Tøj til hunde – 2022

Tøj til hunde er en bred kategori, der er fyldt med både tøj, som er uundværlig i nogle situationer og noget som er til den sjove side. Uanset om du er ude efter en regnjakke til din hund, løbetidsbukser eller den perfekte julesweater til det årlige julebillede – så har vi samlet det hele til dig lige her.  Vi har søgt nettet tyndt for nogle af de mest populære mærker og bedst anmeldte online, så du kan trygt vælge blandt vores favoritter inden for alle kategorierne. 

Bedste hundejakke 

Bor du i Danmark og har en hund? Ja, så er en hundejakke faktisk nærmest en nødvendighed! De fleste af månederne regner det, det blæser og så er det bare mørkt. Vi har fundet nogle af de bedste hundejakker, som hjælper både mod blæst, regn og mørket. Altså det kan ikke ændre det danske vejr, men det jakkerne er vand- og vindtætte og så har vi fundet en masse med reflekser, så du er tydelig at se for alle omkring dig. Så har du en hund, der har tendens til at fryse lidt eller som ikke bryder sig om regn? Så hop ind her og se blandt vores favorit hundejakker. Vi har valgt blandt alle favoritmærkerne og sørget for, at der er i forskellige størrelser, så I kan finde jeres match.

Regnjakke til hunde 

Du kan ikke sige regnjakke uden at nævne Danmark. Det gælder faktisk, hvad end det er en regnjakke til dig selv eller din hund. Nogle hunde er ikke glade for regnen og dermed er en regnjakke oplagt og så er der selvfølgelig hundene, der enten fryser af regnen eller som har en pels, der tager timevis at tørre efterfølgende. Grundene kan være mange og vi har selvfølgelig endnu engang gjort det nemt for dig ved at finde en masse lækre, vandtætte og justerbare regnjakker, så din hund kan få det allerbedste match, når I er afsted. Så du kan vælge blandt modeller, der fås i forskellige størrelser og som alle har justerbare løsninger, så din hund stadig kan elske gåturene – selvom den skal have en regnjakke på. Der er ingen grund til at gå på kompromis med komfort. 

Bedste løbetidsbukser – 2021

Løbetidsbukser er en redning for os med tæver – hvert fald nogle af os. Har din hund svært ved at holde sig renlig derhjemme og elsker den samtidig at ligge i sofaen eller sengen – så vil du blive glad for løbetidsbukser. Men det er ikke alle hunde, faktisk ikke særlig mange hunde, der er glade for at have dem på. Så det handler om at finde lige præcis det match, som er behagelige for din hund, så der stadig kan leges vildt og ligges behageligt derhjemme. Derfor har vi fundet et blandt udvalg af nogle favoritter, som fås i forskellige størrelser og med justering i siderne, så de kan sidde så behageligt som muligt på din hund  og du undgår pletter på gulvet eller møbler. 

Bandana til hunde 

Kan du godt lide at dress din hund lidt op og gøre den ekstra cute? Eller måske den har hang til at savle lidt i løbet af dagen? Så er en bandana til hund en god løsning i stedet for at medbringe et håndklæde hver gang. Så hvad end du bare synes, at en bandana til hund er sød eller den har en reel funktion hos jer, så er du havnet det rette sted. I vores artikel om bandana til hunde, har vi fundet lidt blandet. Der er et hav af designs at vælge mellem, så I kan få en, der passer til lige netop din hund og dens personlighed – og så er der selvfølgelig sørget for en god blanding af størrelser, så der er til både den lille og store race. 

Juletøj til hunde 

Juletøj til hunde er ikke for alle og bør bruges med omhu. Det er ikke alle hunde, der synes, det er lige fedt at blive klædt ud – men vi giver jer ret, det er altså sødt på julekortene. Så derfor har vi fundet lidt fine outfits, der er lette at tage på, så din hund ikke synes, det er alt for irriterende og du kan stadig få nogle skønne billeder til venner og familie. Vi anbefaler selvfølgelig at det hele foregår på din hunds præmisser, så den får en god oplevelse med udklædningen. Se vores favorit juletøj her.

Hundesko

Til trods for et land med meget skiftende vejr, så har vi perioder, hvor solen virkelig tager fusen på os og skruer helt op for graderne. Det samme gør sig gældende, når vinteren rammer. Sommetider er vi heldige med masser af sne. I sådanne situationer kan en hundesko være guld værd! Den beskytter nemlig de små følsomme poter. Tryk på læs mere og find de bedste hundesko til din bedste ven.