Hos Pet Guide finder du et udvalg af Carnilove godbidder til både hunde og katte. Carnilove er kendte for deres store udvalg af lækre godbidder med forskellige smage, forskellige størrelser og til enhver anledning og alder. Har du spørgsmål til nogle af vores Carnilove godbidder eller indholdet deri, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, og så sørger vi for at hjælpe dig på vej bedst muligt.

Carniloves godbidder

Carnilove er kendt for at tilpasse deres foder og godbidder til vores hunde og kattes oprindelse. Det gør de med en smag, der ligger så tæt og naturligt til den, de selv fangede engang – ved blandt andet at nøje udvælge kødet, som indgår i foder og godbidder. Kødet udvælges efter, hvad der er mest naturligt for dem, og hvad de selv ville kunne fange og spise tilbage, hvor vores hunde og katte levede frit. Derfor finder du blandt andet smage og indhold som: laks, kalkun, lam, vildsvin, and og lignende.

Carniloves godbidder og foder har som udgangspunkt altid et højt indhold af kød. I godbidderne finder du oftest også et indhold af forskellige bær, frugt og grøntsager - alt sammen ting, som din hund eller kat ville kunne finde i naturen, da de levede og færdes uden for selv.

Carnilove hos Pet Guide

Hos Pet Guide finder du et udvalg af forskellige typer godbidder til både hund og kat. Udvalget indeholder forskellige smage og størrelser af godbidder, så du kan finde det perfekte match, der passer til jeres behov og hvordan godbidderne skal bruges. Der er små godbidder, som er gode til træning, de lidt større tyggeben, når der rigtig skal hygges og meget andet. På den måde er der til, hvad end hverdagen bringer og om I skal bruge dem til træning, aktivering eller bare hygge derhjemme.

Cookie-indstillinger