bandana til hund

Bandana til hund – gør din hund ekstra cute!

Bandana til hund er blevet en af de helt store trends på det seneste. Flere og flere bruger dem og helt automatisk sælger flere og flere dem også. Det betyder, at udvalget af bandana til din hund automatisk er blevet større og der er masser at vælge mellem. Derfor har vi i denne artikel fundet et stort udvalg af bandana til din hund – primært baseret på, hvad der ser sødt ud.

En bandana har ikke decideret en funktion for hundene udover at se sødt ud og i nogle tilfælde bidrage til mindsket savl over det hele.

Hvorfor bruger man bandana til hund?

Som vi kort nævnte tidligere, så har en bandana til hund ikke den helt store funktion. Men en af tingene som det kan, er at give din hund personlighed og charme. For der er ikke mange af os, der kan se en hund på gaden med bandana uden at vende os om. En bandana til hunde giver bare hundene en “Awww-effekt” og man synes automatisk, at de er endnu mere cute. Så når du køber en bandana til din hund, kan du regne med en masse søde kommentar på din vej og lange blikke, der ville ønske, at de havde en hund derhjemme.

En anden ting som en bandana til hund kan hjælpe med, er, hvis din hund savler meget. Vi ved allesammen, at nogle hunde savler mere end andre og i sådanne tilfælde kan en bandana til hund gøre underværker. Den er lige ved hånden og du kan nemt, når I er ude, tørre savlet om munden af med den. Med en bandana til din hund kan du nå at fange det, inden den helt store rystetur kommer og ingen helt ved, hvor det lander. Så måske en bandana faktisk har en reel funktion, når det kommer til stykket 😉

Hvordan giver man hunde bandana på?

Når du skal give din hund bandana på, skal du gøre det stille og roligt – specielt hvis det er første gang. Din hund er ikke vant til at få noget om halsen, som sidder på den måde og med ekstra stof. Den vil altså være en del nysgerrig, når du påfører den. Sørg for, at du ikke tvinger den til noget, men at det bliver gjort efter dens præmisser. På den måde er der størst chance for, at bandana til din hund bliver et hit – og du får lov at give den en på igen.

Det skal du se efter, når du køber en bandana til din hund

Størrelse

Selvom at en bandana til hund bare er et ekstra tilbehør, så er der nogle enkelte ting, som du bør kigge efter og være obs på, når du vælger en bandana til din hund. Det er klart, der er stor forskel på din hunds hals – hvad end det er en lille lhasa apso eller en Sankt Bernhardshund, og derfor skal du også være opmærksom på størrelsen af bandanaen. Alle i denne artikel kommer i forskellige størrelser, så der er rig mulighed for finde et match. Det er nemlig vigtigt, at den hverken er for lille eller for stor. Er den for lille – ja, så giver det nærmest sig selv, at den enten ikke vil kunne “lukkes” eller også så sidder den alt for stramt. Det må den på ingen måde. En for stor vil til nøds kunne gå, men i stedet ender du bare med en masse overskydende stof, og det kan virke generende for dig. Så en bandana til din hund skal passe helt perfekt for at være mindst generende for din hund.

Farve

En anden ting, som du kan være opmærksom på, når du køber en bandana til din hund, er selvfølgelig farven. At være opmærksom på det, er måske for meget sagt, for det er du nok helt automatisk. Men farven er vigtig, for den er nærmest hele produktet. Det er det, der giver din hund ekstra personlighed. Som vi nævnte tidligere, så er bandana til hund i stigende interesse og flere og flere efterspørger det. Det betyder også, at der kommer et større udvalg hele tiden. Du behøver altså ikke gå på kompromis med farven eller mønstret – da det helt sikkert , vil kunne findes et sted. Derfor har vi også i denne artikel prøvet at finde et bredt udvalg, der passer til så mange som muligt.

Skriv et svar

Cookie-indstillinger