Pelspleje med FURminator hos Pet Guide

Hos Pet Guide finder du et varieret udvalg pelsplejeprodukter fra blandt andet mærker som FURminator. Vi ønsker kun det bedste for jeres kæledyr, og derfor vælger vi nøje udvalgte brands, som vi forhandler hos os. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, og så hjælper vi dig bedst på vej. Husk, at når du handler hos os, har du altid din pakke inden for 1-3 dage, gratis fragt over 399 kr og altid 100 dages fuld returret.

Hvem er FURminator?

FURminator er et kæledyrsmærke, der producerer pelsplejeprodukter og plejeredskaber til både hunde og katte. De har gennem mange årtier udviklet pleje redskaber til dit kæledyr, og derfor ved de også, hvad de laver. FURminator er nemlig udviklet af professionelle hundefrisører, der ønsker at producere et uundværligt kvalitetsredskab, så du selv kan børste din hund derhjemme.

Deres historie

FURminator blev til, fordi der ikke var produkter i branchen, som kunne afhjælpe fældning af hunde i eget hjem. Det var ideen bag FURminator, og sidenhen har de vokset sig større. FURminator producerer pelsplejeredskaber, der reducerer fældning og fjerner løs underpels uden noget ubehag hos din hund. Med redskaber fra FURminator kan dette nemlig gøres effektivt og behageligt for din hund. FURminator bruger din hunds naturlige olier til at holde huden og pelsen pæn.

Ergonomisk pelspleje

FURminator er et pelsplejemærke, der går op i, at det skal være behageligt for dit kæledyr, men også for dig som ejer. Deres pelsplejeprodukter er nemlig udviklet til, at have ergonomisk greb, så det ligger godt i hånden, og du kan pleje din hunds pels uden problemer.

Gør fældningsperioderne nemmere

Alle os med hund kender det, der er pels over alt. På tøjet, i munden, sofaen, sengen, bordet, tæpper og på gulvet. Hunde og katte fælder, og det må vi erkende, når vi først har anskaffet os de små pelsede venner. Men selvom vi er klar over, at de fælder, kunne det være lækkert, at der ikke ligger hår overalt i hjemmet. Du kan støvsuge nok så meget, men der ligger hår igen 10 minutter efter. Med pelspleje produkter fra FURminator, tager børsten hårene, mens de er på hunden, og derved undgår du, at der ligger hår rundt om i huset. Dog kan problemet med hår i sofaen, sengebordet eller tæppet ikke helt undgås, når man har kæledyr, men med FURminator kan problemet mindsket meget.

Gode grunde

Der findes mange gode grunde til, at du skal anskaffe dig en FURminator, og især hvis du har en hund, der fælder meget, kunne det være oplagt for dig at anskaffe dig et produkt fra dem. Derudover er det ikke blot lækkert for din hund at blive redt godt samt få kløet pelsen godt igennem, men fuglene i din have, kan også bruge din hunds pels til at bygge rede af. Det er forskelligt fra hund til hund, hvor ofte den skal børstes igennem, men hvis din hund har langt hår, kan det være en god ide at børste den igennem dagligt. Dette er med til at mindske hårknuder på din hund og pels rundt om i dit hjem.

Start når de er hvalpe

Hvis du allerede nu ved, at du skal have en hund, der kræver meget pelspleje. Det kan være den har langt hår, krøller eller en meget tyk pels – ja, så kan det være en fordel allerede at starte med at børste din hund, når den er hvalp. Dette er nemlig med til at gøre det nemmere og mere trygt for din hund, når den bliver voksen.
Cookie-indstillinger