Opdateret den 22/07/2021 af Julia F

En hundepool er din redning – for sommeren er virkelig over os! Dagene er varme og nogle dage er det faktisk næsten uudholdeligt for både os og de små venner. Men ligesom vi kender det fra os selv, så er nogle af os vandhunde, og der er ikke noget bedre end at ligge i dejlig køligt varm, imens man kan mærke den lune brise både i vandet, men også når man er kommet op. Så elsker din hund vand, så kan en hundepool altså være svaret for jer. Din hundepool kan både have en funktion, der bidrager til masser af sjov i haven, men også vejen til en behagelig sommer for din hund.

Så vi har gjort det nemt for dig og samlet lidt forskellige hundepools, så I kan få en skøn sommer med masser af sjov og nedkøling.

5 forskellige hundepools til dig

▶︎ Trixie Hundepool

En lækker hundepool som fås i forskellige størrelser, så du er garanteret en perfekt størrelse til din bedste ven. Materialet er både ridsefast og skridsikkert. Der kan hverken ridses hul i, og din hund glider heller ikke. Den er nem at sætte op, og har forstærkede sider, der både gør den nem at sætte op og gemme væk, når sæsonen er ovre. Der er en afløbsventil i, så den er nem at tømme, når alt vandet engang skal ud. 


 • Klassisk hundepool design 
 • 3 forskellige størrelser 
 • Holdbart materialet

 • Luftpumpe ikke nødvendigt
 • Nem at rengøre 
 • Med skridsikker bund

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
357,00 357,00 GÅ TIL BUTIK ➜
569,00 569,00 GÅ TIL BUTIK ➜
749,00 749,00 GÅ TIL BUTIK ➜

▶︎ HAC CoolPets Hundepool

Her får du en hundepool, der er til rådighed i to forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til jer. Materialet er slidstærkt og holdbart, og kan sagtens klare, at din hund hopper rundt og leger i det. Den har samtidig også en skridsikker bund, og så er materialet UV-resistent, så det holder i flere år til trods for solen. Når tiden er kommet til, at vandet skal ud eller skiftes, så kan du nemt åbne for “afløbet”, og så bliver den nemt tømt.


 • Godt anmeldt online 
 • 2 forskellige størrelser 
 • Nem at sætte op

 • Skridsikker bund 
 • Nem at pakke ind og ud
 • UV-resistent

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
349,00 349,00 GÅ TIL BUTIK ➜

▶︎ Eldorado Hundepool 

Hundepool fra mærket Eldorado i den klassiske lyseblå pool farve. Den fås i 3 forskellige størrelser, og er perfekt til en sommer med høje temperaturer. Den er nem at pakke ned, og lige så vel nem at pakke ud – og den kan pakkes så kompakt, at du faktisk kan have den med dig rundt omkring, hvis dagen står på besøg hos en anden. Den er altså også nem at tømme for vand, da du bare kan trække proppen ud, og så er der fri adgang for vandet. 


 • Populær blandt hundeejere
 • Klassisk design

 • Fås i 3 størrelser 
 • Perfekt til sommermånederne

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
100,00 100,00 GÅ TIL BUTIK ➜
249,00 249,00 GÅ TIL BUTIK ➜
275,00 275,00 GÅ TIL BUTIK ➜

▶︎ Hunde Swimming Pool 

En lidt anderledes hundepool end de ovenstående – dog primært baseret på farven af poolen. Denne er nemlig også udstyret med en glidefri overflade, der er både stærk og skridsikker. Så din hund kan hoppe alt det, den vil – uden at den hverken glider eller at bassinet går i stykker. Når vandet skal ud, åbner du blot for ventilen og så kommer vandet ud. Ydermere medfølger der et overtræk til bassinet, så du kan dække det af, når I ikke bruger det.  Du kan også få den i grøn her.


 • Anderledes design 
 • Fås i 3 forskellige størrelser 
 • Skridsikker bånd

 • Slidstærkt materiale 
 • Plastik overtræk medfølger 
 • Nemt at sætte op

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
489,00 489,00 GÅ TIL BUTIK ➜

▶︎ CoolPets Splash Pool Vandsprinkler 

Dette er ikke helt en hundepool men i stedet en vandsprinkler, din hund kan hoppe igennem og lege med. Det en god måde for din hund at blive afkølet, når dagene er på sit varmeste. Den fungerer blot ved, at du sætter vandslangen til, og så bliver bassinet fyldt, og så begynder sprinklerne efterfølgende. En sjov måde at blive kølet ned, og som der helt sikkert kan bruges mange timer ved. 


 • Sjov vandaktivitet 
 • Perfekt til sommerdagene

 • Nem at bruge 
 • Din hund vil elske den

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
349,00 349,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Er en hundepool en god ide?

Det er svært at sige, om en hundepool er en god ide for jer. Ligesom at der findes mennesker, som elsker at bade i vand og specielt under varmen, så er der andre, som aldrig kommer til at elske det og som altid vil synes, at vandet er for koldt. Sådan er vi ret forskellige! Det samme gør sig gældende for hunde.

Det er ikke alle, der er lige store fans af vand – hvad end det er i havet eller i din hundepool. Men hvis du ved, at din hund elsker at bade, så er en hundepool oplagt til dig i haven. Har din hund derimod aldrig prøvet det, så kan det være en god ide at prøve det. Måske den vil ende med at elske det. Er det scenariet, at det er din hunds første gang, den skal prøve at bade, så er det blot vigtigt, at du gør det på dens præmisser. Det er nemlig altafgørende, at din hund får en god oplevelse, hvis den skal ende med at blive en rigtig vandhund. Så ligesom med alt andet, så er ingredienserne; Tålmodighed, ros og masser af godbidder!

Sådan vælger du den rigtige hundepool 

Der er som sådan ikke de helt store krav til, hvordan du vælger den rigtige hundepool. Men vi vil dog alligevel komme med lidt forslag, så du forhåbentligt ender med en hundepool, din hund vil elske og som kan holde mange somre. I ovenstående udvalg af forskellige pools, vil du næsten hver gang kunne vælge mellem forskellige størrelser.

At vælge den rette størrelse er nemlig vigtigt! Vi kender det fra os selv – vi synes ikke, at det er sjovt at bade i en pool, der er alt for lille. Der må gerne være plads til, at hele vores krop kan være der i. Det samme gør sig derfor også gældende for din bedste ven. Så sørg for, at du anskaffer dig en hundepool, der er tilpasset din hunds størrelse. Det gør det noget sjovere for den, samtidig får den en bedre oplevelse og chancen for, at den hopper der i frivilligt, er væsentligt større. 

Når I er på udkig efter en hundepool, så kan det også betale sig at være lidt opmærksom på materialet. Da legen kan foregå lidt vildt der i, og der stadig er nogle skarpe negle at tage hensyn til, så skal materialet være holdbart. De fleste hundeppools i ovenstående afsnit er af holdbart plast og samtidig udstyret med et forstærket sidevæg. Der er selvfølgelig heller intet oppusteligt i, da det blot kræver én skarp negl, og så var det den hundepool. 

En anden vigtig ting, når du skal vælge en hundepool, som skal skabe sjove minder derhjemme, er, at du skal være opmærksom på bunden! Når der er glatte overflade og vand kombineret, så bliver det hurtigt en usikker affære. Vi mennesker kan gå stille og roligt, og derfor kan vi godt bevæge os på en glat bund med vand.

Men vores hunde er lidt en anden sag. De springer oftest rundt, og når de skal op derfra, så er de nødt til at sætte af med bagbenene. Har du så en pool med en glat bund og din hund glider – så kan den blive forskrækket og ikke have lyst til at gå der i igen. Derfor skal du altid vælge en hundepool med skridsikker bund. En skridsikker bund er oftest lidt nubret, så din hund står fast på den og ikke glider rundt. Det gør oplevelsen væsentligt mere behagelig for din hund og chancen for, at din hund har lyst til at hoppe i igen er væsentligt højere. 

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her