Potevoks til hunde – ideel til vintermånederne!

0
267
potevoks til hunde

Opdateret den 14/04/2021 af Julia F

Potevoks til hunde – nu har vi brug for det! Sneen har endelig ramt flere dele af Danmark og det betyder én ting (blandt andet) – og det er salt på vejene. Der bliver saltet på alle veje, fortove og cykelstier. Alt sammen med henblik på at sikre, at vi ikke glider. Men saltningen kan, som du nok allerede ved, have indflydelse på din bedste vens små poter. Derfor er vi gået igang med en intens søgen hos nogle af de bedste kæledyr shops, så vi kan finde frem til den bedste potevoks.

Men du behøver ikke lede videre, for vi har allerede fundet den bedste potevoks til hunde på nettet. Vi har nemlig fundet de bedste af slagsen i forskellige former og størrelser, så du kan vælge lige netop den, I foretrækker derhjemme. I vores søgen på de bedste af slagsen, har vi haft kriterier såsom; naturlige ingredienser! Det skal hverken kunne skade poterne eller din hund, skulle den få lyst til at slikke på dem efterfølgende.

Måden vi har fundet og vurderet, at vi har fundet de bedste, er via vores egne holdninger, online anmeldelser og hvad der bliver anbefalet. Du kan derfor regne med, at vi har fundet de bedste til dig baseret på forskellige holdninger og oplevelser.


TOP VALG

Pawtection Potevoks

Denne er vores favorit! Den er nemlig lavet af 100% naturlige og vegetabilske ingredienser – en god kombination af naturlige vokse og olier. Du kan altså med god samvittighed smøre disse på din bedste vens poter og sikre den en god gåtur og efterfølgende pleje. Pawtection er en god potevoks til hunde, som beskytter poterne, så du undgår skader.

DKK 179,00De 6 bedste potevoks til hunde

KENDETEGNPRODUKTNAVN
Top ValgPawtection Potevoks
ØkologiskBiogance Paw Balm 
SprayTrixie Potevoks
Med hjortefedtGolden Animal Care
Til rejserPawtection Travelstick 
Efter skadenPaw Soother Stick 

Vores Top Valg

Pawtection Potevoks

En potevoks som du med god samvittighed kan bruge på din hund inden en gåtur. Husk dog altid at tjekke på en enkelt pote først og se hvordan din hund reagerer. Denne fra Pawtection er med 100% naturlige ingredienser og er med et indhold på 59 ml. Perfekte til vintermånederne med sne eller salt på vejene.


 • 4,4 stjerner ud af 5 online
 • Populært i vintermånederne

 • 100% naturlige ingredienser
 • 59 ml

179,00,- DKKBedste økologiske potevoks til hunde

Biogance Paw Balm

Det er vigtigt, at vores potevoks til hunde er så naturligt som muligt. Derfor kan du roligt vælge en økologisk potevoks, som ikke er blandet med tilsætningsstoffer. Denne voks er 98% økologisk, og kan sagtens bruges som en generel fugtighedscreme til de små poter.


 • Naturlige produkter
 • Reparerer
 • 98% økologisk

 • 50 ml
 • Kokosolie og sheabutter

87,00,- DKKBedste potevoks til hunde i spray

Trixie Potevoks Spray

Med en spray kan det være nemmere at fordele pote voksen på din hund. Et lille spray inden i tager på jeres gåtur på hver pote, og så er i klar. Den indeholder Aloe Vera som er plejende og fugtgivende samt bivoks, der beskytter mod hård hud på poten. En potevoks til hunde på spray anbefales til de hunde, der ikke bryder sig om at blive masseret på poten.


 • God til følsomme hunde
 • Nem at påføre

 • Indeholder Aloe Vera og bivoks
 • Bruges til både kat og hund

39,95,- DKKBedste potevoks med hjortefedt til hunde

Golden Animal Care

En potevoks fra Golden Animal Care der indeholder hjortefedt. Den virker mod salt, grus og sne ud, som man specielt møder i vinterhalvåret. Men den kan faktisk også bruges om sommeren til at beskytte mod varm asfalt.


 • Naturligt indhold
 • God mod sne

 • Opbevares ved 20 grader
 • Indeholder bivoks

45,95,- DKKBedste potevoks til hunde i rejseform

Pawtection Travelstick

Denne er magen til vores Top Valg, blot i en rejseforms størrelse. Det gør, at skal din hund og dig på eventyr udenbys eller måske endda ud at flyve, så kan du nemt pakke den med. Den er også god til gåture i det danske, hvor du gerne vil have en pakning, der er så let som muligt. Den er af 100% naturlige ingredienser og beskytter din hud med salt, sne, ujævnt terræn og alt slags vejr.


 • 4,5 ml
 • 100% naturlige ingredienser

 • Populært mærke
 • Godt anmeldt online

Fra 289,95,- DKKBedste potevoks til hunde når skaden er sket

Paw Soother Stick

Nogle gange er skaden sket. Det vil sige, at der allerede er lidt sprækker på poten eller tørhed fra salten. Så er der altså også et produkt til det. Paw Soother er til hundepoterne, som allerede er blevet tørret og fået sprækker. Her kan du smøre det på og hjælpe de ru og sprækkede poter med at hele.


 • Naturlige ingredienser
 • Til når skaden er sket

 • 59 ml
 • Smøre stick


179,00,- DKKMen er potevoks til hunde virkelig så vigtigt?

Ja det er den faktisk. Det kan den i hvert fald være, hvis dine ture i vinterperioderne oftest foregår på veje og stier, hvor der er blevet salt. Det er egentlig ret simpelt, for vi kender det fra os selv. Når vi f.eks. har badet i saltvand for længe, så tørre vores hud og hår ud. Det bliver tørt og man er ikke i tvivl om, at der er fyldt med salt på enten vores kroppe eller i håret. Derfor er potevoks til hunde vigtigt. Når deres små, sarte poter går i salten, så udtørrer de også. Med en potevoks, som du smører på, ligger det et beskyttende lag, så de forbliver fugtige hele turen igennem og saltet ikke tørrer dem ud.

Problemet med salt er altid først efter gåturen, når poterne udtørrer. Poterne kan ende med sprækker og sår, som først og fremmest vil genere, imens i går. Men det er også et sted, hvor det er svært at hele, da de konstant er i bevægelse og det er nemt for din hund at komme til der – ift. at slikke og bide i det.

Hvad skal en potevoks indeholde?

Der er lidt delte meninger om, hvad en potevoks til hunde skal indeholde. Det vigtigste er først og fremmest, at det indeholder så naturlige ingredienser som muligt. De fleste anbefaler, at en potevoks til hunde skal indeholde en naturlig bivoks. Det er nemlig den del, der ligger en beskyttende hinde på din hunds poter. Så sørg for at din bivoks ikke indeholder alt muligt unødvendige ingredienser eller tilsætningsstoffer.

Udover bivoks kan du med fordel vælge en potevoks til hunde, som indeholder en yderligere ingrediens, som er med til at pleje din hunds poter. Det kan f.eks. være en kokosolie, som fugter, plejer og reparerer tørre poter. Så kan du, samtidig med at du beskytter din hunds poter også lige sørge for, at de får en omgang pleje samtidig.

Gode råd til dig der overvejer potevoks til hunde

#1

Hvis du har brugt potevoks på din hund før, så ved du, hvordan det fungerer og hvordan din hund reagerer på det. Det er nemlig sådan, som nævnt før, at hundepoter er sarte. Derfor skal man være ekstra opmærksom, inden man smører den på. Start derfor med blot en enkelt pote, for at se hvordan den reagerer. Er der ingen allergisk reaktion eller noget, så kan du roligt smøre det på alle 4 poter inden jeres gåture. Det er en god ide, når det gælder potevoks til hunde at smøre det på, inden vejene bliver saltet. Når først skaden er sket, kan du nemlig ikke smøre potevoks til hunde på.

#2

Husk altid at skylle poterne efter en gåtur. Så får du lige vasket både voks og salt af. Det er meget sundere for din hund.

#3

Husk at gå efter så naturlige ingredienser som muligt. Det er som sagt sundest for din hunds poter men også i tilfælde af, at den slikker på sine poter. Så duer det ikke, at den potevoks til hunde du har købt, er fyldt med ingredienser, din hund ikke må spise.

Du kan med fordel tilføje lidt hundelygter til din gåtur.

Tidligere artikelEt godt hundeliv som blind hund!
Næste artikelKanintoilet – få en renlig kanin!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her