Bedste hundeudstyr – 2021

En hund i hjemmet betyder en masse hundeudstyr – af alle slags. Noget er nødvendigt og andet er for fornøjelsens skyld. Her finder du et overblik over praktiske ting, som du bør have og noget, du kan have, hvis det er inden for jeres interesse. Ting såsom hundeseler, halsbånd og hundekurve er must-haves og meget svære at leve uden – så vi har gjort det let for dig og fundet alt frem, som du behøver og hvad der ellers hører under kategorien hundeudstyr. Vi har fundet forskellige typer af hundeudstyr ved at søge nettet tyndt og tykt, snakket med hundeejere og så selvfølgelig vores egne personlige præferencer – og på den måde har vi lavet en liste over vores favoritter, som de fleste hunde vil elske.

Hundesele – Bedst i Test 2021

Hundesele er et must, når du har en hund – det ved de fleste. Men det er den lette del. Den svære del ligger i at finde den helt rette sele, som passer til din hund. Den skal sidde som den skal og må ikke være i vejen under gåturen. Det har vi alt sammen sørget for i vores Hundesele Bedst i Test artikel. Der finder du nogle af de mest populære hundeseler på markedet, som fås i forskellige størrelser og farver, så I kan finde det helt perfekte match. Desuden har vi valgt modeller, der alle sørger for fri bevægelighed under jeres gåtur.

Bedste Hundekruv – 2021

En hundekurv skal der til. Det er ofte stedet, hvor vores kære hunde finder ro om aftenen eller i løbet af dagen, når de er alene hjemme. Det er en af de ting, vi tager med, når vores hunde skal passes ud, så de har noget vant og genkendeligt. Derfor skal I selvfølgelig have den bedste hundekurv, som falder i god jord hos din hund. Derfor har vi fundet forskellige typer af hundekurve i forskellige designs, farver, størrelser og materialer, så du kan finde det perfekte match hjem til og som din hund vil elske at bruge timer i, når det er tid til afslapning.

Bedste halsbånd til hunde – 2021

I Danmark er det lovpligtigt, at danske hunde skal bære hundetegn, hvor både navn på ejer, samt adresse på ejer er at finde (Kilde: Hunderegister). Lige netop det, bruger vi oftest vores hundehalsbånd på. Vi kan nemlig sagtens have hunde halsbånd og sele på på samme tid. Så vi har i vores Bedste halsbånd til hunde artikel fundet nogle af vores favorit mærker samt de flotteste – for der er ingen grund til at gå på kompromis med hverken udseende og kvalitet, når det kommer til hundehalsbånd.

Bedste hundelem – 2021

En hundelem kan for nogle være en god ide og alle tiders løsning til en hund med mere frihed. Men det er klart – bor du i midtbyen, så er en hundelem nok ikke ideel. Har du i stedet en dør, der leder ud til en stor have eller et område, der er hegnet ind? Så er det en mulighed for mere frihed til din hund, som kan rende frem og tilbage, som den ønsker. Vi har selvfølgelig, igen, fundet favoritterne på markedet. Du finder både nogle med 2- og 4vejs åbning, med eller uden chip og nogle med timer. Vi har sørget for, der er noget til enhver smag og behov.

Bedste hundelygte – 2021

Hund og bopæl i Danmark? Hundelygter er et must. Det er både en kombination af de korte dage, vi har vinteren over, men selv i de lysere årstider står den på regn og slud, så sigtbarheden er på sit laveste. Til trods for mørke dage, regn og slud – ja, så skal vores hunde jo ud alligevel. Med hundelygter som kan sættes på selen, så hjælper du dig selv til en mere sikker tur og du gør det samtidig lettere for bilister, cyklister og andre fodgængere at se dig. Så få købt dig din hundelygte! Vi har endda gjort det nemt for dig og samlet dem alle lige her til dig.

Bedste hundehuse – 2021

Har du en stor have eller hvert fald bare et stor udeområde til din hund? Så er et hundehus altså oplagt! Specielt hvis din hund elsker at bruge tid derude og bare ligge og holde øje med, hvad I andre laver. Vi har fundet forskellige typer af hundehuse til jer, så der er noget, der passer ind i jeres stil. Der er selvfølgelig taget højde for det lækre (læs: regnfulde) danske vejr og sørget for, at alle hundehusene er vejrbestandigt og kan klare lidt af hvert. Find jeres næste hundehus her og lad din hund få endnu mere frisk luft året rundt. Og bare rolig – de er alle nemme at samle og kræver minimum af værktøjer for at få dem sat op, så lad ikke det holde dig tilbage.

Bedste hundepool – 2021

Selvom at vi måske ikke har det mest fantastisk vejr i Danmark året rundt, så er der altså måneder, hvor vejret viser sig fra sin absolut bedste side. Nogle sommermåneder, og sommetider før og efter, så titter solen frem og giver os en skyfri himmel og 25+ grader. I sådanne tilfælde er det vidst de fleste af os, der drømmer sig væk til en kold pool! Men hey, det kan du altså gøre en realitet for din hund med en fin hundepool. Perfekt til varme måneder, hvor din hund godt kunne klare en lille nedkøling – og tro mig, du vil også få gavn af den, når du stiller dig i med fødderne og får lov at blive kølet ned. Se alle vores favoritter lige her.

Bedste hundeposer – 2021

Endnu et must-have når det kommer til hundeudstyr. Hundeposer skal der til – dagligt, flere gange dagligt og året rundt. Ja, det er en af de ting, som vi faktisk ikke kan få for mange af. Er du træt af hundeposerne fra supermarkedet og vil du gerne prøve noget nyt, så skal du se med her. Vi har fundet nogle af vores favoritter! Der er både nogle, der er bionedbrydelige,  nogle i forskellige farver, nogle der er ekstra kraftige og alt det vi efterspørger, når vi leder efter de perfekte hundeposer. Hop ind og find jeres favorit! Det er bare lidt sjovere med en god hundepose på turen – specielt hvis der er langt mellem skraldespandene. 

Bedste hundeskåle – 2021

Hundeskål til vand og mad – det er en garanti, at de har deres faste pladser hjemme hos dig. De er uundværlige og en nødvendighed for enhver hundeejere. Derfor har vi fundet nogle, der vil passe perfekt ind i dit hjem og til din hund. Du finder blandt andet nogle dybe skåle, så din hund slipper for våde ører og du slipper for et vådt gulv eller skåle med dupper under, så de ikke rutsjer rundt og larmer eller ridser. Der er noget til enhver smag og som I begge vil blive glade for derhjemme. 

Agility Udstyr

Det her er ikke ligefrem et must-have til dig som hundeejere, men vil du gerne træne med din hund og aktivere og træne den på en lidt anden måde end de klassiske gåture i skoven, sit og dæk og lignende. Går du allerede til agility, så finder du alt i vores agility udstyrs artikel og er du helt ny i det, så kan det være, det kunne blive noget for dig. De fleste ting er agility udstyr, du kan have i haven derhjemme og endda pakke sammen, når det er, I ikke bruger det. Så der kan trænes, når I ønsker det.