Juletøj til hunde | Husk at gøre det på din hunds præmisser

Juletøj til hunde er der mange delte meninger om – og det er helt forståeligt. For bliver det ikke brugt med respekt for din hund eller efter dens præmisser, så kan det være en ubehagelig oplevelse for din hund. Derfor anbefaler vi, at du læser din hund og mærker efter, om den rent faktisk synes, at det er behageligt med det på. Gør den ikke, bør du tage det af med det samme. Så juletøj til hunde er ikke for alle og det må vi som ejere acceptere.

Juletøj til hunde – det skal du være opmærksom på 

Det skal være på dens præmisser

Når du køber juletøj til din hund, er det vigtigt, at det hele er gjort på dens præmisser. Kan du mærke, at din hund ikke er tryg ved at få tøj på, både når du giver den det på eller når den har fået det på, så bør du stoppe. Det skal være en sjov ting at have juletøj til hunde på – for begge parter. 

Sørg for en god oplevelse 

Som nævnt flere gange, så skal det være en god oplevelse for din hund. Det kan du sørge for på flere måder. Er det første gang, at din hund skal pyntes på med juletøj, så sørg for, at I har masser af tid. Det skal ikke foregå i et hastværk! Og så ha’ en masse godbidder ved siden af, så du kan forkæle din hund lidt undervejs. På den måde har du de bedste odds for, at din hund vil blive lige så glad for juletøj til hunde.

Situationen skal være stressfri 

Som vi kort var inde på før, så skal situationen være stressfri, når din hund skal beklædes med juletøj til hunde. Bliver det en stresset opgave, som er presset på grund af tid eller et højt temperament, så er det bedre at lade vær. Hunde mærker hurtigt vores følelser og det vil smitte af – og dermed blive en ubehagelig oplevelse for den. Så sæt tiden af til det – specielt hvis det er i forbindelse med, at der skal tages søde julebilleder. Din hund vil være nysgerrig og måske skulle snuse lidt ekstra til det juletøj, den har fået på. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger