Om Petguide

Hej med jer,

Mit navn er Julia, og det er mig, der administrerer Petguide.dk.
Ligesom dig, der læser dette, så har jeg en kæmpe passion for kæledyr – og det er dem alle; hunde, katte, marsvin, hamstere – store som små!

Hos Petguide er vores mission at give dig al den information, du skal bruge som kæledyrsejer. Det kan være produktartikler om de mest populære hamsterhjul – til hvilken sele der er bedst til din hund. Det spænder bredt! Vi går også op i at skabe et fællesskab for vores læsere, og derfor finder du; Ugens kæledyr, artikler om hunderacer og andre gæsteindlæg skrevet i samarbejde med vores læsere på Petguide.dk, som deler ud af deres erfaringer.

Følger du os på Instagram eller Facebook, så er det mig, der poster flere gange ugentligt og mig du skriver med – og med garanti også mig, der kommentere på alle jeres kæledyrsbilleder. Så som du nok kan høre – så har jeg det bedste job!

Vi hos Petguide.dk er så glade for, at I gider at læse med og at I interagerer så meget med os på sociale medier. Det gør det hele meget sjovere!
Skulle I have nogle kommentar, spørgsmål eller ideer til mig, så er I velkommen til at sende dem til [email protected], og så hører I fra os.

Vi håber du finder vores kæledyrs-univers interessant.

Petguide er venner med følgende sider:

Padelfreak.dk, Meremotion.dk, Beautyliving.dk, Superstartup.dk, Lokalefirmaer.dk og Aromatisk.dk

Vi støtter følgende initiativer:

csr-maerket logoStop Papirspild mærket