Der er rigtig mange, der vælger at få en hund i løbet af sit liv. Mange omtaler ofte hunden, som menneskets bedste ven. Det er et helt specielt forhold, som man kan få med sin hund. 

Der er dog nogle ting, man skal være opmærksomhed på inden, man vælger at få en hund. Der følger nemlig et rigtig stort ansvar med, når man vælger at få en lille hundehvalp. En af de vigtigste ting at huske er, at hunden skal have mad 2-3 gange dagligt. Det er meget vigtigt, at man husker dette, da for lidt næring kan medføre forskellige problemer. Derfor er det vigtigt, at man ikke bare giver hunden tilfældigt mad hverdag. Man skal sørge for at give hunden den rette hundefoder med det rette næringsindhold, da hunde ligesom os mennesker også har brug for den rette næring hver dag.

 

Hundefoder test

I denne test vil der blive kigget på, hvilket hundefoder, der er bedst til netop din hund. Vi vil teste forskellige typer hundefoder, der kan hjælpe dig med at få overblik over, hvilken hundefoder der ville være den bedst for din hund.

 

Her er 5 forskellige forslag, der hver især er gode på hver sin måde og er med forskellige smage: 

1: Arion Original Adult MediumBreed – Kylling og Ris – 3kg

Det første forslag er en god og populær hundefoder fra Arion, der er med kylling og ris smag. Denne hundefoder er særligt egnet til mellem størrelse hunde og specifikt gerne voksne hunde, der vejer imellem 10-25 kg. Denne hundefoder er glutenfri, og der er i alt 3 kg foder. Hovedingredienserne i denne hundefoder er kylling og ris, og den indeholder alle de nødvendige vitaminer for en lille hund. 

 

 

KØB DET HER

 

 

2: Arion Digistive Sensibility Hundefoder – Med Hjortekød og Ris

Dette forslag er ligeledes en rigtig god og populær hundefoder fra arion, der denne gang er med hjortekød og ris i stedet. Modsat det første forslag passer denne hundefoder til hunde i alle aldre og størrelser og er særligt god til hunde med en følsom mave. Denne hundefoder indeholder også 3 kg foder og er glutenfri. Hovedingredienserne i denne hundefoder er ris og hjortekød, og derudover er den rig på vitaminer. 

 

KØB DET HER

 

3: Acana voksen hundefoder

Dette er en rigtig god hundefoder fra Acana, der er af rigtig god kvalitet og indeholder 6 kg. Denne foder er specielt egnet til alle voksne hunde. Den er lavet af frisk kylling, kalkun, fisk og grøntsager. Den har et meget højt proteinindhold på 29%, men indeholder på samme tid meget få kulhydrater og har et lavt fedtniveau. Dette er altså en sund og nærende hundefoder, der er helt uden tilsætningsstoffer. Med til denne følger også en vejledning, der viser hvor meget foder din hund skal have dagligt baseret på dens vægt samt aktivitetsniveau. 

KØB DET HER

 

 

4: 1st Choice Light Diæt hundefoder

Dette er en hundefoder, der er lavet af 1st choice, som er kendt for at producere hundefoder af rigtig god kvalitet. Hovedingrediensen i denne hundefoder er kylling, og der er i alt 12 kg foder. Denne hundefoder er til voksne hunde, der har brug for et vægttab eller en vægtkontrol. Denne hundefoder indeholder markant færre kalorier end mange andre hundefodere og har blot et fedtindhold på 8%. Dette er altså grunden til, at denne foder er god til at alle voksne hunde over 1 år, der har brug for at tabe vægt. 

KØB DET HER

 

 

5: Arion Hypoallergenic Hundefoder – Med Laks og Krill

Dette er det sidste forslag i denne hundefoder test. Det er igen en hundefoder fra Arion, men denne skiller sig ud ved at være ved at være allergivenlig. Som navnet indikerer er denne hundefoder med laks og krill smag hvilket vil sige, at det er en hundefoder baseret på fisk. Denne hundefoder indeholder 3 kg foder og passer til hunde i alle størrelser og aldre. Derudover er denne hundefoder også udviklet specielt til at holde hundene i topform. 

 

KØB DET HER

 

 

Hvad skal man som hundeejer tage højde for, når der vælges hundefoder? 

Som det fremgår af den hundefoder test, der er ovenfor, er der rigtig mange forskellige muligheder, når der skal hundefoder. Der er et hav af forskellige producenter, der alle tilbyder flere forskellige hundefodere med forskellige smage og fokuspunkter. 

Alt det forskellige foder passer så selvfølgelig til forskellige hunde. Der er fx noget foder, der er egnet til store og voksne hunde, hvor andet kan være egnet til små hundehvalpe. Derudover er det muligt at få hundefoder med rigtig mange smage. Det er fx muligt at få en foder baseret på kyllingekød, laksekød, hjortekød og meget mere. Til sidst har de mange varianter også fokus på forskellige ting. Nogle hundefodere er fx egnet til vægttab, hvor andre er allergivenlige. 

Alt dette er altså noget man skal tage højde for, før man vælger den perfekte hundefoder til sin egen hund. 

 

Her er to eksempler på hunde, der muligvis har brug for en speciel foder: 

 

Overvægtige hunde: 

Der findes rigtig mange hunde, der er blevet overvægtige grundet den forkerte kost eller for lidt motion. Overvægt kan være et stort problem for hunde, da det kan medføre en række forskellige problemer. Det kan fx være gigt, ledproblemer, sygdomme i organer, problemer med vejrtrækning og mere. Her kunne 1st Choice Light Diæt hundefoder fx være en god hundefoder, da den indeholder få kalorier og har et lavt fedtindhold. 

 

Hunde med allergi: 

Der er ligeledes mange hunde, der bøvler med forskellige former for allergi. Her kan den forkerte hundefoder medfører mange negative ting som fx problemer med pelsen og huden. Til disse hunde kunne Arion Hypoallergenic Hundefoder med laks og krill være en god hundefoder, da den er allergivenlig. 

 

Afrunding: 

Som du nok har kunne læse, er der rigtig mange forskellige hundefodere, der alle dækker forskellige behov og passer til forskellige størrelser. Når man skal vælge en hundefoder til sin hund, er det derfor vigtigt, at man læser beskrivelsen af produktet. Her vil der fremgå alt den information, som man som hundeejer har brug for. 

Har man fx en stor labradore som er overvægtig, kan man lede efter en hundefoder, der passer til store hunde og har et lavt kalorieindhold. 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her