hundepool

Hundepool – gør sommeren sjovere med disse!

En hundepool er din redning – for sommeren er endnu engang over os! Dagene er varme og nogle dage er det faktisk næsten uudholdeligt for både os og de små venner. Men ligesom vi kender det fra os selv, så er nogle af os vandhunde, og der er ikke noget bedre end at ligge i dejlig køligt vand, mens man kan mærke den lune brise både i vandet, men også når man er kommet op. Så elsker din hund vand, så kan en hundepool altså være det næste must-have.

Er en hundepool en god ide?

Det er svært at sige, om en hundepool er en god ide for jer. Ligesom at der findes mennesker, som elsker at bade i vand og specielt under varmen, så er der andre, som aldrig kommer til at elske det og som altid vil synes, at vandet er for koldt. Sådan er vi ret forskellige! Det samme gør sig gældende for hunde.

Det er ikke alle, der er lige store fans af vand – hvad end det er i havet eller i din hundepool. Men hvis du ved, at din hund elsker at bade, så er en hundepool oplagt til dig i haven. Har din hund derimod aldrig prøvet det, så kan det være en god ide at prøve det. Måske den vil ende med at elske det. Er det scenariet, at det er din hunds første gang, den skal prøve at bade, så er det blot vigtigt, at du gør det på dens præmisser. Det er nemlig altafgørende, at din hund får en god oplevelse, hvis den skal ende med at blive en rigtig vandhund. Så ligesom med alt andet, så er ingredienserne; Tålmodighed, ros og masser af godbidder!

Sådan vælger du den rigtige hundepool 

Der er som sådan ikke de helt store krav til, hvordan du vælger den rigtige hundepool. Men vi vil dog alligevel komme med lidt forslag, så du forhåbentligt ender med en hundepool, din hund vil elske og som kan holde mange somre. I ovenstående udvalg af forskellige pools, vil du næsten hver gang kunne vælge mellem forskellige størrelser.

Størrelsen

At vælge den rette størrelse er nemlig vigtigt! Vi kender det fra os selv – vi synes ikke, at det er sjovt at bade i en pool, der er alt for lille. Der må gerne være plads til, at hele vores krop kan være der i. Det samme gør sig derfor også gældende for din bedste ven. Så sørg for, at du anskaffer dig en hundepool, der er tilpasset din hunds størrelse. Det gør det noget sjovere for den, samtidig får den en bedre oplevelse og chancen for, at den hopper der i frivilligt, er væsentligt større. 

Materialet

Når I er på udkig efter en hundepool, så kan det også betale sig at være lidt opmærksom på materialet. Da legen kan foregå lidt vildt der i, og der stadig er nogle skarpe negle at tage hensyn til, så skal materialet være holdbart. De fleste hundeppools i ovenstående afsnit er af holdbart plast og samtidig udstyret med et forstærket sidevæg. Der er selvfølgelig heller intet oppusteligt i, da det blot kræver én skarp negl, og så var det den hundepool. 

Bunden

En anden vigtig ting, når du skal vælge en hundepool, som skal skabe sjove minder derhjemme, er, at du skal være opmærksom på bunden! Når der er glatte overflade og vand kombineret, så bliver det hurtigt en usikker affære. Vi mennesker kan gå stille og roligt, og derfor kan vi godt bevæge os på en glat bund med vand.

Men vores hunde er lidt en anden sag. De springer oftest rundt, og når de skal op derfra, så er de nødt til at sætte af med bagbenene. Har du så en pool med en glat bund og din hund glider – så kan den blive forskrækket og ikke have lyst til at gå der i igen. Derfor skal du altid vælge en hundepool med skridsikker bund. En skridsikker bund er oftest lidt nubret, så din hund står fast på den og ikke glider rundt. Det gør oplevelsen væsentligt mere behagelig for din hund og chancen for, at din hund har lyst til at hoppe i igen, er væsentligt højere. 

FAQ

Skriv et svar

Cookie-indstillinger