Kom sikkert afsted med Kurgo

Hos Pet Guider finder du blandt andet produkter fra Kurgo, som giver din hund og dig yderligere sikkerhed, når I er på farten eller ude at gå ture. Har du spørgsmål til nogle af Kurgo-produkterne, hvad enten det er angående funktionerne, den rette størrelse eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os, og så hjælper vi dig på vej med kompetent sparring.

Hvem er Kurgo?

Kurgo er stiftet af brødrene Kitter og Gordie Spalter, og de har lavet lige præcis det du skal bruge, når du skal have din hund sikkert med på tur, omend det er gåtur, køretur, vandretur eller en større rejse, og det er der en helt særlig grund til.

Inspirationen til firmaet kom nemlig fra Kitters egen hund Zelda. Zelda havde en farlig vane med at hoppe frem på forsædet, når de var ude og køre bil. Efter at det var sket for mange gange, gik Kitter i gang med at udvikle den første prototype af en barrier til bagsædet, som senere er blevet til deres Backseat Barrier. Sådan begyndte de at udvikle produkter til Kurgo, med fokus på rejse- og sikkerhedsudstyr til hunde.

Interesse og udvikling af udstyr til hunde

Udover at Zelda var inspiration til det første produkt, kommer brødrenes interesse for udvikling af udstyr til hunde, gennem en opvækst med leg og sjov i skovene med familiens egne hunde. De tror på at en hund er meget mere end kun et kæledyr. En hund er et familiemedlem, en bedste ven og en makker til vandreture og generelt bare til at udforske verden med. Sikkerhedsudstyret er derfor udviklet, så man altid kan have sin bedste ven sikkert med på tur, ligemeget om det er til fods eller i bil.

Deres produkter er af simpelt design, som kan præcis det det skal, og er nemt at have med at gøre. Kurgo stræber altid efter at udvikle med den bedste kvalitet, for at give deres kunder det bedste produkt de kan.

Sikkerhed i første række

De udvikler selv alle deres produkter, som de sælger, og gør sikkerhed til en sjov ting at investere i. Det er udstyr til rejse med din hund, og generelt sikkerhedsudstyr der skal til, når man har en sød firbenet ven. De har forskelligt seletøj som passer til enten at blive spændt fast i selen i bilen, en aktiv hund eller en helt klassisk gåturs sele.

Med Zelda som inspiration har de udviklet flere produkter til en sikker køretur. Det er bl.a. selen til hunden som gør, at den kan blive spændt sikkert fast, sammen med andre produkter som barrierer til døren og forsædet, afskærmning fra bagsæde til forsæde, uden at lukke helt til, så hunden stadig kan følge med. Kurgo har også lavet sædebeskyttelse, med hængekøje inspiration. Det er et produkt som afskærmer bagsædet, så hunden ikke kan lave mærker på sæderne, samtidig med der er en mindre barriere til forsæde, mens selen stadig kan komme igennem stoffet og spændes gennem indbyggede huller.

Deres produkter består også af essentielt udstyr, som man skal have med på eventyr. Det indebærer transport tasker, madskåle og vandbeholdere. Er din hund med på en masse udendørs ture, laver Kurgo også udstyr til din hund, så den kan klare alt slags terræn og vejr. Sko til poterne, sweatere, jakker og andet udstyr der gør din hund i tip top stand, til en lang vandretur.

En ting er sikkert med Kurgo. De vil blive ved med at udvikle og videreudvikle produkter, for at kunne give deres kunder de bedste produkter, af den bedste kvalitet.

Cookie-indstillinger