Pet Guide

Blandt store mærker som Dog Copenhagen, Kong, Carnilove og andre, finder du også Pet Guide. Vi ønsker at have et udvalg, på tværs af vores webshop, som har alt det, du som kæledyrsejer, har brug for. Derfor har vi et generelt blandet udvalg af både produkter og brands, så du kan finde det match, der passer dig og dit kæledyr bedst. Til fælles for dem alle er dog, at det er af høj kvalitet og med et udvalg, der taler til en bred målgruppe – for vi ved alle, at vores hunde er forskellige og dermed også har forskellige behov.

Vores fnugrullere

Vores fnugrullere er et must til dig med et kæledyr derhjemme, som fælder. Designet er simpelt og farven en mild, pastel grøn. Den kommer med et “låg”, så når du har brugt den, kan du tage “låget” på igen, uden at den klistrer fast i noget eller bliver unødvendigt beskidt. Udover det, er den også genopfyldelig. Så når alle ark i din fnugruller er brugt, kan du købe nye og sætte på - det er altså en fnugruller med væsentligt længere levetid end den klassiske, som man bare smider ud, når den er opbrugt.

Pet Guides ønsker

Hos Pet Guide ønsker vi at give dig en god oplevelse, når du skal shoppe kæledyrsudstyr til din hund eller kat. Det gør vi ved at stå til rådighed på mail, telefon og vores sociale medier. Du er altid velkommen til at kontakte os, og så vender vi retur så hurtigt som muligt med hjælp til dit spørgsmål. Udvalget af varer du finder hos os, er tilpasset, så der er noget til enhver kat eller hund. Vi er nemlig klar over, at vores kæledyr er forskellige og dermed har forskellige behov. Desuden har vi som ejere også forskellige præferencer og ønsker til de ting, vi køber til vores kæledyr. Derfor vægter vi kvalitet højt, et sortiment der rammer bredt og et udvalg, som passer ind i de fleste hjem - i både design og størrelse.

Cookie-indstillinger