58,65 kr.
-15%
Original price was: 19,00 kr..Current price is: 19,00 kr.. 16,15 kr.
249,00 kr.349,00 kr.

Du finder Trixie hos Pet Guide

Hos Pet Guide finder du et varieret udvalg af produkter fra mærket Trixie. Vi har alt fra seler til katte, børster til pelspleje, legetøj og andet. Trixie er et velkendt mærke, som de fleste efterhånden kender til samt deres produkter. Du er dog alligevel altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter – fra Trixie eller ej, og så hjælper vi dig med rette sparring. Bestiller du hos os, får du altid gratis fragt ved køb over 399 kr.

Trixies historie

Det er efterhånden et par år siden at Trixie blev til, men de gør det stadig godt på markedet over kæledyrstilbehør. Trixie blev i sin tid startet af den danske Bonnik Hansen i Flensborg, Tyskland, og der har aldrig været tvivl om, at kæledyrene skulle være i fokus. Det er nemlig ikke uden grund, at kæledyrs-virksomheden er vokset sig stor, for når man har en dyb passion, viden og interesse indenfor kæledyr, ja så kan alt lade sig gøre. Hos Trixie går de op i komfort og kvalitet, og det ses på de produkter, de leverer.

Kæledyrsudstyr og -tilbehør til alle kæledyr

Trixie forhandler produkter til alle kæledyr – hunde, katte, fisk og smådyr. Det er ikke blot i Danmark, at kæledyrsmærket er populært, men også i lande som Storbritannien, Frankrig og Holland hitter de blandt kæledyrsejerne. Ikke nok med at Trixie laver udstyr til alle slags hunde og katte, de stræber også efter at være et kæledyrsbrand, der ledsager dig og dit kæledyr helt fra fødsel og til din hund er gammel. Trixie laver nemlig udstyr til alle kæledyr i alle aldre. Derfor har de også udstyr til når I er i hjemmet eller på ude af huset.

Alt til katte og hunde

Trixie går op i at dit kæledyr har det godt. Derfor har de blandt andet udviklet seler og legetøj til din kat, så den kan have det godt både inden i og uden på. En kattesele er med til, at du kan lufte din indekat på en sikker måde, og Trixie har gjort det muligt for din kat at nyde turen. Det samme gør sig gældende for udstyr til hunde. Her laver de alt inden for legetøj, pleje af din hunds pels, transport og meget andet.

Kvalitet og design

Trixie er en tysk kæledyrsvirksomhed, der går meget op i design, kvalitet og derfor også materiale. De laver produkter, der holder, og som du roligt kan iklæde din hund eller kat. Seler fra Trixie er noget der holder, og du kan bruge i mange år frem.

Legetøj fra Trixie

Trixie laver ikke kun seler til hunde og katte, men også legetøj som er kendt mange steder i verden. Trixie er et kæledyrsmærke, der går op i autencitet, og derfor er legetøjet, de producerer, tæt på virkeligheden. Det er det, fordi de mener, at hunde ikke så nemt kan snydes, og hvis hunden leger med en rotte, skal det også ligne en rotte. De mener, at det skal være sjovt for dig og din hund at lege sammen, og derfor leverer de også et bredt udvalg af legetøj til dit kæledyr.

Kvalitetssikret

Trixie er et mærke, der er blevet testet og afprøvet af specialister og designere, så du er sikret et produkt, der holder og passer til dit kæledyr. Alle produkterne er testet ud fra høje standarder, så kæledyrs-venligheden er i top.
Cookie-indstillinger