En hundekurv er alfa og omega for enhver hundeejer, uanset om det er en terrier, bulldog eller berner sennen man har i huset. hundekurven skal være det sted din hund kan slappe af efter en aktiv dag, og det perfekte sted at vågne op fra, til en ny dag.

Der findes mange typer af hundekurve, og hundesenge som mange også kalder dem. Og desværre er rigtigt mange hundekurve lavet i kunstige materialer, som hverken føles dejligere for hunden – eller ser særligt flotte ud. En hundekurv skal nemlig have flere funktioner, for at det er den helt rette man vælger at købe.

Det man skal have med i tankerne, når man skal købe hundekurv er:

  • Er kurven behagelig for min hund?
  • Er kurven stor nok til min hund?
  • Passer kurven ind i hjemmets stil?
  • Er kurven holdbar og nem at rengøre?
  • Hvilke typer betræk kan bruges?

Et par af disse funktioner finder man ikke i hundekurve i kunstige materialer, og derfor anbefaler vi en hundekurv i flet!

Hundekurv i flet

Hundekurve i flet opfylder nemlig samtlige af ovenstående punkter, og er efter vores mening en af de bedste muligheder når det kommer til både boligens indretning – og din hunds komfort og glæde. Der er nemlig en form for eksklusivitet i flet, og det passer ind i næsten enhver type bolig i dagens Danmark.

Er hundekurven i flet behagelig?

Flet er bøjeligt træ hvilket sørger for at din hund får maksimal komfort, og ikke får ondt i kroppen af at bruge kurven. Med den helt rigtige stofpude, hynde eller tæppe til kurven i flet, så får du det bedste sted for din hund at hvile sig. Og så længe man køber en hundekurv der passer til den størrelse hund man ejer – så er kurven meget behagelig for din hund.

Passer hundekurven ind i boligen?

Flet passer generelt ind i rigtigt mange nordiske hjem, og selv hvis det stikker lidt ud af den generelle stil – passer det også, da der så er noget unikt ved hundekurven. Pileflet har et lidt eksklusivt look, og vil kun pynte i de rum hundekurven placeres i.

Er hundekurven holdbar og nem at rengøre?

Ja! hundekurve i flet er utroligt nemme at vedligeholde og rengøre. Selve betrækket (pude, hynde, dyne eller tæppe) rengøres for sig selv – og kurven kan dermed nemt rengøres alene ved at rystes udenfor.

Er uheldet ude og har din hund lavet en svipser i kurven, så kan kurven nemt tages med udenfor og rengøres med en haveslange. Husk dog at lade kurven tørre inden den tages indenfor igen.

Typer betræk

Betrækket er selvfølgelig også uhyre vigtigt til en hundekurv i flet. Godt nok er det bøjelige træ som flet er lavet af behageligt – men den rette komfort får hunden gennem det betræk den ligger på.
Når det kommer til betræk til hundekurven, så er der følgende muligheder:

  • Puder / Pudeindsats
  • Tæpper
  • Bomuldsbetræk
  • Hynder

Alt efter hvilken type hund du ejer, er det forskelligt hvilken slags betræk der vil foretrækkes. En korthåret hund er mere tilbøjelig til at kræve mindre polstring – men det afhænger mere af hundens temperament og natur. Vi anbefaler at man vælger betræk der er nemt at rengøre for hår mm. jævnligt, og her er er hynder eller et bomuldsbetræk klart at foretrække, da disse nemt kan støvsuges og rystes for snavs og hår.

Derfor skal du købe en hundekurv i flet

En hundekurv i flet føles som et lille hjem i hjemmet for din hund. Du forkæler din hund, samtidigt med at du tilføjer noget unikt til din egen indretning. Hundekurven i flet symboliserer en ro og hygge, som de fleste gæster vil beundre. Flet er som nævnt et godt strækbart, behageligt materiale, og er nemt at rengøre uanset hvor renlig din hund er.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her