Hurtta Weekend Warrior Eco halsbånd

299,00 kr.329,00 kr.

Halsbåndet fra Hurtta er ergonomisk og sørger for, at trækket fordeler sig jævnt over halsbåndet for større komfort. Materialet er polyester og åndbar mesh, som kan klare alt slags vejr. Træktest af halsbåndet har bl.a. sikret den høje kvalitet.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

  • 10% doneres til et bedre liv for kæledyr
  • 1-3 dages levering
  • 100 dages returret
  • Fri fragt over 399,-

Weekend Warrior halsbåndet fra Hurtta er ergonomisk og egner sig perfekt til den travle hverdag. Halsbåndet kan klare alt slags vejr og har en lækker polstring, så det er behageligt for din hund at have på hele dagen igennem. Derudover er der mulighed for at sætte navneskilt i halsbåndet.

Halsbåndet er ergonomisk og med masser af polstring, så det er behageligt for din hund at have på. Halsbåndet gør det muligt, at forskellige træk fordeler sig på et bredere områder, så din hund ikke får ondt i halsen på gåture. Halsbåndet er lavet af polyester, og har åndbar mesh på indersiden. Materialerne gør det blandt andet behageligt for din hund at have på, samtidig med at den ikke får det varmt på sommerdage.

På halsbåndet er der metaldele, som er lavet af slidstærkt stål. Halsbåndet er testet i en træktest, som overholder SFS-EN ISO 13934-1 standarden.

Materiale: Polyester og Metal
Farve: Army grøn
Størrelser: 
25-35 cm og bredde på 4 cm
35-45 cm og bredde på 4 cm
45-55 cm og bredde på 4 cm
55-65 cm og bredde på 5 cm

Vægt N/A
Farve

Hedge

Størrelse i cm

25-35 cm, 35-45 cm, 45-55 cm, 55-65 cm

Brand

Brand

Hurtta

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hurtta Weekend Warrior Eco halsbånd”

Cookie-indstillinger