Hundefoder med fisk – 10 favoritter!

0
731

Opdateret den 10/02/2022

Når det kommer til fodring af vores hunde, så har vi alle mange præferencer ift. indhold – hvad det skal og bør indeholde, samt hvad det absolut ikke skal indeholde. Mange efterspørger hundefoder med fisk og med god grund! For der er altså nogle gode ting i, som vores hunde elsker og som gavner deres velvære. Men alt det ved du sikkert allerede og derfor er du havnet her. Hvis du ikke kender til fordelene af hundefoder med fisk, så skal du blot scrolle længere ned, og så vil du kunne læse om det der.

Men først kommer der 10 af vores favorit hundefoder med laks til dig.

Vores 10 favorit hundefoder med fisk

Essential Nautical Living

Ønsker du hundfoder med et højt indhold af fisk? Så er denne perfekt! Den indeholder nemlig frisk og tørret laks, ørred, sild og sæsonens fisk. Der er altså masser af omega 3 fedtsyrer at finde heri.


Acana Pacifica Dog m. Canadiske fisk 

Acana har lavet en pose hundefoder med fisk, der afspejler det maritime dyreliv, som du finder i Canada. Derfor er foderet fyldt med friske regionale Canadiske fisk, som er fanget vildt. Det er blandt andet; sild, sardin, flynder, kulmule og rødfisk. Foderet er egnet til alle typer hunde.


Taste of the wild m. laks

Elsker din hund laks? Så er dette hundefoder med fisk det oplagte valg. Det indeholder masser af røget laks og søde kartofler. Lidt anderledes end hvad man er vant til – men din hund vil elske det. Desuden er der også frugt og grøntsager i – alt det din hund ville kunne finde “in the wild”.


Essential The beginning

Essential beginning er til dig, der har en hvalp. Den indeholder alt det, din hvalp har brug for i starten. Dette foder er primært til hvalpe, der maks kommer til at veje 15 kg. Er din hund en større race, skal den begynde på “Beginning Large Breed”.

Dette hundefoder med fisk indeholder; laks, ørred, and og kylling.


Essential Superior Living 

Dette er en hundefoder med fisk og en favorit blandt mange hundeejere – og hunde. Hundene elsker det og der bliver spist op hver gang. Det er kornfrit og indeholder laks, ørred, and og kylling.


Essential Older

Har du en ældre hund derhjemme, så er Essential Older for jer. Den indeholder alt det, som din hund har brug for, når den er ældre – og samtidig sørger den for, at din hund ikke bliver overvægtig. Dette hundefoder med fisk indeholder and, laks, ørred og kylling.


Essential Adult Highland Living

Her får du hundefoder med fisk, der er inspireret af det skotske højland. Foderet er fuldfoder og tilberedt med masser af lækre lokale ingredienser. Foderet indeholder; kalkun, laks, okse og and.


Arion Adult Large m. Laks 

Dette hundefoder med fisk er til de store hunde. Store hunde har mere vægt og derfor er de også mere disponerede for problemer med deres led – end f.eks. de mindre hunderacer. Det indeholder bl.a; glucosamin og chonfroitinsulfat – og så er det med laks og ris.


Carnilove m. laks til hvalpe

Her får du foder til din hvalp, og laks og kalkun er hovedingredienserne i dette hundefoder med fisk. Det indeholder en masse B3 og B6 vitaminer, som bidrager til en god hjernefunktion og så finder du også glucosamin og chondroitin i.


Carnilove m. laks til voksne hunde

Dette hundefoder med fisk er næsten magen til ovenstående – det er blot til voksne hunde og lavet derefter. Det er både korn- og kartoffelfrit. Foderet indeholder laks, som bidrager til letfordøjeligt foder og så er det gjort så naturligt som muligt, så det minder om hundens naturlige kost i naturen.


Derfor er hundefoder med fisk en god ide

Vi kender det fra os selv! Fisk er bare lækkert og der er nogle fantastiske ting i, som virkelig kan gavne vores velvære – det gør sig også gældende for din hund og hundefoder med fisk. Fisk er nemlig fyldt med masser af vigtige vitaminer og proteiner. Når du vælger foder med fisk – så kan du oftest forvente et indhold, der er højt på protein, masser af vitaminer og mineraler – som f.eks. omega 3 og 6, som er guldminer for din hunds pels. Du får altså en hund, der får masser af mineraler og samtidig en skinnende pels. Det er selvfølgelig kun gældende, hvis resten af indholdet og kosten af foderet er næringsfyldt og med alt det gode. Så er du opmærksom på indholdet, af det hundefoder med fisk, som du køber – så er hundefoder med fisk altså en genial ide – og mange hunde elsker fisk. 

Hvilke hunde kan spise hundefoder med fisk?

Alle hunde kan spise hundefoder med fisk. Det er dog forskelligt fra hund til hund, hvad de foretrækker. Nogle hunde er jo mere kræsne end andre og dermed vil de måske slet ikke spise fisk – og så er det ligesom udelukket. 

Men der heldigvis nogle ting tilbage i vores  hunde, fra da de kom fra naturen, som gør, at de har en forkærlighed for kød og fisk – ting fra naturen. Så heldigvis kan de fleste hunde lide fisk og spiser det gerne med glæde uden den store overtalelse. Så kort sagt – alle hunde, som kan lide fisk, kan spise hundefoder med fisk. Længere er den bare ikke. Og derfor ser vi faktisk også tit, at der er en eller anden form for fisk i de forskellige typer foder til hunde. 

Det er ikke altid kun en slags fisk, men sommetider er det blandet med enten noget kylling, okse eller sågar grøntsagssmag sommetider. Men som nævnt tidligere, så er hundefoder med fisk bare en god måde for din hund at få en masse vigtige vitaminer og mineraler. Så det er en win win, at det både er en favorit blandt mange hunde, samtidig med at det bidrager med noget godt. 

Hvilken slags hundefoder med fisk skal jeg vælge?

Der findes forskellige hundefoder med fisk. Nogle af de klassiske varianter er laks, ørred, sild – men der findes også andet derude. Men der kan være flere faktorer, der spiller ind, når det kommer til, hvilket hundefoder med fisk du skal vælge. Første ting du skal overveje, er, at du skal vide, hvad din hund kan lide. Har den en favorit eller noget fisk, som den ikke kan lide – så giver det selvfølgelig lidt sig selv, hvad I skal vælge. Derefter er det også ideelt at se efter indholdet på de forskellige hundefoder med fisk, der findes. Har din hund brug for bestemte mineraler eller vitaminer, så bør dette undersøges ifm. køb af hundefoder og dermed vælge hundefoder med fisk ud fra det. Søger i f.eks. noget hundefoder med fisk med et højt indhold af omega 3 eller 6, fordi din hund bøvler lidt med en mat pels, så skal i selvfølgelig se efter det indhold, der har højest af det. 

Derfor vil din hund elske hundefoder med fisk 

Der er flere grunde til, hvorfor din hund vil elske hundefoder med fisk. Men en af de klassiske grunde, som vi også nævnte tidligere, er, fordi det er vildt. Selvom vi har brugt hunde som kæledyr i mange år, så er der stadig en gang, hvor de var vilde dyr. Det er de som så stadigvæk i nogle lande. Men, fordi der stadig er noget instinkt i dem, der tager dem tilbage til deres tid i naturen, så er de oftest også ret vilde med foder, der smager af ting, man selv kunne fange den gang – som f.eks. fisk. Der er altså noget instinkt i hundene, der gør, at de elsker de smage.

Se også vores artikler om kornfri hundefoder eller hundefoder med laks.

Tidligere artikelSiberian Husky – Lær racen at kende!
Næste artikelUgens Kæledyr – Gatsby (Uge 47)
Mit navn er Julia, og jeg er administrator her på Petguide. Siden jeg var barn, har jeg elsket stort set alle dyr! (udover ederkopper)! Her på siden kombinerer jeg den kærlighed med min generelle nysgerrighed for at finde det bedste udstyr, foder, tips og tricks til alle kæledyrsejere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her