Hundejakke | Sådan finder du den bedste af slagsen

Hvilken slags hundejakke skal jeg købe?

Hundejakke til regnvejr

I et land som Danmark, hvor det konstant regner, så kan en hundejakke, der er vandtæt være optimal. Din hund kan selvfølgelig sagtens tåle regn, men ved nogle af de mere langhåret racer, kan det være dejligt med en regnjakke, så der ikke går timer før, at pelsen er er tør. Eller hvis du normalt efterfølgende bruger meget tid på at tørre din hund, vil en regnjakke hjælpe med at være tidsbesparende for dig. Der er masser af muligheder, hvis du kigger efter en hundejakke, der er vandtæt.

Hundejakke til vinter

Mange hunde bruger en hundejakke til de kolde vintermåneder, hvis ejerne synes, at det er nødvendigt. Der er delte meninger om, hvornår en hundejakke er nødvendig og hvornår den ikke behøves. Det er derfor en individuel ting, om du synes, at din hund behøver det. Du kan også hurtigt mærke det på den, når I går udenfor og hvordan den reagere og færdes, når I har gået et stykke tid.

Hundejakke med reflekser

Skal du ud og investere i en hundejakke, så anbefaler vi altid at kigge efter en, som har en eller anden form for reflekser. Vi bruger nemlig oftest en hundejakke i de mørkere måneder, hvor solen går ned tidligere og står op senere. Derfor er det automatisk en god ting at sørge for, at der er reflekser i. Det er selvfølgelig helt okay at købe en hundejakke, som ikke indeholder reflekser, så skal du bare selv sørge for, at der er reflekser eller hundelygter påsat, når I er ude i mørket.

Hundejakke med forskellige designs

Den sjove del, men som egentlig også kan være overvældende, fordi der er så mange muligheder – er at finde det perfekte design. Der findes en hundejakke i hver farve og med næsten lige det mønster, som du kan forestille dig. Vi har prøvet at finde de farver og designs, som folk efterspørger mest. De er lidt mere neutrale og ensfarvede og passer til en masse racer og farver.

Hvordan finder jeg den rigtige hundejakke størrelse?

Hvordan du finder den rigtige størrelse, kan virke uoverskueligt, hvis det er den første hundejakke, som du skal købe. Ved de fleste hundejakker står der størrelser under produktet og hvordan de er målt. De flest er målt over ryggen og om brystet på din hund og dermed kan du selv måde din hund de steder og sammenligne med størrelserne på jakker. Det plejer at give et godt indtryk af, hvad størrelse du skal op i med din hund.

Et hundetæppe derhjemme kan også være en god ide at have derhjemme, når varmen skal tilbage efter en lang gåtur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger