Gør hverdagen lettere med PetSafe

Hos Pet Guide finder du et udvalg af kattelemme fra Pet Safe og dertilhørende tilbehør. Har du spørgsmål til dit valg af kattelemme eller andre produkter fra PetSafe, er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail, og så hjælper vi dig med kompetent sparring. Når du handler hos Pet Guide får du altid gratis fragt ved køb over 399 kr, du har din pakke inden for 1-3 dage og så har du altid 100 dages fuld returret.

Hvad er Petsafe?

Petsafe designer innovativt og unikt hundeudstyr i den bedste kvalitet. Der er altid fokus på både kvalitet, design og funktionalitet. Som den største producent af elektroniske kæledyrs træningsprodukter i USA, er de dedikeret til den mest innovative forskning samt avancerede designs. Petsafes produkter hjælper dig og dit kæledyr med at få de bedste stunder sammen, uanset om du har brug for lidt hjælp til træning, ønsker mere sikkerhed eller bare vil forkæle dit kæledyr.

Historien bag Petsafe

Siden 1991 har Petsafe arbejdet mod nye løsninger for dig og dit kæledyrs sikkerhed. Lige fra starten af PetSafe, har virksomheden arbejdet mod at gøre sig selv til et af de mest betroede mærker for kæledyrsejere over hele verden. Petsafe stræber efter at gøre dette ved at leve op til deres virksomheds værdier om at være troværdige, empatiske, dedikerede og ægte. Det er en etos inspireret af Petsafes CEO der, som passioneret kæledyrsejer, har skabt en åben og ærlig kultur. Det betyder, at de lytter til deres kunder samt hinanden, og reagerer ved løbende at lave forbedringer af produkter og processer. Denne proces sikrer en topkvalitet i udviklingen af produkter, som netop understøtter troværdigheden, og gør Petsafe til en troværdig og førende virksomhed. Petsafe er målrettet mod at styrke det unikke og specielle forhold, som eksisterer mellem en ejer og deres kæledyr. Hvert produkt, der bærer Petsafes varemærke, er baseret på en forståelse af den gensidige kærlighed mellem kæledyr og mennesker.

Sortiment

Hos Pet Guide har vi udvalgt vores yndlings produkter fra Petsafe til jer. Petsafe fokuserer på at designe funktionelle og effektive produkter ved hjælp af teknologi, hvilket skal hjælpe med at gøre din hverdag bedre. At skabe de bedste øjeblikke for kæledyr og sikre deres sikkerhed, sundhed og lykke er lige så sandt i dag, som det nogensinde har været.

Petsafe Microchip Kattelem

PetSafes microchip-styrede kattelem gør det muligt for netop din kat at gå uforstyrret ind og ud af huset – uden at fremmede katte eller andre dyr, kan komme ind i huset. Den batteridrevne PetSafe Microchip Kattelem kan bruges op til 40 forskellige katte, på op til 8 kg. De 4 manuelle låse muligheder indstilles nemt med en drejeknap, så du selv bestemmer, om indgangen forbliver helt lukket, kan åbnes i begge retninger eller kun åbnes i den ene eller anden retning. Takket være den forstærkede dobbelt lås, bliver den robuste kattelem sikkert lukket og skaber sikkerhed samt bevægelsesfrihed.

Petsafe Staywell Magnetisk halsbånd

Det magnetiske halsbånd kan benyttes af din kat, hvis du har en magnetisk kattelem fra Staywell 400 serien. Det giver nemlig katten, der bærer halsbåndet, adgang til kattelemmen. Vær med til at sikre dit dyrs sikkerhed med Petsafes sortiment hos Pet Guide og hold ubudne gæster ude.
Cookie-indstillinger