Hundefoder med højt kødindhold som din hund vil elske!

Der er altid delte meningen omkring foder til din hund, og det er ikke en undtagelser heller, når vi snakker om hundefoder med højt kødindhold. Hvor vigtigt er det, at din hund får hundefoder med højt kødindhold? Hvilket er det bedste? Der er for evigt mange spørgsmål omkring det og der vil altid være delte meninger om, hvad der er bedst. Her vil vi blot understrege, inden du læser videre, at du kender din hund bedst – og dermed ved, hvad der fungerer bedst for den.

Hvilket hundefoder med højt kødindhold er bedst?

Det er ikke til at give et konkret svar på hvilket hundefoder med højt kødindhold, der er bedst til netop din hund. Det fleste typer af foder i denne artikel. har alle et højt indhold af kød, men er stadig vidt forskellige. Nogle er med en bestemt smag, noget er til hvalpe og andet er til store hunde over en bestemt vægt.

Det er altså forskellige typer af foder med hver deres “formål”. Så elsker din hund f.eks. kylling og er en mellem race, så er det måske en bestemt type foder, som er oplagt til jer. Spiser din hund derimod kun laks og ønsker I en skinnende pels, så er det den, du skal vælge. Du kender din hund bedst, og ved hvad den har brug for og hvad den foretrækker.

Derfor kan vi ikke komme med ét decideret facit på, hvad du skal vælge til din hund. Men hvis du vælger en af ovenstående, som passer til din hund, dens næringsbehov og hvad den foretrækker, så du er godt på vej. Derfor er det også vigtigt at pointere, at hvis din hund har nogle specifikke ernæringsbehov eller en sygdom, der kræver noget bestemt – så snak med din dyrlæge, inden du begiver dig ud i at købe nyt foder. Så er du på den sikre side!

Skal jeg vælge hundefoder med højt kødindhold?

Her er det igen vigtigt at henvise til, at du kender din hund bedst. Hundefoder med højt kødindhold er ikke altid den bedste løsning for din hund. Vi anbefaler selvfølgelig ikke, at din hund får vegetarmad – på ingen måde. Men foder hvor der decideret er fokus på et højt kødindhold, er ikke altid nødvendigt.

Har din hund brug for den ekstra næring, fordi den er i voksealderen eller den er ekstra aktiv i hverdagen – så giver det selvfølgelig mening at se efter foder til din hund, som kan bidrage med den ekstra næring, som den har brug for. Men ellers er der som udgangspunkt ikke nogen grund til, at du decideret går efter hundefoder med højt kødindhold, hvis det i bruger nu, fungerer fint.

Hvor meget kød skal der være i hundefoder?

Det er helt sikkert, at hundefoder med kødindhold er vigtigt. Er du ikke på udkig efter hundefoder med et ekstra højt indhold af kød, så anbefales det, at din hund får foder med omkring 50-70%. Derfor indeholder størstedelen i denne artikel også over 70% ift. kødindholdet. Men det er vigtigt at huske på, at din hund også har brug for andre typer af næring. Så en kost, der kun indeholder kød, vil ikke fungerer på langsigt, da det vil kunne give enten mangelsymptomer eller fordøjelsesbesvær for din hund.

Se også vores andre foder artikler; Hundefoder bedst i test, hundefoder mærker eller kornfri hundefoder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger