regnjakke til hund

Regnjakke til hund – slip for en drivvåd pels!

En regnjakke til hund er et must-have, når du bor i et land som Danmark. Her kan det nærmest føles som om, at det regner flere dage om året, end det er tørvejr. Men det er vidst heller ikke langt fra, at det gør! Heldigvis kan en regnjakke til din hund gøre vejret nemmere at håndtere.

Gode grunde til at købe en regnjakke til hund

Nej, der er ingen regler, lov eller forventninger til, at du skal sørge for en regnjakke til din hund. Der kan være flere grunde bag, hvorfor man har og hvorfor man ikke har, og hver enkelt grund er lige god. 

#1

En af grundene til at de fleste køber sig en regnjakke til deres hund, er, fordi at pelsen tager lang tid om at tørre. Alt efter race er det forskelligt, hvor tyk en pels og underuld de har – og det varierer altså, hvor hurtigt og hvor våd den bliver.  I sådanne tilfælde er en regnjakke helt optimal, da det dækker noget af pelsen og der er ikke så meget, som skal tørres efterfølgende. Endnu bedre er faktisk, at du kan få forskellige længder af regnjakke til din hund. Du kan både for den klassiske, som dækker om mave, ryg og lidt op ad halsen. Men der findes også disse, der dækker både ben og hele halsen. Det er altså det meste. 

Der er altså et hav af muligheder for det perfekte match til lige netop din hund. 

#2 

Men en anden grund til at mange benytter sig af en regnjakke til hund, er, at den også er vindtæt. Den er altså ikke kun god til regnen herhjemme, men den er generelt god til det ustadige og oftest kolde vejr, der er at finde herhjemme i DK. Så en regnjakke kan bare oftest bidrage til at holde både vand, vind og kulde ud. Helt perfekt til vores bedste ven, der ikke altid er glad for det triste vejr. 

#3

En tredje grund til at en regnjakke til hund er ideel, udover at det holder regn, vind og kulde ud – er, fordi de oftest er lavet til omgivelser, der matcher vejret. Det vil sige, at er du ude en aften og gå, det begynder at blæse og regne, så bliver sigtbarheden for dig og andre dårligere. Det er de fleste regnjakker designet efter. Derfor vil de altså have både reflekser og syninger, der er synlige i regnen. En regnjakke til din hund kan altså også give dig en vis form for sikkerhed og tryghed på din tur, når I er ude at gå. 

Når du vælger en regnjakke til din hund, skal du se efter.. 

Har regnjakken til din hund de funktioner, du efterspørger?

Undersøg om den kan det, du efterspørger! Skal din regnjakke til hund være både vand- og vindtæt og have reflekser? Så tjek på materialitet, at den kan det hele. Skal den kunne vaskes i maskine? Se på den lille seddel om den er vaskbar. Skal den kunne lukkes både foran og under maven, så tjekker du det. Det er vigtigt, at forventningsafstemme dine forventninger med hvad din regnjakke til din hund kan. Så er der nemlig størst chance for, at I bliver glade for den og at den bliver brugt mest muligt. 

Størrelsen på din regnjakke til hund er alfa omega!

Det er muligvis det allervigtigste af det hele. For din regnjakke til din hund skal selvfølgelig passe perfekt. Så sørg for, at du får den helt rigtige størrelse til jer! Under de fleste regnjakker finder du et link, der enten beskriver hvilke størrelser, der passer til hvilken hund eller også er det forklaret, hvordan du bedst muligt måler det. Oftest finder du den rette størrelse ved at måle fra halsen og op til nakken på din hund, og det giver dig så målet på den regnjakke, der vil passe din hund. 

Den sjove del 

Når du har fået styr på ovenstående, så kommer den del, som er mest for vores skyld. Nemlig hvilken regnjakke og design du vælger. Skal det være den lækre brune, som passer til både sele og snor? Eller er du mere til de lyse farver? Eller måske du foretrækker den neongrønne, som du ved, er nem at se i trafikken. Vil du dog være helt sikker på, at du er synlig på jeres gåtur, så overvej en hundelygte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger