Opdateret den 19/05/2022

En hundeposeholder kan blive din redning på de travle dage, hvor du har travlt med at komme ud på gåturen. Så travlt, at du glemmer at få en hundepose med. Vi har nok alle prøvet det – vi er kommet for hurtigt ud og vi opdager ikke, før det er for sent, at vi har glemt poserne. Der er ikke noget at gøre – men det er stadig så pinligt og så irriterende. Men det er faktisk et problem, som du nemt kan komme i forkøbet på, blot ved at få dig en hundeposeholder. Den kan sættes lige så fint og diskret på jeres hundesnor, og så er den altid med jer! Det er altså slut med at glemme de små poser.

Men da en hundeposeholder er lidt af et tilbehør til både jeres snor og sele, ja så må det gerne matche lidt. Vi har derfor gjort vores allerbedste og fundet 13 blandede slags hundeposeholdere, så der er noget for enhver smag og noget, der matcher lige netop jeres hundesele og snor. Så stop din søgning her, læn dig tilbage og scroll ned og se udvalget, som vi har fundet til dig.

VORES TOP VALG

Ruffwear Hundeposeholder

Denne hundeposeholder er vores foretrukne! Den har nemlig både plads til hundeposer, nøgler og kort – så har du det vigtigste med dig, når I skal på tur. Udover det, kan vi godt lide det diskrete design, som passer til de fleste.

DKK 314,95

13 udvalgte hundeposeholdere

Ruffwear Hundeposeholder

Lille fin hundeposeholder som er perfekt at have på hundesnoren, når I er afsted. Udover selvfølgelig at kunne have hundeposer i, så I aldrig løber tør, så er der også en lille lomme til din husnøgle, dankort eller andre småting. Den har også et helt klassisk og fint design, som er sort og med en lille blå kant. Rigtig flot hundeposeholder.

DKK 314,95

Cloud7 Taske til hundeposer

En hundeposeholder i et lækkert design, der nærmest ligner noget, der kan findes i modebladene. Den har en perfekt størrelse til hundeposer og til at sættes på hundesnoren, så du har den siddende i stedet for et par løse hundeposer. Materialet er af filt og kan vaskes ved 30 grader. Der medfølger en rulle hundeposer.

DKK 129,00

Doogy Hundeposeholder

En praktisk hundeposeholder som er med lommelygte, så du kan se, selv når det er mørkt. Da den vejer lidt mere end de klassiske, anbefales det, at den sættes på enten et bæltespænde eller en rygsæk. Der medfølger 60 poser og der kan være 20 stk i ad gangen.
Lommelygten måler 10,5 cm x 4,5 cm

DKK 45,00

Bon Ton Nano Luxury

Hundeposeholder med diamanter lige til at sætte på hundesnoren. Den kommer med 10 poser i og er lige klar til brug. Den er lidt ekstra og giver dig et anderledes design, så det både matcher din stil og du har hundeposerne lige ved hånden.

DKK 129,00

Dog Copenhagen Poseholder

Smart og simpel hundeposeholder med to lommer En lomme i et lille net forrest og den anden lomme er med lynlås, så du kan lukke den til og sørge for, at der bliver holdt på tingene – som f.eks. nøgler og kort. Den har 3M reflekser, måler ca 15 x 10 cm og fås i farverne sort og blå.

DKK 189,00

Cloud7 hundeposeholder

En smuk hundeposeholder designet som en taske i beige uld filt, der giver et flot og stilrent look. Til trods for det fine design, kan den stadig vaskes , dog ved maks . 30 grader. Hundeposeholderen fra Cloud7 måler 9 cm – så den fylder ikke meget.

DKK 129,00

Cloud7 Basalt

Lækker hundeposeholder der er af 100% uld og med en flot læderstrop, der holder den på plads. Den måler 10 x 5,5 x 2,5 cm. Du får altså hundeposeholder af høj kvalitet og som samtidig er stilren og moderne.

DKK 149,00

Flexi Vario Multibox

Et flot sort design til en hundeposeholder på turen. Materialet er af plast og så kan den åbnes i begge ender, hvor der er to hængslende låg, der kan tages af og stadig hænger fast. Det smarte er, at grundet designet på den, så kan den bruges til andet end hundeposer også. Ha’ evt lidt godbidder i også eller andre småting. Længden er 7 cm og med en diameter på 4,8 cm.

DKK 55,00

City Go Poseholder

Smart holder der nærmest intet fylder. Den er lille og kompakt og gør det nemt for dig at have poser med på gåturen. Der kan altså med tiden, som du løber tør, købes refill poser og fyldes i. Udover det kommer den i 4 forskellige farver; lyserød, lyseblå, rød og blå

DKK 39,00

Trixie Hundeposer

En klassisk hundeposeholder der kommer med en rulle af 20 poser. Den fås i enten sort eller rød og er med lynlås, så den nemt kan fyldes op løbende, som der bliver behov for det. Den sættes blot på via velcroen, og det er altså nemt for dig at skifte mellem de forskellige snore, som I bruger.

DKK 69,95

Go Toi Poseholder

Sæt poseholdere på din snor eller lige i lommen – den er lille nok og fylder nærmest intet. Der er en åbning i siden, som gør, at du ubesværet kan trække en pose ud, lige når du har brug for det. Derfor kan du også nemt skifte poser, når der er behov for opfyldning. Du kan også altid fylde dem med godbidder. De fås i farverne brun, khaki, orange, pink eller sort.

DKK 89,00

Trixie Hundepose

Hundeposeholder med lynlås i toppen, så det nemt kan åbnes og hundeposerne kan komme i. Der medfølger plastposer, så du med det samme kan sætte den på og tage på tur. Du sætter den blot på din hundesnor via den elastiske løkke, der er på hundeposeholderen. Materialet er af nylon og polyester og den sendes i assorterede farver.

DKK 29,95

Hvorfor er en hundeposeholder en god ide?

Som vi kort snakkede om i starten af artiklen, så er en hundeposeholder en god ide, så du slipper for, at uheldet er ude en dag og du har glemt posen. For lad os være ærlige, det er altså lidt pinligt, når vi er afsted og det er tid – mens i står på gågadens fortov og ingen hundeposer har. Der er intet at gøre, andet end at spejde efter en anden hundeejer, der måske kunne komme til din redning. Men så heldige er vi bare ikke altid og derfor er en hundeposeholder en god ide. Den sættes blot på din snor, også fylder du den eller sætter en rulle hundeposer i, og så har du til de næste mange gåture. Så skal du ikke længere, når du om morgenen står en tand for sent op og skal ud med hunden, huske på hundeposerne. De er allerede klar!

Dette bør du kigge efter, når du køber en hundeposeholder

Det er ikke fordi, at der som sådan er noget, som du skal kigge efter, når du er på udkig efter en hundeposeholder. Men da det som sagt, er et slags ekstra tilbehør, som gerne må matche jeres outfit og stil, så har vi alligevel fundet lidt ting, som du kan kigge efter. På den måde er du sikker på, at du får mest muligt ud af din hundeposeholder og kommer til at bruge den mest muligt. Så får din hundeposeholder nemlig mere en blot én funktion – nu er den både funktionel, men den er også et tilbehør. Win win for her!

Farven

Hundeposeholdere findes i alverdens farver og designs, så der er med garanti en, der passer lige netop jer. Vi har i ovenstående udvalgte sørget for, at der er både lidt sjove designs – i form af farver og designs. Der er også de helt klassiske, som en enkelt farvede og som du nærmest ingen gang ænser. Men vi har også fundet de lidt ekstra til dig. Dem som er ekstra stilrene, og som nærmest ligner noget fra et blad.

Størrelsen

Som udgangspunkt er hver hundeposeholder nogenlunde samme størrelse og passer til de samme hundeposer. Men det er klart, at hvis du bruger anderledes hundeposer, som er større end de sædvanlige eller hvis det er er en dobbeltpakke, så kan det skabe problemer. Så blot vær obs på det – du kan ret hurtigt se eller fornemme, om den vil passe til dine almindelige poser.

Materialet

I vores søgen på de bedste hundeposeholder, opdagede vi hurtigt, at der er forskel på materialet, der bliver brugt. Det er er det intet i vejen med, men du skal blot være opmærksom på, så du får fat i et materiale, som passer til de omgivelser i er i. Bliver tingene hurtigere mudderet og beskidte, så sørg for, at materialet på din hundeposeholder kan tåle at blive vasket. Skal den bruges i regnen? Så kan du vælge et materiale, der kan tåle lidt regn her og der.

Ovenstående er blot ideer til, hvad du kan kigge efter, når du er afsted for at finde en hundeposeholder, der matcher lige dig. Det er bare sjovest sådan, så der er altså ingen grund til at gå på kompromis, hvis du ikke behøver det.

Tidligere artikelKattens Værn – lær dem bedre at kende!
Næste artikelUgens Kæledyr – Zummi (Uge 14)
Mit navn er Julia, og jeg er administrator her på Petguide. Siden jeg var barn, har jeg elsket stort set alle dyr! (udover ederkopper)! Her på siden kombinerer jeg den kærlighed med min generelle nysgerrighed for at finde det bedste udstyr, foder, tips og tricks til alle kæledyrsejere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her