Alpha Spirit hos Pet Guide

Hos Pet Guide finder du godbidder fra det populære mærke Alpha Spirit. Det er en favorit blandt mange hunde, da de kommer med smage, som vores hunde elsker – og så har de et indhold, der fodrer vores hundes naturlige instinkter med den naturlige smag fra dem. Det er altså en lækker sag for vores hunde. Har du nogle spørgsmål til vores Alpha Spirit produkter eller andet på shoppen, så er du altid velkommen til at kontakte os. Alpha Spirits godbidder er kendetegnet ved naturlige ingredienser og uden alt muligt ekstra tilsat. De er f.eks. altid uden korn, glutenfri og uden kunstige farvestoffer, så de bevarer der naturlige smag så vidt muligt og dermed gør det ekstra attraktivt for vores hunde. Desuden er de også uden benmel, som sammen med ovenstående gør, at de er allergivenlige og flere hunde dermed kan spise disse typer godbidder.

Hos Pet Guide

Hos os finder du et blandet udvalg af Alpha Spirit godbidder, som kommer i forskellige størrelser af poser. Det gør dem handy at have med sig rundt, hvad enten det er på gåturen, til træning eller når der skal stå en pose hjemme i skabet. Du finder også forskellige typer, alt efter om du ønsker crunch eller semi-moist til træning, som kan deles i endnu mindre stykker. Smagsvarianterne varierer også blandt favoritter som f.eks. and og kylling.

Brug godbidder i din hverdag

Med hund i hjemmet er det et must at have godbidder liggende. De kan være en god motivator, når det kommer til træning og læring af andre øvelser, der er relevante for jer. Men udover til træning kan du også benytte dem til f.eks. aktivitetsspil og andre aktiveringsøvelser, hvor din hund bliver mentalt stimuleret. Men godbidder er selvfølgelig ikke kun til hårdt arbejde. De er også perfekte til belønning eller når I blot har brug for en hyggestund og lidt samvær.

Alpha Spirit og den naturlige smag

Et af nøgleordene når det kommer til godbidder fra Alpha Spirit er naturlighed. De ønsker at holde fast i så naturlige smage som muligt ved at f.eks. undlade tilsætningsstoffer, gluten og andre ting, der oftest bliver tilsat. Det hænger fint sammen med, at Alpha Spirit ønsker, at vores hunde skal have en smag af, hvad deres forfædre spiste - som jo var helt naturligt mad, de selv fangede. Det er ønsket og smagen, de prøver at skabe.  
Cookie-indstillinger