Hundefoder med fisk | Derfor er det værd at overveje

Når det kommer til fodring af vores hunde, så har vi alle mange præferencer ift. indhold – hvad det skal og bør indeholde, samt hvad det absolut ikke skal indeholde. Mange efterspørger hundefoder med fisk og med god grund! For der er altså nogle gode ting i, som vores hunde elsker og som gavner deres velvære. Men alt det ved du sikkert allerede og derfor er du havnet her. Hvis du ikke kender til fordelene af hundefoder med fisk, så skal du blot scrolle længere ned, og så vil du kunne læse om det der.

Derfor er hundefoder med fisk en god ide

Vi kender det fra os selv! Fisk er bare lækkert og der er nogle fantastiske ting i, som virkelig kan gavne vores velvære – det gør sig også gældende for din hund og hundefoder med fisk. Fisk er nemlig fyldt med masser af vigtige vitaminer og proteiner. Når du vælger foder med fisk – så kan du oftest forvente et indhold, der er højt på protein, masser af vitaminer og mineraler – som f.eks. omega 3 og 6, som er guldminer for din hunds pels. Du får altså en hund, der får masser af mineraler og samtidig en skinnende pels. Det er selvfølgelig kun gældende, hvis resten af indholdet og kosten af foderet er næringsfyldt og med alt det gode. Så er du opmærksom på indholdet, af det hundefoder med fisk, som du køber – så er hundefoder med fisk altså en genial ide – og mange hunde elsker fisk. 

Hvilke hunde kan spise hundefoder med fisk?

Alle hunde kan spise hundefoder med fisk. Det er dog forskelligt fra hund til hund, hvad de foretrækker. Nogle hunde er jo mere kræsne end andre og dermed vil de måske slet ikke spise fisk – og så er det ligesom udelukket. 

Men der heldigvis nogle ting tilbage i vores  hunde, fra da de kom fra naturen, som gør, at de har en forkærlighed for kød og fisk – ting fra naturen. Så heldigvis kan de fleste hunde lide fisk og spiser det gerne med glæde uden den store overtalelse. Så kort sagt – alle hunde, som kan lide fisk, kan spise hundefoder med fisk. Længere er den bare ikke. Og derfor ser vi faktisk også tit, at der er en eller anden form for fisk i de forskellige typer foder til hunde. 

Det er ikke altid kun en slags fisk, men sommetider er det blandet med enten noget kylling, okse eller sågar grøntsagssmag sommetider. Men som nævnt tidligere, så er hundefoder med fisk bare en god måde for din hund at få en masse vigtige vitaminer og mineraler. Så det er en win win, at det både er en favorit blandt mange hunde, samtidig med at det bidrager med noget godt. 

Hvilken slags hundefoder med fisk skal jeg vælge?

Der findes forskellige hundefoder med fisk. Nogle af de klassiske varianter er laks, ørred, sild – men der findes også andet derude. Men der kan være flere faktorer, der spiller ind, når det kommer til, hvilket hundefoder med fisk du skal vælge. Første ting du skal overveje, er, at du skal vide, hvad din hund kan lide. Har den en favorit eller noget fisk, som den ikke kan lide – så giver det selvfølgelig lidt sig selv, hvad I skal vælge. Derefter er det også ideelt at se efter indholdet på de forskellige hundefoder med fisk, der findes. Har din hund brug for bestemte mineraler eller vitaminer, så bør dette undersøges ifm. køb af hundefoder og dermed vælge hundefoder med fisk ud fra det. Søger i f.eks. noget hundefoder med fisk med et højt indhold af omega 3 eller 6, fordi din hund bøvler lidt med en mat pels, så skal i selvfølgelig se efter det indhold, der har højest af det. 

Derfor vil din hund elske hundefoder med fisk 

Der er flere grunde til, hvorfor din hund vil elske hundefoder med fisk. Men en af de klassiske grunde, som vi også nævnte tidligere, er, fordi det er vildt. Selvom vi har brugt hunde som kæledyr i mange år, så er der stadig en gang, hvor de var vilde dyr. Det er de som så stadigvæk i nogle lande. Men, fordi der stadig er noget instinkt i dem, der tager dem tilbage til deres tid i naturen, så er de oftest også ret vilde med foder, der smager af ting, man selv kunne fange den gang – som f.eks. fisk. Der er altså noget instinkt i hundene, der gør, at de elsker de smage.

Se også vores artikler om kornfri hundefoder eller hundefoder med laks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger