julekalender kat

Julekalender til kat – forkæl din kat hele december!

Pet Guides Adventskalender til kat

Tryk på dem for at læse mere om dem.

I år har vi hos Pet Guide lavet vores egne julekalender til jer med katte. Den ene er med kun godbidder og den anden er med både godbidder og legetøj. Du får tilsendt 4 pakker, der er pakket ind – og som du ikke kender indholdet på, udover at det er enten med godbidder eller legetøj og godbidder. Det er altså en overraskelse for både dig og din kat! 🙂 Tryk på produkterne for at læse mere om dem.

Derfor er en julekalender til din kat en god ide

December og julekalender til kat – det lyder godt sammen! Det synes mange i hvert fald hvert år. Der er en stigende tendens, som handler om at inkludere sine kæledyr mere og mere i julen. Det samme gør sig gældende for katte.

Noget der også bliver mere populært for hvert år, er at købe julekalender til sin kat. Dette ses ikke blot fordi, at tallene siger således, men også fordi udvalget hvert år bliver større og større. Flere kæledyrs mærker laver julekalender, og ikke blot en enkelt. Du kan oftest inden for hvert mærke finde et yderligere udvalg, hvor du kan vælge en bestemt smag, et specifikt indhold eller noget tredje. 

December er oftest en måned, hvor man gerne vil glæde folk og man bliver generelt bare mere gavmild. Julen er jo som sagt hjerternes fest. Så det samme gør sig gældende for din skønne kat derhjemme. Den skal også forkæles og mærke at det er jul. Men da katte stadig blot er et dyr, er en god måde at involvere dem på via en julekalender til kat. De fleste julekalendere indeholder lækre godbidder og nogle har endda legetøj inkluderet også. 

På den måde kan du hver dag have en hyggelig stund med din kat, hvor I åbner en julekalenderlåge, venter i spænding på hvad der er i og efterfølgende kan du se din kat blive glad for en godbid eller et stykke legetøj. En julekalender til kat er altså noget, vi anbefaler, hvis du gerne vil skabe lidt ekstra julestemning derhjemme – hvad end det er for din kat eller din egen skyld. 

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en julekalender til min kat?

Når du er på udkig efter en julekalender til kat, anbefaler vi, at du kigger efter en kalender, som indeholder det, din kat typisk foretrækker. Det kan f.eks. være i form af smagen. Kan din kat bedst lide godbidder med kylling, fisk eller noget tredje? Kan den lide det hele, kan du købe en, der har alle smage og hvis den foretrækker en smag, så gå efter den.

På den måde er sikker på, at den vil spise de fleste godbidder, der er med i julekalenderen, og du spilder derved færrest penge. Det er så ærgerligt at købe en julekalender, fordi du syntes den var flottest eller det var et mærke du kendte, men indholdet så ikke er noget, der falder i god jord ved din kat.

Så først og fremmest, gå efter smagen. Efterfølgende kan du så kigge på de forskellige mærker, som tilbyder den smag, din kat foretrækker og vælge det mærke du bedst kan lide.

Vi anbefaler derfor, at du tager følgende i betragtning, når du skal vælge en julekalender:

  • Indholdet
  • Kvaliteten
  • Mærket
  • Prisen

Denne julekalender til kat kan rigtig skabe julestemning i dit hjem, med et fint design af en kat og nissehue. Udover det, er der 24 låger, som indeholder en godbid med smag af enten fisk eller kød. Alt det de fleste katte elsker.

Gode råd til julemåneden – udover en julekalender til kat

Der er flere måder at gøre december måned god for din kat, udover selvfølgelig at købe den en julekalender. December er en travl måned for mange, og betyder oftest en masse arrangementer enten ude af huset eller derhjemme med en masse gæster. 

Giv din kat et hvilested

Sørg for din kat har et sted, hvor den altid kan gå hen og få ro og fred. Katte er selvstændige og har ikk behov eller lyst til at være i kontakt med mennesker hele tiden eller blandt højt snakken. Julen er glædens fest og der vil blive snakket og grinet højt i løbet af julefrokosterne. Dette skal der selvfølgelig være plads til, men for at der forbliver plads til din kat også, er det en god ide at gøre plads til din kat i et rum, hvor der er ro og fred. Sørg for den både har mad, vand, noget at kradse i og en seng til rådighed, så kan det gøre, hvad den vil i løbet af dagen. På den måde undgår du at få en stresset kat og du kan nyde julen uden bekymringer. 

Vær obs på kæder, julepynt og levende lys

Har du en kat derhjemme, så ved du, at de er nysgerrige væsener med lidt for lange poter sommetider. Vær derfor ekstra opmærksom på din oppyntning i juletiden. Levende lys kan for katten se sjove ud, fordi flammen bevæger sig og blafrer. Et daf til den med poten og din kat kan brænde sig og samtidig vælte lyset, som i værste tilfælde kan sætte ild til noget. Så brug kun levende lys, når du er til stede og kan holde øje med din kat.

Julepynt og lyskæder er også spændende og ligner jo nærmest den mest perfekte underholdning. Men med lyskæder hængende i katte-højde og en lidt for aktiv leg, kan din kat blive viklet ind i det og på den måde skade sig selv. Sørg derfor for, at alt er i en højde, hvor din kat ikke kan komme til, så det kan hænge i fred. 

Den skønne julemad

Bare tanken om den lækre flæskesteg, den sprøde and eller de brunede kartofler, kan få enhver mund til at løbe i vand. Men selvom at det smager og dufter så skønt, og det samme synes din kat sikkert, så er det altså ikke godt din kat. Vores mad til jul er oftest meget fedtholdig, og det er da også det, der gør den så lækker. Men det duer ikke for din kats fordøjelse. Den er slet ikke vant til den slags mad og med god grund. Så selvom du gerne vil dele juleglæden med din kat, så hold julemaden fra den og forkæl den i stedet med godbidder fra julekalenderen, som er egnet til en kat.  På den måde får du efter julen en sund og rask kat, som ikke har haft ondt i maven eller brug for et dyrlægebesøg.

Vil du rigtig gerne forkæle din kat endnu mere, og synes at den skal mærke, at den 24. december er juleaften, så kan du forkæle den med en lækker julegave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger