Hundegodbidder – Bedst i test (2021)

0
2701

Opdateret den 12/01/2022 af Julia F

Hundegodbidder er en del af alle hundeejeres hverdag. Ofte finder man lidt rester i lommen fra gåturen, nogle gange ligger de i bunden af tasken, fordi de er faldet ud af posen og sommetider er de gemt væk et sted, hvor din snu hund ikke kan komme til. Pointen er, at de er en del af alle hundeejeres hverdag. Hundegodbidder findes efterhånden med alle slags smage til din hund. Kylling, bøf, peanutbutter, grøntsager – listen er uendelig. Men det er ikke alt! Godbidderne fås også som økologiske, bæredygtige og uden e-numre og korn. Der skal nu overvejes og tages stilling til, hvad der er bedst for din hund og hvad den vil elske allermest.

Vi har derfor lavet Petguide.dk’s egen “Hundegodbidder – Bedst i test”, som er baseret på; Pris, mængde, ingredienser, gør de noget godt, smagen og online anmeldelser.

Bedste klassiske godbidder

Essential Duck Mini Delights

En hundegodbid der ligner den helt klassiske godbid, det kan altså også noget! Og til trods for designet, så er der på ingen måde blevet gået på kompromis med kvaliteten. Du får den kornfri, 1 cm i størrelsen og dejlig moist – så du kan også knække den over, hvis nydelsen skal deles ud.


 • Smagen er med and
 • 100 gram
 • Kornfri godbidder

 • Lavet efter BOF princippet
 • Perfekt til træning
 • Indeholder masser af protein

Bedste hundegodbidder til hvalpe

Ficcaro Small Chicken Bites

Selvfølgelig skal din lille hvalp forkæles med hundegodbidder og til det, er disse et godt valg! De er nemlig både korn- og GMO fri og så er de fedtfattige. Så din lille hvalp kan sagtens nyde godt af dem, uden at du skal bekymre dig. De er med kyllingesmag og er perfekt til forkælelse eller træning.


 • Lavt fedtindhold
 • Med kyllingesmag
 • Uden korn

 • GMO fri
 • Lavt fedtindhold
 • Indeholder 100 g

Bedste hundegodbidder til tandhygiejnen

Essential Dental Delights 12 stk

Mangler du et alternativ til det klassiske tyggeben, som din hund vil elske og samtidig vil det gavne dens tandhygiejne? Så er dette svaret. Det er ikke de må hundegodbidder, som vi kender, men disse er gode til en eftermiddag, hvor der er faldet ro på hjemmet. De indeholder kornprodukter og mineraler. Bør maks gives et par gange ugentligt.


 • Fra populært mærke
 • Gavner tandhygiejnen

 • Indeholder 12 stk
 • indeholder kornprodukter

Bedste hundgodbidder til alle størrelser

Woolf Duck Chunkies

Hundegodbidder med andesmag, som kan spises af alle racer og størrelser – og er også specialudviklet derefter. Godbidderne er lavet uden kemiske tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller farvestoffer – så du kan give din hund dem med god samvittighed.


 • 5 stjerner på Dyreverdenen.dk
 • Indeholder 100 g

 • Med andesmag
 • Uden farve- og tilsætningsstoffer

Bedste hundegodbidder med lavt kalorieindhold

Orijen Original Hundesnacks

Er du på udkig efter hundegodbidder til din hund og må de samtidig gerne være lidt kalorielette? Så er dette et godt bud! De er 100% kød fra fritgående høns, kalkuner og vildtfangede fisk. Alle din hunds favoritter! De er desuden uden konserveringsmidler også.


 • Populære online
 • Lavt kalorieindhold
 • Fås i forskellige størrelser

 • 100% naturligt
 • Kød fra høns, kalkun og fisk
 • Uden konserveringmidler

Bedste hundegodbid til den kræsne

Essential Beef Delights

Er du på udkig efter en godbid/snack, som er 100% naturlig, tørret og som varer lidt længere end den almindelig godbid? Så er denne svaret. Her får du en skøn snack til din hund, der er af 100% tørret oksekød. Den er perfekt til hunde, der er lidt kræsne, da den er naturlig og derfor har smagen, som kom det lige fra naturen.


 • 100% tørret oksekød
 • Indeholder 10 stk i alt

 • Kan klippes i mindre stykker
 • Til stille stunder

Bedste Godbidstasker

Foretrækker du også at have godbidderne i en taske fremfor din lomme? Så forstår vi dig godt! Vi er nemlig også træt af glemte godbidder i lommen og som med tiden får lommerne til at lugte – og der skal ikke mange dage til, før en vask er en nødvendighed. Alt det undgår du med en godbidstaske. Vi har samlet lidt forskelligt til dig af de bedste materialer og de kan alle let rengøres.

Er hundegodbidder en god ide, og hvad bruges de til?

Godbidder er altid en god ide, så længe de gives i de rette mængder og med ingredienser der passer til netop din hund. Nogle hunde kan ikke tåle visse ting, og i sådanne tilfælde anbefales det, enten ikke at give nogle eller finde nogle der passer til hundens allergier og præferencer.

Godbidder er en stor del af mange hundeejeres hverdag, og bruges oftest til enten hygge, gåture eller træning – altså som en slags belønning. Dette er en måde at rose hunden på og fortælle den, at den har gjort det rigtigt. Men det er heller ingen hemmelighed, at træningen går lettere og hunden forstår oftest tingene bedre, når godbidder er involveret til, at motivere og belønne. Da det netop er noget du bruger ofte, kan det være en god ide med en godbidstaske. Det gør at du altid har godbidderne et sted, gør det nemt at have med dig og du undgår at få beskidte og fedtede lommer, eller at bruge et utal af fryseposer.

Ligesom med mennesker, kan det dog være svært at holde igen med de lækre snacks. Det samme gør sig gældende for hundene. Det er derfor vigtigt, ikke at overfodre dem med godbidder men at finde en god balance, da godbidder er med til, at skabe en glad hund. Nogle godbidder bidrager endda ligefrem til en sundere hund i form af de rette vitaminer, hjælp til tænder eller fordøjelse.

Det skal du være opmærksom på, når du køber godbidder

Alt efter hvad slags hund du har, hvad du skal bruge godbidderne til og hvad prisleje du vil betale, så er der mange ting at være opmærksom på. Men selvom der findes mange forskellige slags produkter, mange guides og naboens hund der måske kun kan spise den ene slags, så husk, at der er kun en, der kender din hund bedst – dig.  

Så når du vælger godbidder, gå efter den smag du ved din hund foretrækker. Efterfølgende kan du så kigge på udvalget, og vælge efter bæredygtighed, økologi eller dem med ingen tilsat sukker.

Har din hund problemer med dårlig ånde, fordøjelses problemer eller bøvler måske med lidt allergier, så er det de kriterier og ting du skal være opmærksom på, når du er afsted.

Det kan også være relevant, at vurdere din hunds aktivitetsniveau. Så som hvor lange gåture i går eller hvor meget i træner og derudfra vælge en med et passende kalorieindhold.

En anden ting man også skal være opmærksom på er, at ikke alle godbidder er egnet til hvalpe. Har du derfor en hvalp, skal du finde nogle, der er egnet til deres alder. Det samme er lige så vigtigt den anden vej. Har du en stor hund, skal godbidderne gerne være lidt større så de ikke bare bliver slugt, men i stedet rent faktisk bliver tygget og giver noget til din hund.

Så gør op hjemmefra med dig selv eller inden du klikker på nettet, hvad slags godbidder du vil købe til din hund. Når du så engang har fundet noget, der synes passende, brug derefter et par minutter på at læse produktbeskrivelsen på det pågældende produkt. Forsiden fremhæver oftest de bedste ting ved godbidderne, så det er vigtigt, at læse det med småt bagpå også for at få det hele med.

Læs også vores hundefoder artikel, hvor vi under det bedste på markedet.

Tidligere artikelRedningsvest til din hund – nyd en dag ved vandet
Næste artikelDværghamsterbur – Bedst i Test (2021)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her