Spændende udvalg af Nobby hos Pet Guide

Hos Pet Guide finder du et varieret udvalg af katte- og hundeudstyr fra Nobby. Du finder alt fra legetøj til pelspleje og fra transportting til bilen til løbetidsbukser samt meget andet. Nobby besidder altså et bredt udvalg af forskellige varer. Har du spørgsmål til nogle af tingene, eller er der noget, du godt kunne tænke dig at vide mere om? Så er du altid velkommen til at ringe til os eller sende en mail. Når du handler hos os, har du altid din pakke inden for 1-3 dage, gratis fragt ved køb over 399 kr og altid 100 dages fuld returret.

Hvem er Nobby?

Nobby er en tysk kæledyrsvirksomhed, der laver produkter til alle typer af kæledyr. Nobby har et enkelt motto: “Vi elsker kæledyr”. Det må man sige, de lever op til med det brede udvalg af produkter, de leverer til tusindvis af kæledyr verden over. Nobby startede som en virksomhed, hvor fugle og fugleopdræt var i fokus. Sidenhen har virksomheden vokset sig større og fået tilbehør til hunde, katte og gnavere.

Legetøj til katte

Nobby leverer legetøj til katte i høj kvalitet. Særligt for legetøjet, der er udviklet til katte af Nobby, er, at legetøjet indeholder catnip. Catnip er en urt, der får din kat til enten at slappe af eller blive legesyg. Det er forskelligt fra kat til kat, hvordan den reagerer på catnip, men uanset er det en sjov del af legen. Grunden til at man tilsætter catnip til legetøjet, skyldes, at det er mere sandsynligt, at katte så vil lege med legetøjet. Legetøjet fra Nobby er af høj kvalitet og har fine detaljer som fjer og pels, så legetøjet ligner rigtige dyr.

Underholdning til din kat

Din kat har brug at være aktiv i løbet af dagen, enten med sig selv eller i en leg sammen med dig. Kattelegetøj fra Nobby gør dette til en mulighed. Nobbys kattelegetøj gør det nemlig muligt, at din kat ikke keder sig, når den er alene hjemme. Derudover er de fine detaljer og raslelyde med til at starte aktiv leg for din kat.

Tilbehør til hunde

Det er dog ikke kun katte, som Nobby laver tilbehør til. De laver nemlig også tilbehør til menneskets bedste ven – ja, det mener både vi og Nobby, at hunde er. Derfor går de også meget op i, at tilbehør til hunden skal være i topklasse. Her på webshoppen, har vi blandt andet udvalgt vores favoritter blandt hundesæder og løbetidsbukser. Hundsæderne er lavet i mikrofiber og er skridsikre, så din hund er sikker på at blive det samme sted under hele køreturen. Hundesædet er lavet af vaskbart materiale og fyld med vat, så din hund ligger blødt under hele turen. Ud over bilsæder er vi også vilde med deres løbetidsbukser. Hos Nobby har de nemlig klippet hul til halen, og det er muligt at udskifte indlægget til buksen. Det gør deres løbetidsbukser meget hygiejniske, og så er det samtidig også muligt at vaske løbetidsbukserne i vaskemaskinen.

Pelspleje til din hund

Nobby leverer også pelspleje til din hund, og her på webshoppen forhandler vi trimmere og almindelige sakse, så du kan starte din helt egen hundesalon. Pelspleje udtryk fra Nobby er rustfrit og kan derfor tåle lidt af hvert. Sakse fra Nobby er et værktøj, du ikke vil mangle, når du er hundeejer.

Stort udvalg af tilbehør til kæledyr

Nobby leverer et bredt udvalg af tilbehør til hunde og katte. De har i mange år lavet alt fra legetøj, pelspleje, løbetidsbukser, bilsæder og meget mere. De er en klar favorit her på webshoppen, og vi har udvalgt vores absolut favoritter fra dem, og deler dem nu med alle jer. Så både dig og dit kæledyr kan få glæde af enten nyt legetøj eller et behageligt bilsæde til den næste lange køretur.
Cookie-indstillinger