Find Dog Copenhagen hos Pet Guide

Hos Pet Guide er vi stolte forhandlere af Dog Copenhagen. Du finder blandt andet deres hundeseler, halsbånd, hundesnore og deres pouch til at sætte på – og det hele findes du i forskellige størrelser og farver. Har du spørgsmål til, hvad de forskellige produkter kan, hvad du skal vælge eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig bedst muligt på vej. Husk på, at når du handler hos os, har du altid 100 dages fuld returret og gratis fragt ved køb over 399 kr.

Hvem er dog Copenhagen?

Dog Copenhagen er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i at designe og producere kvalitets udstyr til hunde. Virksomheden blev grundlagt i 2015 og har siden da skabt en række innovative og funktionelle produkter til hunde. DOG Copenhagen lægger stor vægt på et funktionelt og attraktivt design, inspireret af deres aktive hverdag med deres hunde. Deres mission er, at levere de bedste produkter til kvalitetsbevidste hundeejere.

Produktsortimentet

Dog Copenhagens produktsortiment omfatter seler og liner, halsbånd, tasker og tilbehør. Virksomheden fokuserer på at skabe produkter af høj kvalitet med et moderne design og en høj funktionalitet. Alle produkterne er designet med tanke på hundens velvære og komfort, og der anvendes kun materialer af høj kvalitet.

Seler

Selerne har også praktiske detaljer som Easy-Grab håndtag og reflekser for øget synlighed i mørket. Dette gør at du lettere får mere kontrol over din hund i trafikken og kan skabe mere tryghed. Easy-Grab håndtaget er nemlig lavet til, at du kan holde din hund tæt på kroppen, eller løfte dem op i bilen efter en lang gåtur.

Uanset om du tager din hund med på en rolig gåtur i byen eller en spadseretur ud i naturen, så er selerne fra DOG Copenhagen perfekte til formålet. De fås i forskellige størrelser og farver og er justerbare, så de passer perfekt til din hunds krop og er designet til at være åndbare. Komforten i selerne kommer til udtryk med deres polstring, der gør dem mere behagelige for hunden at have på i lange perioder, uden at påvirke dem. De er ekstra sikret, med både et spænde, velcro og klips for at holde sele rigtigt på plads.

Halsbånd

Halsbåndene er også designet med sikkerhed i tankerne og skåner hundens hals og nakke, når den trækker i linen. Hundesnorene har reflekser og trafik-håndtag til at give mere kontrol under gåturen. Derudover har de en smart lynlåslomme til opbevaring af godbidder og hundeposer.

Holdbarhed og vaskbarhed af produkterne

Som ejer skal du heller ikke være bekymret for, om din hunds udstyr kan tåle en tur i mudder eller i havet, da alle DOG Copenhagens produkter er produceret i smuds- og vandafvisende materialer og kan maskinvaskes ved 30 grader. Du får meget holdbare produkter, og produkter kan bruges i lang tid, uden at skulle udskiftes, fordi de kan holde til en hverdag med gang it. DOG Copenhagens produkter er derfor både til hunden der befinder sig i bylivet med tæt trafik og til hunden i den store natur. Deres detaljer i deres produkter, gør det mere enkelt og mere sikkert at være hundeejer.

Eksklusivt design og komfort til hunden

Med deres eksklusive hundeseler, halsbånd og hundesnore er designet både med holdbarhed og sikkerhed for øje. Det giver DOG Copenhagen den bedste komfort og stilfulde design i hverdagen, din hund kan få.

Cookie-indstillinger