Opdateret den 19/05/2022

Juletøj til hunde er der mange delte meninger om – og det er helt forståeligt. For bliver det ikke brugt med respekt for din hund eller efter dens præmisser, så kan det være en ubehagelig oplevelse for din hund. Derfor anbefaler vi, at du læser din hund og mærker efter, om den rent faktisk synes, at det er behageligt med det på. Gør den ikke, bør du tage det af med det samme. 

I den forbindelse har vi også primært valgt juletøj til hunde, der er nemt at tage på og som ikke føles meget anderledes, end skulle din hund have en sweater eller regnjakke på til gåturen. Og så er der også lidt hue og halstørklæde, som er primært til korte fornøjelser såsom billeder. 

Så juletøj til hunde er ikke for alle og det må vi som ejere acceptere. Men vil du prøve eller ved du, at din hund er okay med det, så har vi her fundet lidt forskelligt til dig, så du kan få det perfekte julekort og sende ud.

6 forskellige slags juletøj til hunde

▶︎ Horseguard Julemandskostume 

Skal du have juletøj til hunde, så er dette næsten oplagt! Ja, et julemandskostume – og endnu bedre, så er det nemt at tage på, da det blot skal lukkes med velcro under. På ryggen er der broderet med grønt “Merry Christmas”. Du kan få det i 3 forskellige størrelser. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
99,95 99,95 GÅ TIL BUTIK ➜

▶︎ Trixie Juletørklæde 

Vil du gerne være en del af juletøj til hunde-klubben, men et fuldt outfit er ikke det, din hund elsker allermest? Så kan du nøjes med dette fine juletørklæde til hunde, Det er dejlig blødt af nylon og med en plyskant. Der er tilføjet en lille klokke og broderi og så kan du få den i 4 forskellige størrelser, så det passer til lige netop din hund. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere

▶︎ QPet Julemandskostume 

Endnu et fint eksempel på en ide til juletøj til hunde. Dette er endnu et julemandskostume, som modsat det tidligere med velcro, skal trækkes over hovedet på hunden og så er der et sort bælte med, som kan sættes omkring. Den fås i forskellige størrelser. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
199,95 199,95 GÅ TIL BUTIK ➜

▶︎ Eldorado Hundetrøje 

Juletøj til hunde behøver ikke kun være julemandskostumer. Det kan også blot være en lækker sweater til de kolde gåture i lækker kvalitet og med rensdyr motiver. Denne trøje er lavet af 100% akryl og kan faktisk vaskes ved 30 grader – det bliver ikke nemmere. 

Den fås i forskellige 6 størrelser, så du kan få det helt perfekte match!


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
129,95 129,95 GÅ TIL BUTIK ➜

▶︎ Eldorado strik-hundetrøje

En rigtig julet sweater som er perfekt til december måned, hvor gåturene er kolde og vi godt lige kunne bruge lidt varmt. Den er af 100% akryl og kan vaskes ved 30 grader. Sweateren er grøn og med et motiv af Rudolf på ryggen. Det bliver ikke mere julet! Den fås i forskellige størrelser, så du kan få den helt rette størrelse. 


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
119,95 119,95 GÅ TIL BUTIK ➜

▶︎ Eldorado Hundetrøje til jul 

Vi skal lige have lidt mere juletøj til hunde med – også fra Eldorado. Denne minder om ovenstående, den eneste forskel er blot, at Rudolf er en anden farve. Du finder den også i forskellige størrelser og den kan stadig vaskes ved 30 grader.


ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
99,95 99,95 GÅ TIL BUTIK ➜

Juletøj til hunde – det skal du være opmærksom på 

Det skal være på dens præmisser

Når du køber juletøj til din hund, er det vigtigt, at det hele er gjort på dens præmisser. Kan du mærke, at din hund ikke er tryg ved at få tøj på, både når du giver den det på eller når den har fået det på, så bør du stoppe. Det skal være en sjov ting at have juletøj til hunde på – for begge parter. 

Sørg for en god oplevelse 

Som nævnt flere gange, så skal det være en god oplevelse for din hund. Det kan du sørge for på flere måder. Er det første gang, at din hund skal pyntes på med juletøj, så sørg for, at I har masser af tid. Det skal ikke foregå i et hastværk! Og så ha’ en masse godbidder ved siden af, så du kan forkæle din hund lidt undervejs. På den måde har du de bedste odds for, at din hund vil blive lige så glad for juletøj til hunde.

Situationen skal være stressfri 

Som vi kort var inde på før, så skal situationen være stressfri, når din hund skal beklædes med juletøj til hunde. Bliver det en stresset opgave, som er presset på grund af tid eller et højt temperament, så er det bedre at lade vær. Hunde mærker hurtigt vores følelser og det vil smitte af – og dermed blive en ubehagelig oplevelse for den. Så sæt tiden af til det – specielt hvis det er i forbindelse med, at der skal tages søde julebilleder. Din hund vil være nysgerrig og måske skulle snuse lidt ekstra til det juletøj, den har fået på. 

Skal I købe julegave til hund eller måske en julekalender til hund? Så har vi fundet vores favoritter til dig!

Tidligere artikelHundehus – 8 forskellige slags til din have!
Næste artikelGave til kat – få ideer til den perfekte gave her!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her