Nina Ottosson Twister 3

Original price was: 209,00 kr..Current price is: 209,00 kr.. 177,65 kr.

1 på lager

Twister med sværhedsgrad 3 er en af de sværere. Din hund skal først trække det hvide håndtag ud, for at kunne komme ned til godbidderne under låget.

  • 10% doneres til et bedre liv for kæledyr
  • 1-3 dages levering
  • 100 dages returret
  • Fri fragt over 399,-

Dette aktivtetslegetøj er den tredje sværhedsgrad i serien. Med dette legetøj får du en hund, der bliver velstimuleret og glad. Legetøjet kan bidrage til mange timers træning og leg. Det bliver med legetøjet en udfordring for din hund at få fat i godbidderne, og det kræver at din hund er velholden.

Med dette legetøj skal din hund gennem 3 udfordringer. Din hund skal trække i det hvide håndtag for at kunne skubbe låget over godbiderne af. Derfor kræver det også hund der har prøvet aktivitetslegetøj før, så den ved, hvad det går ud på, hvis den skal have fat i belønningen.

Sådan virker det: Træk håndtagene ud til ulåst position for at skubbe potepanelerne. Placér godbidder eller drikkevarer i rum. Stil glidende potepaneler op, og lås dem på plads ved at skubbe håndtagene ind. Lad legene begynde! Placer vildt på gulvet og tilskynd dit kæledyr til at søge godbidder. Hunde er klogere, end du tror. Nogle gange har vi bare brug for at lære dem! Lad håndtagene være i ulåst position og forskudte potepaneler, så din hund lettere kan lugte og få adgang til godbidder.

For at vaske din hunds Dog Twister skal du blot fjerne alle godbidder/brokker og håndvaske med varmt sæbevand, skylle rent og tørre.

Materiale: 100% plastik
Egenskab: Aktiveringslegetøj

Vægt 0,800 kg
Brand

Brand

Nina Ottosson

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nina Ottosson Twister 3”

Cookie-indstillinger