Bedste tips til hunde-ejeren

Med en hund følger også mange spørgsmål og uvante ting. Det kan blandt andet være, hvor du finder de bedste steder at gå tur med din hund i området? Hvordan fjerner man flåter? Må jeg give min hund beroligende nytårsaften og meget mere. Vi har samlet alle svarene til dig her, så du blot kan klikke videre og blive klogere på det. 

Bedste steder at gå tur med hund

Hos Pet Guide har vi fundet en god hjemmeside, hvordan du kan de bedste hundeskove i Danmark. Følg linket herunder til Hundeskovene.dk.

Hundetræning tips

Hundetræning er egentlig et bredt begreb, da der findes et hav af forskellige måder at træne sin hund på. Der er den klassiske træning, hvor du lærer din hund tricks som; sit, dæk, pote, så er der den mentale hundetræning, hvor din hund bliver stimuleret ved at tænke og så er der hundetræning i form af f.eks. servicehunde og politihunde, der bliver trænet mod et bestemt formål. I vores artikel har vi fokuseret på ideer til hundetræning, du kan lave derhjemme selv. Træner i mod et bestemt mål eller ting, så bør i tage fat i en professionel inden for feltet.

Flåter på hunde

I et dejlig regnfuldt land som Danmark og med vores milde temperaturer, så er det sommetider et paradis for flåter at leve her. Det betyder også, at i visse måneder er det en god ide at tjekke din hund, hver gang i har været i skoven, højt græs eller steder, hvor flåter specielt færdes. I vores artikel har vi fundet forskellige redskaber, du kan bruge til at fjerne flåter med, og så forklarer vi, hvordan du bedst muligt fjerner dem.

Beroligende til hunde nytårsaften

Beroligende til hunde nytårsaften er for nogle en nødvendighed. Vi har i vores artikel fundet en blanding af forskellige ting, der kan hjælpe din hund med at finde ro på nytårsaften. Nogle af midlerne kræver, at du begynder nogle uger forinden og andre har effekt omgående i et par timer. Vi anbefaler altid, at du prøver alt andet end beroligende først – såsom at træne din hund til lyden af fyrværkeri. Det kan også være en god ide at snakke med en dyrlæge, inden du tyr til beroligende nytårsaften.

Hundebøger

Man kan altid blive klogere – også på vores hunde. Der findes mange hundebøger derude, som giver dig mere info om f.eks. specifikke racer, hundetræning, hvalpe eller bare hunden generelt. Du kan finde det hele i bøger. Vi har fundet 10 af vores favoritter, som omhandler forskellige ting, der har med hunden og dens færden at gøre. Husk altid på, at bøger om hunde er skrevet ud fra en persons perspektiv og du kan altså opleve noget helt andet.

Min første hund

I vores “min første hund” artikel finder du det hele grundlæggende, som du bør tænke på, inden du får en hund, men også alt det essentielle, du skal huske, efter du har fået en hund. Det er både fysiske ting, men også ting som forsikring, tanker du skal gøre dig og lignende. Kom godt på vej med “min første hund” artikel.