Moser striglehandske

99,00 kr.

1 på lager

Med Moser striglehandske aer du din hunds løse hår væk. Handsken har bløde gummi dupper der fjerner jord, løse hår og underuld. Brug den regelmæssigt for en skinnende og velplejet pels.

Varenummer (SKU): H7375 Kategorier: , ,

  • 10% doneres til et bedre liv for kæledyr
  • 1-3 dages levering
  • 100 dages returret
  • Fri fragt over 399,-

Har du en hund der fælder meget? Så er det en strigle handske fra Moser, du står og mangler. Denne striglehandske egner sig perfekt til de helt små hunde, men kan også bruges til de mellemstore hunde.

Handsken er lavet, så du kan ae din hund, samtidig med at den får tyndet ud i vinterpelsen. Med en striglehandske fra moser får du en handske, der har bløde gummi dupper, som effektivt fjerner jord, løse hår og underuld. Handsken er særligt egnet til de årstider, hvor din hund skifter pels.

Handsken bruges optimalt ved bad eller massage af din hund. For at sikre, at din hund får en skinnende og en velplejet pels, anbefaler vi, at du bruger handsken regelmæssigt.

Handsken er ikke bare behagelig for din hund, men også for dig, der skal bruge den. Handsken lukkes nemlig med velcro, så den sidder helt tæt til dit håndled, som gør arbejdet nemmere for dig.

Materiale: Polyester
Egenskab: Fjerne løse hår og snavs, og egner sig til brug ved bad.

Vægt 0,150 kg
Brand

Brand

Moser

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Moser striglehandske”

Cookie-indstillinger