Opdateret den 13/04/2021 af Julia F

Du ved det allerede, men hundeposer er et must! Hundeposer eller høm høm poser, det er alt sammen det samme i denne artikel. Men nu hvor hundeposer jo er et must, så skal der altså også være lidt at vælge imellem, så du kan finde noget, der passer lige netop jeres behov og ønsker. Det kan være, at I foretrækker hundeposer med håndtag? Eller i er til dem, der også kommer med duft? Eller måske du allerhelst vil have de bæredygtige og som er miljøvenlige? Du finder det hele lige her! Vi har nemlig tjekket udvalget ved nogle af de bedste kæledyrsforhandlere og fundet høm høm poser, der passer til lige netop jeres behov! Ja, der er noget for enhver her. Så læn dig tilbage og scroll lidt ned, så kan du vælge lige dem, du ønsker.

VORES TOP VALG

Denne hundepose er vores favorit! Den er både 100% bio nedbrydelige og så kommer den i en mørk farve, så der ikke kan ses igennem på jeres gåtur. Den er altså både god for dig og for miljøet – ren win win for alle.

DKK 69,00

11 af de bedste hundeposer til dig

#1 Poopygo Høm Høm poser

Hundeposer fra Poopygo der er 100% bio-nedbrydelige, så du på jeres tur kan fjerne det og samtidig være miljøvenlig. Materialet er der ikke gået på kompromis med og poserne er derimod både større, stærkere og bedre.

DKK 69,00

#2 Flamingo Hundeposer

Fine små hundeposer i 4 forskellige farver. Når du bestiller det, får du 4 ruller med i hhv. pink, rød, sort og blå. Der er 15 poser i hver rulle og så er der små kødben på også. Det altså en fin og sjov hundepose at have med sig på turen! Det kan være helt festligt at samle høm hømmer op.

DKK 33,00

#3 Tukan Høm høm poser

Her får du en pakke med alle regnbuens farver og nuancer. Der er altså ingen, der siger, at det skal være kedeligt at være på tur. Her får du 12 ruller i alt, der hver har 15 stk i hver rulle. Du kan have en rulle i lommen, eller alt efter dit humør, kan du skifte mellem dem og tage lige netop den farve med, som du ønsker.

DKK 99,00

#4 MiaCara Bustina Hundeposer

Helt klassiske hundeposer i designet – men der er alligevel lagt masser af tanker i produktionen. De er nemlig fremstillet af genanvendt plastik og har en god tykkelse, så man ikke kan se igennem. Hver pose måler 35 x 23 cm og farven er sort. Du får 8 ruller og der er 20 i hver. Du får altså ved dette køb 160 poser i alt.

DKK 79,00

#5 Earth Rated Hundeposer

Disse fra Earth Rated er lavet med fokus på funktionalitet og miljøet. Poserne er sorte og ekstra kraftige, så du slipper for nogle uheld, når du samler op eller mens du bærer posen, De er derudover tilsat EPI, som er et harmløst tilsætningsstof, som gør plastikken let nedbrydeligt. De kan derfor nedbrydes på kortere tid end almindeligt plastik. Poserne måler 17,7 x 34, 2 cm.

DKK 69,00

#6 Nobby Hundeposer med håndtag

En pakke blandet hundeposer der nemt kan tages med på turen, når I er afsted. De er med håndtag og kommer i et mix af farverne blå, sorte og grøn. Der er 4 ruller med, som hver har et indhold af 15 poser. Du får altså 60 hundeposer med her i alt.

DKK 25,00

#7 Earth Rated Stor Pakke

Disse er de samme Earth Rated som nævnt tidligere, men i stedet for 120 poser, får du her 360 poser. Udover antal poser, er indholdet også opgraderet og du får hundeposer, der er tykkere og sejere – så du undgår uheld, mens du er i gang med at samle op.

DKK 195,00

#8 Earth Rated med duft

Bionedbrydelige og med duft – det er høm høm poser, der skiller sig ud. Du kan få dem med duften af lavendel, så når I er på tur, vil der dufte skønt af lavendel. Desuden er høm høm poserne bio-nedbrydelige og dermed skånsomme overfor naturen. Poserne er nemlig tilsat EPI, der gør nedbrydningsprocessen hurtigere og nemmere. Poserne måler 22,8 x 33 cm og du kan vælge imellem 120 poser eller 360 poser.

DKK 360,00

#9 Flamingo Høm Høm poser

Anderledes høm høm poser der kan pifte enhver gåtur op med lidt farve. De er nedbrydelige og altså skånsomme for miljøet. Du får 4 ruller og der er 15 poser i hver. Så tag på tur og gør samtidig noget godt for miljøet med disse hundeposer.

DKK 39,00

#10 PoopyGo Stor Pakke

En æske med 300 høm høm poser. Poserne måler 22,4 x 7,5 cm. Så gør både naturen og dine naboer en tjeneste med disse hundeposer. De har et simpelt design med PoopyGo’s logo og farven er grøn, så der ikke kan ses, hvad der er i.

DKK 129,95

#11 Buster Høm Høm Poser

Her får du en kraftig hundepose, der er nem at lukke, så du kan slippe for lugten, indtil I finder nærmeste skraldespand. Her får du altså en rulle med 50 stk i og i et klassisk sort design. Så hiv et par stykker af og bind om din snor – så er du godt sikret på jeres gåtur.

DKK 15,00


Hundeposer eller høm høm poser?

Inden vi begynder vores næste afsnit, er det vigtigt at understrege, at hundeposer, høm høm poser, hundeaffaldsposer og mange flere navne – det er alt sammen, det samme. Men som man siger, så har kært barn mange navne og det gør sig også gældende for hundeposer. Så ligemeget om det bliver omtalt som hundeposer eller høm høm poser, så er det, det samme vi snakker om.

Disse hundeposer findes der

Er du allerede hundeejer, eller har du blot skimmet udvalget af hundeposer nede i din daglige kæledyr forhandler, så er der ingen tvivl om, at der er et stor udvalg at vælge imellem. Men som det nogle gange er, så kan et stort udvalg af hundeposer og høm høm poser også betyde stor forvirring. For hvad kan alle de forskellige hundeposer? Og hvilken skal du vælge? I nedenstående afsnit vil vi forklare, hvilket udvalg der oftest er at finde.

Hundeposer med duft

Ligesom med de fleste ting efterhånden, så kan du selvfølgelig også få høm høm poser med duft. For nogle er dette en fordel, da det hjælper med hurtigt at fjerne den dårlige lugt fra din hunds efterladenskaber. De fleste hundeposer tager dog lugten sekundet du har bundet en knude på den. Men nogle mennesker har en mere sart/bedre næse end andre, og derfor kan det godt føles for nogle, som om at duften hænger ved i længere tid. Er det tilfældet i din situation, så er høm høm poser/hundeposer med duft en genial opfindelse.

Hundeposer med håndtag

De fleste hundeposer kommer med håndtag. Det skyldes, at producenterne godt ved, at der ikke er skraldespande til rådighed alle steder og at vi sommetider lige skal gå lidt, før der kommer en skraldespand. Der er det altså optimalt med hundeposer med håndtag, så du kan have den med dig, indtil du møder skraldespand. Det er nemlig vigtigt, at man ikke bare smider poserne i naturen – heller ikke hvis poserne er nedbrydelige og miljøvenlige. Så sørg for, at dine hundeposer altid er med håndtag, så du gør turen nemmere og mere behagelig for dig.

Nedbrydelige hundeposer

Når der står, at dine høm høm poser er nedbrydelig, betyder det, at de er lavet af materialer, der skader naturen mindre, når de bliver nedbrudt sammen med det andet skrald. Nogle af ovenstående udvalgte høm høm poser er lavet således, at de nedbrydes hurtigere end de andre, der er på markedet. Så når der f.eks. står, at poserne er bionedbrydelige, så betyder det oftest, at poserne er tilsat EPI og derfor bliver nedbrudt allerede indenfor 18 til 24 måneder.

Hundeposer uden dufte

De fleste hundeposer er uden dufte, så er du på udkig efter det, så er chancen for, at du finder det ret stor. Men det er alligevel blevet mere og mere populært at lave høm høm poser med duft, så tjek lige en ekstra gang, inden du putter dem i din indkøbskurv, om de nu er hundeposer med eller uden duft

Hundeposer i bestemte farver

Hundeposer fås i alle farver efterhånden! Det er ikke længere kun de sorte slags, der er at finde. Nej, du kan bogstaveligt talt få dem i alle regnbuens farver. Vi anbefaler dog, at hvis du vælger andet end sort, så undersøg hvor kraftig poserne er inden. Det kan godt være, at dem i farver kan være lidt gennemsigtige, når det kommer noget i dem. Det kan også godt være, at du med tiden bliver lidt træt af at gå rundt med sådan en pose, hvor der kan ses lidt igennem. Men det kan sagtens undgås, hvis du blot sørger for, at kvaliteten er god og dine hundeposer en anelse tykkere. Så giv den gas! Vælg lige den farve, du ønsker og få det hele til at matche.

Derfor er det vigtigt, at du bruger hundeposer

Der er desværre rigtig mange med hunde, som ikke benytter sig af hundeposer eller høm høm poser. Det første irritationsmoment det forbindes med, er, når man opdager, at man har trådt i en hunde høm høm. Det er så træls, for man tænker ikke over, at det er nødvendigt at gå og kigge ned på fortovet midt ind i byen. Men det er faktisk ikke det værste, der kan ske. I værste tilfælde kan din hunds efterladenskaber give sygdom videre til andre hunde. Hunde er nysgerrige og kan ikke altid lade vær at “røre” ved de andres, hvis den møder det på sin vej. Skulle din hund have noget og en anden hund på vejen får rørt ved det, kan det altså i værste tilfælde smitte. Det ville vi ikke ønske for vores egen hund, så lad det heller ikke kunne ske for andre. Og så ser det bare meget pænere ud, når folk rydder op efter sig selv og sin hund – sådan helt generelt.

Du kan også læse vores artikel om hundesele – bedst i test eller hundelygte til de mørke aftener.

Tidligere artikelAgility-konkurrencer | Lær mere sammen med Anette!
Næste artikelKattens Værn – lær dem bedre at kende!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her