Bedste hundeudstyr – 2022

En hund i hjemmet betyder en masse hundeudstyr – af alle slags. Noget er nødvendigt og andet er for fornøjelsens skyld. Her finder du et overblik over praktiske ting, som du bør have og noget, du kan have, hvis det er inden for jeres interesse. Ting såsom hundeseler, halsbånd og hundekurve er must-haves og meget svære at leve uden – så vi har gjort det let for dig og fundet alt frem, som du behøver og hvad der ellers hører under kategorien hundeudstyr. Vi har fundet forskellige typer af hundeudstyr ved at søge nettet tyndt og tykt, snakket med hundeejere og så selvfølgelig vores egne personlige præferencer – og på den måde har vi lavet en liste over vores favoritter, som de fleste hunde vil elske.

Hundesele – Bedst i Test

Hundesele er et must, når du har en hund – det ved de fleste. Men det er den lette del. Den svære del ligger i at finde den helt rette sele, som passer til din hund. Den skal sidde som den skal og må ikke være i vejen under gåturen. Det har vi alt sammen sørget for i vores Hundesele Bedst i Test artikel.

Vores top valg: Comfort Walk Pro™

Bedste Hundekurv

En hundekurv skal der til. Det er ofte stedet, hvor vores kære hunde finder ro om aftenen eller i løbet af dagen, når de er alene hjemme. Det er en af de ting, vi tager med, når vores hunde skal passes ud, så de har noget vant og genkendeligt. Derfor skal I selvfølgelig have den bedste hundekurv, som falder i god jord hos din hund.

Vores top valg: Hunter Gent Hundesofa

Bedste halsbånd til hunde

I Danmark er det lovpligtigt, at danske hunde skal bære hundetegn, hvor både navn på ejer, samt adresse på ejer er at finde (Kilde: Hunderegister). Lige netop det, bruger vi oftest vores hundehalsbånd på. Vi kan nemlig sagtens have hunde halsbånd og sele på på samme tid. Se de bedste halsbånd i vores artikel.

Vores top valg: Carhartt

Bedste Hundelem

En hundelem kan for nogle være en god ide og alle tiders løsning til en hund med mere frihed. Men det er klart – bor du i midtbyen, så er en hundelem nok ikke ideel. Har du i stedet en dør, der leder ud til en stor have eller et område, der er hegnet ind? Så er det en mulighed for mere frihed til din hund, som kan rende frem og tilbage, som den ønsker. Vi har selvfølgelig, igen, fundet favoritterne på markedet.

Vores top valg: Petsafe Staywell

Bedste hundelygte

Hund i Danmark? Så er hundelygter et must. Det er både en kombination af de korte dage, vi har vinteren over, men selv i de lysere årstider står den på regn og slud, så sigtbarheden er på sit laveste.

Til trods for mørke dage, regn og slud – ja, så skal vores hunde jo ud alligevel. Med hundelygter som kan sættes på selen, så hjælper du dig selv til en mere sikker tur og du gør det samtidig lettere for bilister, cyklister og andre fodgængere at se dig.

Vores top valg: Orbiloc Dog Dual Hundelygte

Bedste hundehuse

Har du en stor have eller hvert fald bare et stor udeområde til din hund? Så er et hundehus altså oplagt!

Vi har fundet forskellige typer af hundehuse til jer, så der er noget, der passer ind i jeres stil. Der er selvfølgelig taget højde for det lækre (læs: regnfulde) danske vejr og sørget for, at alle hundehusene er vejrbestandigt og kan klare lidt af hvert.

Vores top valg: Trixie Natura

Bedste hundepool

Selvom at vi måske ikke har det mest fantastisk vejr i Danmark året rundt, så er der altså måneder, hvor vejret viser sig fra sin absolut bedste side.

I sådanne tilfælde er det vidst de fleste af os, der drømmer sig væk til en kold pool! Men hey, det kan du altså gøre en realitet for din hund med en fin hundepool.

Vores top valg: Trixie Hundepool

Bedste Hundepose

Hundeposer skal der til dagligt, faktisk flere gange dagligt – hele året rundt. Ja, det er en af de ting, som vi faktisk ikke kan få for mange af. Så lad os give dig en liste med de bedste!

Der er både nogle, der er bionedbrydelige, nogle i forskellige farver, nogle der er ekstra kraftige og alt det vi efterspørger, når vi leder efter de perfekte hundeposer.

Vores top valg: Earth Rated Familiepakke

Bedste hundeskåle

Hundeskål til vand og mad – det er en garanti, at de har deres faste pladser hjemme hos dig. De er uundværlige og en nødvendighed for enhver hundeejere. Derfor har vi fundet nogle, der vil passe perfekt ind i dit hjem og til din hund.

Vores top valg: Trixie Hundeskål

Bedste agility udstyr

Det japanske sportsmærke der længe har været kendt for deres løbesko, har for alvor gjort sit indtog i ketchersporten. Med profiler som Novak Djokovic på holdet, er Asics fløjet op i popularitet.

Asics sko er måske særligt kendt for deres fabelagtige stødabsorbering og høje stabilitet.

Vores top valg: Trixie Agility Tunnel