ugens kæledyr

Ugens Kæledyr – Louie (Uge 21)

Navn på dig: Sandra Tabakovic
Navn på dit kæledyr: Louie
Kælenavn: Lousen, makker, bisse, Louie bouie, tykke, hunni
Alder: 8,5 måneder, fra 03.09.2020
Køn: Han
Race: F1 Cockapoo, 50% engelsk cockerspaniel og 50% mellem puddel

Hvornår fik i ham?
Vi hentede ham, da han var 9 uger gammel.

Er der en speciel betydning bag hans navn?
Hans navn har ikke nogen særlig betydning, men vi blev hurtigt enige om, at Louie var det perfekte navn til ham.

Er der en historie bag, hvorfor i fik ham, hvis ja fortæl?
Vi er en familie på 5, og mig og min lillebror har længe ønsket os en hund. Den mindste i familien har dog aldrig være særlig glad for hunde, men nu er hun blevet så stor, at vi kunne få overtalt resten af husstanden.

Var der en speciel grund til, at det blev netop ham?
Der var stor uenighed om, hvilken race vi skulle have, og ikke mindst hvor stor den måtte være. Vi har siddet længe og kigget på forskellige racer og blandinger, da vi faldt over cockapooen, var der pludselig en, der tiltalte alle. Det er en blanding, der er forholdsvis svær at få fat på, og vi havde forsøgt flere gange, men hver gang havde opdrætteren trukket sit tilbud tilbage. Helt tilfældigt fandt vi en helt fantastisk opdrætter, som ventede hvalpe et par måneder senere, og vi fik lov at komme i betragtning. Den søde mor fik hele 3 skønne hvalpe, og vi fik ikke mindst den tykkeste i kuldet, men også den skønneste hvalp man kunne tænke sig.

Hvad slags temperament har han?
Louie har det skønneste sind. Han er fuld af liv, energi og kærlighed. Han elsker at løbe, både i haven og i hundeskoven. Han er super hurtig, og mange andre hunde har svært ved at fange ham. Men når han er blevet aktiveret ordentligt, er han den mest rolige hund, som elsker at ligge i sofaen eller i sengen og som hele tiden kommer hen og beder om at blive nusset.

Hvad elsker han?
Nogle af de ting han elsker allermest, er at jage fugle, lege med andre hunde og at blive nusset.

Hvad er hans yndlingsmad?
Louie elsker stort set alt mad, og vi har endnu ikke fundet noget, som han ikke vil spise. Men hvis han selv kunne vælge, så ville han nok foretrække alle former for kød.

Hvad er hans bedste sider?
Det er svært kun at vælge en, når man har sådan en skøn hund. Hans varme velkomster, når man kommer hjem, er nok noget af det, jeg værdsætter allermest. Og hans søde måde at følge en rundt på, også selvom man bare skal på toilettet, så skal han med for at tjekke, at alt er som det skal være.

Hvad laver i, når i hygger allermest?
Vi hygger os allermest, når vi er på lange ture, og gerne nogle nye og spændende steder og hvis han kan få lov at løbe frit, så er det bare det bedste.

Hvor er jeres yndlings sted at gå tur?
Vores yndlingssted må være Boller Skov. Der er så mange hyggelige stier, hvor han kan løbe frit og man møder altid en anden hundeven eller to, som man kan hilse på.

Kan han nogle tricks?
Louie kan en del tricks, blandt andet de basale som sit, dæk, bliv, pote og rul, og da han stadig er hvalp, bruger vi stadig meget tid på at lære.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Intet er så dårligt, at man kan blive rigtig sur på ham. Men en gang imellem når han har været ude, eller været i bad, så er han i rigtig legehumør, og så leger han lige racerbil et par gange igennem hele huset. Og så vil han rigtig gerne have ting med ind, som han har “fanget” udenfor. Det kan være alt fra pinde til snegle.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
En sjov historie kan læses længere nede, da det også er den frækkeste historie. Der grines ihvertfald af den idag, selvom der ikke blev grint meget i øjeblikket.

Hvad er dit yndlings minde med dit kæledyr?
Vi har allerede nu rigtig mange gode minder med Louie, men et af mine yndlings må nok være den dag, vi hentede ham.

Vi hentede ham på Sjælland, så vi havde altså en køretur hjem på mere end to timer, og vi var meget spændte på, hvordan Louie ville klare det. Men han var simpelthen så god. Han hverken peb eller havde nogle uheld. Han lagde sig bare til at sove, som om alt var helt normalt, og som om han havde kendt os længe. Det endeligt at kunne få ham med hjem, var bare den bedste følelse!

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
En sen aften havde Louie bedt om at komme ud og tisse, og han blev lukket ud i haven. 10 minutter efter kommer han ind igen, med et bytte som han prøver at gemme i hans lille mund. Dette gør han ofte, og det plejer altid at være sten eller nogle af hans ældre ben, som han har gemt ude i haven og som man nemt kan få fra ham igen. Men denne gang kom han ind med en stod fed snegl, helt stolt. Han nægtede efterfølgende at ligge denne snegl fra sig og det var en kamp inden sengetid at få den ud af huset igen.

Hvem er hans bedste ven?
Louies bedste venner må nok være hans familie. Selvom han har mange hundevenner også, så tror jeg, at han altid ville vælge os.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Louie betyder simpelthen alt, ikke kun for mig, men for hele familien. Han bringer så meget glæde hver eneste dag og alle knus-elsker ham. At få ham var den bedste beslutning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger