Opdateret den 19/05/2022

Julekalender til hund er en søgning, som mange hundeejere laver hvert år, når december nærmer sig. Det er blevet en populær ting og det kan også ses på det udvalg, som du kan få af julekalender til din hund. Der er nemlig rigtig mange.

De forskellige mærker du kender, har oftest mere end blot en enkelt og dette er for at du kan få lige præcis den julekalender, som passer allerbedst til din hund. Er du på udkig efter en julekalender til din hund, er du havnet det helt rette sted. Vi vil i denne artikel tage dig igennem nogle af de bedste, der er at finde på markedet. I vores vurderinger af de forskellige julekalendere til hunde, tager vi udgangspunkt i indholdet i julekalenderen. Hvad gør det for din hund? Vi kigger på designet af julekalenderen – kommer vi i julestemning? Til sidst vurderer vi også prisen og hvad man får for den.

De 16 bedste julekalender til hund

#1 Julekalender til hund med sunde overraskelser

Dette er en sundere udgave af en julekalender til hund. Her får de 24 lækkerier, som består af enten legetøj eller tørrede og naturlige snacks. Indholdet kommer fra mærker som f.eks. Essential, Alpha Spirit, Ziwipeak og Carnilove.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
199,00 199,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#2 Den store julekasse

Her får du en “klassiske” julekalender til din hund, som indeholder lidt af det hele. Der er både lidt blandede snacks og lidt legetøj. Der er altså masser af overraskelser til hele december måned.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
299,00 299,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#3 Julekalender til hund med naturlige overraskelser

Ønsker du, at din hund får så naturlige godbidder som muligt? Så er denne julekalender til din hund perfekt! Her får du nemlig 24 af slagsen – så der er en til hver eneste dag.
Der er ingen helt små eller kæmpe store ting i, så det passer til flest mulige.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
249,00 249,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#4 Dogman Pakkekalender

Så finder du næsten ikke en mere julet julekalender end dette. Det eneste du bare skal være opmærksom på, er, at den ikke indeholder nogle godbidder. Men det giver dig altså mulighed for at lave din helt egen julekalender til din hund med alle dens favoritter.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
179,00 179,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#5 Lily’s Kitchen Julekalender

En smuk julekalender til din hund fra Lily’s kitchen. Et design som vil være pænt derhjemme og samtidig indeholder den 24 lækre godbidder, som din hund vil sætte stor pris på. Indholdet er 100% naturligt og du finder 3 forskellige typer snacks; Rise and Shines, træningsgodbidder og Bedtime Biscuits. Julekalenderen er egnet til hunde over 4 måneder.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
119,00 119,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#6 Faunakram Julekalender med Oksehud

Her får du en julekalender til hund, som er glutenfri. Den indeholder godbidder er oksehud (88%). Med 24 låger får din hund en lækker snack hver eneste dag fra 1. december til og med den 24. december.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
29,00 29,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#7 Tukan Luksus Julekalender

24 smagfulde låger som din hund vil nyde godt af de 24 juledage, den har i vente. Endnu bedre er, at der den 24. december er en særlig overraskelse til din hund. Udover det, har den et skønt design, som vil pryde de fleste hjem.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
249,00 249,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#8 JR Farm julekalender til hund

En skøn, kornfri julekalender til din bedste ven – eller som værtindegave til hjemmet med hund Denne indeholder, ligesom de fleste andre, 24 låger med lækre godbidder. De er alle kornfri, bløde og sunde.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
125,00 125,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#9 Rød julekalender med hundemotiv

Leder du efter en julekalender til hund, som ikke nødvendigvis er af højeste kvalitet, men i stedet til en billig pris? Så er denne perfekt! Og den er garanteret at få dig i julestemning. Indholdet består primært af oksehud.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
29,00 29,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#10 Coop Julekalender til hund

Coop har lavet en fin julekalender til din bedste ven. I får 24 låger med en fin lille godbid i hver, så dagene op til jul kan nydes. Du kan se bag på kalenderen, hvad den indeholder helt præcist.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
29,00 29,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#11 Vitakraft Julekalender til hund

Vitakraft har lavet en fin og julet julekalender til din hund. Den har 24 låger, hvor der bag hver enkelt gemmer sig en lækker tørret godbid. Hver snack har et højt indhold af rent kød og din hund vil med garanti elske det.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
79,00 79,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#12 Flamingo Julekalender til hunde

En lækker julekalender til din hund fyld med farverige godbidder. Bag hver enkelt låge finder du en et farvet tyggeben, som din hund vil elske at blive forkælet med hver eneste dag på til jul – hele december. Du finder 12 rawhide og 12 munchy.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
89,00 89,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#13 Trixie Premio Julekalender

Skal godbidderne være af fin kvalitet, så er denne julekalender til din hund fra Trixie Premio perfekt. Du får 12 forskellige slags godbidder og altså 2 af hver i løbet af måneden. Perfekt for din hund, så den kan prøve lidt forskelligt hele måneden.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
99,00 99,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#14 Vuf Julekalender – Standard udgave

En lækker julekalender til de første 24 dage af december. Når du bestiller den, skal du skrive hundens navn, race og størrelse, så indholdet kan tilpasses efter det. Pak mærker såsom Kong, Nobby, Hunter, Duvo+, Buster ogJulius K9. Husk også at notere, hvis din hund har allergener.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
189,00 189,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#15 Vuf Julekalender – Deluxe udgave

Få 24 pakker, der er pakket fint ind til december. Så er der en gave hver eneste dag indtil den 24 december. Den 4. advent pakke er der gjort lidt ekstra ud af, så din hund virkelig kan mærke julen. Der er alt fra legetøj, godbidder og kødben i pakkerne – så altså en god blanding.
Når du bestiller julekalenderen, så sørg for at notere navn, race, størrelse og alder i kommentarfeltet. Så bliver din pakke tilpasset dette.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
289,00 289,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#16 Vuf Adventskalender – Deluxe udgave

Er det lidt for overvældende med den klassiske julekalender til hund, som har 24 pakker? Så kan du købe denne fine adventskalender-pakke. Det indeholder 4 pakker – én til hver advent – og kan både indeholde godbidder eller legetøj.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
150,00 150,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Er det en god ide at købe en julekalender til sin hund?

Selvfølgelig er det det. Din hund er lige så meget en del af familien som de andre og du vil derfor gerne have, at den også mærker, at det er jul. Dette er selvom, at du godt ved, at i sidste ende er det dig, der får mest ud af det. Men det er ligemeget. En julekalender til din hund er hyggeligt og det giver god julestemning derhjemme. Bekymrer du dig om, om det bliver for mange godbidder til din hund i løbet af dagen, kan du altid skære ned på de andre, som I har derhjemme og nøjes med dem fra julekalenderen i denne periode. Du kan også se det som en mulighed for, at få trænet din hund og øvet nogle af de ting den synes er sjove, eller som du synes, godt kunne forbedres. Er det tilfældet, kan du bruge godbidderne fra din julekalender til din hund, til at træne med. Så vi synes, at en julekalender til din hund er en god ide. Men selvom at det kan være svært at begrænse sig, fordi man gerne vil forkæle eller alle julekalenderne ser så fine ud, så nøjes med en enkelt per hund.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en julekalender til min hund?

Når du kigger efter en julekalender til din hund, er der ikke som sådan noget kriterier for, hvad du skal kigge efter. Men ligesom med os mennesker så har din hund også en favorit smag eller noget den foretrækker mere end andet. Dette er derfor en god ting at starte med at vælge efter, når du skal finde den perfekte julekalender til din hund.

Ligesom når du køber almindelig godbidder til din hund, er der efterhånden et stort udvalg. Dette gør sig også gældende for julekalendere til hunde. Du kan få dem med forskellige smage, såsom kylling, oksekød eller fisk. Du kan få dem glutenfri eller uden korn og nogle er lavet med et indhold der hjælper til din hunds mundhygiejne. 

Men julekalendere er ikke altid fyldt med blot godbidder. Nogle steder indeholder en julekalender til din hund også legetøj. Der er altså en god blanding at finde, når det kommer til julekalender til hund. 

Vi anbefaler derfor, når du skal finde den perfekte julekalender til din hund, at vælge efter smagen og indholdet, så du får, det der passer til din hund allerbedst. 

Er nogle mærker bedre end andre, når det kommer til julekalender til hund?

Når du er på udkig efter en julekalender til din hund, kan du selvfølgelig altid vælge at vælge en julekalender fra et mærke, som I allerede kender. På den måde har du en ide om, hvad du får og du ved måske på forhånd, at den vil elske den pågældende julekalender. Men mærker er en præference sag og vi synes, at det er lige så vigtigt at kigge på indholdet af julekalenderen. Selvom det blot er en daglig godte for din hund, gør det ikke noget, hvis ingredienserne er af kvalitet og bidrager til din hunds velvære. Så om nogle mærker er bedre end andre, når det gælder en julekalender til din hund, er svært at svare på, da det er en individuel sag, hvad man foretrækker. Vi synes derfor, at hvis du er i tvivl om, hvad mærke du vil have, så se på indholdet af julekalendere og vælg ud fra det. 

Gode råd til julemåneden

En julekalender til din hund er en god start til en hyggelig december. Men julemåneden kan for mange også være stressende. Dette gælder både for os mennesker, men bestemt også for vores kære hunde derhjemme.

December måned er en travl måned med både julefrokoster, juleaften og nytårsaften. Det betyder altså en masse renden frem og tilbage. En masse dage hvor I ikke er hjemme, eller en masse dage hvor huset er fyldt med gæster. December er en skøn måned, hvor vi bruger en masse tid med vores familier. Men selvom at din hund er en del af familien, så har den nogle andre behov end os og det er ikke nogle, den altid bare lige kan ytre. 

Vær derfor ekstra opmærksom på din hund i december. Sørg for at holde fast i vaner ift. fodringstider og gåture. Selvom at dagene bliver travle, så er disse holdepunkter vigtige. Det er endda for nogle hunde endnu vigtigere denne måned end normalt.

Ved du, at I skal have gæster eller skal ud af huset, kan du med fordel gå en ekstra lang tur eller få din hund stimuleret endnu mere, så den er dejlig træt om eftermiddag.

Simple tips til julen 

Nogle gange er det eneste man har brug for, blot en lille reminder. Vi vil derfor, komme med nogle helt simple råd til, hvordan du kan gøre december måned skøn for din bedste ven.

  • Hold fast i jeres vaner
  • Sørg for at få din hund aktiveret
  • Sørg for at den altid har sit eget sted 
    • Så den kan ligge sig i fred og ro, hvis den har brug for det
  • Selvom at vi elsker julemad, og din hund også gør. Så anbefaler vi ikke, at du fodrer den med det. 

Hvis du efter denne artikel, har fået bestilt din julekalender til hund og nu skal på udkig efter en julegave til din hund, kan du få en masse inspiration til klassiske julegaver til din hund, eller nogle lidt anderledes gavevalg.  

Tidligere artikelUgens Kæledyr – Pumba (Uge 46)
Næste artikelJulekalender til kat – forkæl din kat hele december!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her