hundebøger

Hundebøger – de 10 bedste bøger om hunde!

Der findes et hav af hundebøger. Der er både dem, som uddanner dig og gør dig klogere om hunde generelt. Så kan du også finde bøger om hunde, der er henvendt til en hel specifik race og så er der de klassiske fiktive bøger, som specielt er gode til børn i de helt unge aldre – for hvad er hyggeligere end en fortælling, der indeholder hunde.

Ideer til dig, der overvejer en hund

-25%
Lyserød
Creme-hvid
Koksgrå
Lysebrun
249,00 kr.449,00 kr.
186,75 kr.336,75 kr.
99,00 kr.149,00 kr.
-25%
Grå
Hvid
Lyserød
Grøn
199,00 kr.249,00 kr.
149,25 kr.186,75 kr.
Orange Sun
Sort
Classic Red
Hunting Green
Mocca
349,00 kr.449,00 kr.

Forskellige typer hundebøger

Bøger til nye hundeejere

Dette afsnit er om hundebøger, der hjælper dig med at forstå din hund eller hvalp bedre. Det er klart, at ligesom med børneopdragelse så finder du også et hav af forskellige metoder inden for hunde-opdragelse. Derfor har vi valgt et par hundebøger, som om ikke andet kan hjælpe med at rådgive dig. Der er ingen, der siger, at man skal følge bøgerne til punkt og prikke. Du kan i stedet bruge det som inspiration til at få en bedre forståelse af din hunds opførsel eller give din hvalp en bedre start på livet. 

Hundebøger om forskellige raccer

Dette afsnit indeholder hundebøger, der har specialiseret sig i forskellige racer og derfor tager udgangspunkt i netop disse. Oftest med hunderacer så følger der forskellige personligheder med – og nogle er mere aktive, andre stædige og nogle virkelig intelligente, og det betyder altså, at det kan være væsentligt at aktivere dem på forskellige måder, der er tilpasset lige netop deres behov. Det kan altså for nogle være en hjælp at læse specifikt om den race, som de har eller skal have. 

Bøger om hunde til oplæsning

Hundebøger, eller nærmere bøger om hunde, er altid en god ide for børn. Derfor har vi fundet nogle populære højtlæsningsbøger, som har hunde i handlingen. Så kan der bruges kvalitetstid sammen i sengen inden godnattid eller om søndagen, når der ikke er andet at lave. 

Hundebøger til børn fra 6 år og op

I den alderen hvor man lige lærer at læse, så handler det om at gøre læsningen så interessant som muligt, for at de bliver ved med at bevare lysten til at læse. En af måderne at gøre det på, er med bøger, der har dyr i historien. Det giver noget liv til bøgerne og derfor ser man også, at specielt hundebøger er populære blandt det yngre publikum, når de skal inspireres til at læse. 

Hvorfor er hundebøger en god ide?

Der kan være flere grunde til, at du er på udkig efter hundebøger. Måske der snart kommer en lille ny hvalp i hjemmet, og I vil gerne være så forberedte som muligt – og derfor indgår der et par bøger i forberedelserne, så I kan læse og få endnu mere viden. Eller måske din hund derhjemme har udvist adfærdsproblemer eller du har problemer med at få den til at lystre – og din første løsning er selv at blive klogere på dens adfærd og dermed læse om det.

Eller måske du er på udkig efter fiktive hundebøger, som børnene derhjemme skal læse for at blive bedre. Grundene kan være mange og derfor har vi også sørget for et bredt udvalg. Det er nemlig en god ide at købe hundebøger, der hjælper dig med at forberede eller forbedre en situation. Det behøver ikke at være en negativ ting, men tværtimod kan det være en god ide at være på forkant og have tilegnet sig en form for viden, inden du får et nyt familiemedlem hjem. 

Hvordan ved jeg om disse hundebøger er gode?

Det kan du selvfølgelig ikke vide, før du selv har læst dem. Og som det er nævnt tidligere, så er der altid delte meninger om hundebøger og hvordan tingene bør være. Processen for at vælge de rette hundebøger har indebåret at vælge bøger, der skriver generelt og som er anmeldt godt af andre, der har hunde. Desuden har de fleste hundebøger et indhold, som spænder meget bredt og der vil derfor oftest være noget, som du kan tage med derfra på den ene eller anden måde. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger