julekalender hund

Julekalender til hund | Skab hyggestunder med din hund

Julekalender til din hund

I år har vi hos Pet Guide lavet vores egen julekalender til din hund.

I år har vi hos Pet Guide lavet vores egne julekalender til jer med katte. Den ene er med kun godbidder og den anden er med både godbidder og legetøj. Du får tilsendt 4 pakker, der er pakket ind – og som du ikke kender indholdet på, udover at det er enten med godbidder eller legetøj og godbidder. Det er altså en overraskelse for både dig og din kat! 🙂 Tryk på produkterne for at læse mere om dem.

Julekalender til hund er en søgning, som mange hundeejere laver hvert år, når december nærmer sig. Det er blevet en populær ting og det kan også ses på det udvalg, som du kan få af julekalender til din hund. Der er nemlig rigtig mange.

Er det en god ide at købe en julekalender til sin hund?

Selvfølgelig er det det. Din hund er lige så meget en del af familien som de andre og du vil derfor gerne have, at den også mærker, at det er jul. Dette er selvom, at du godt ved, at i sidste ende er det dig, der får mest ud af det. Men det er ligemeget. En julekalender til din hund er hyggeligt og det giver god julestemning derhjemme. Bekymrer du dig om, om det bliver for mange godbidder til din hund i løbet af dagen, kan du altid skære ned på de andre, som I har derhjemme og nøjes med dem fra julekalenderen i denne periode. Du kan også se det som en mulighed for at få trænet din hund og øvet nogle af de ting den synes er sjove, eller som du synes, godt kunne forbedres. Er det tilfældet, kan du bruge godbidderne fra din julekalender til din hund, til at træne med. Så vi synes, at en julekalender til din hund er en god ide. Men selvom at det kan være svært at begrænse sig, fordi man gerne vil forkæle eller alle julekalenderne ser så fine ud, så nøjes med en enkelt per hund.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en julekalender til min hund?

Når du kigger efter en julekalender til din hund, er der ikke som sådan nogle kriterier for, hvad du skal kigge efter. Men ligesom med os mennesker så har din hund også en favorit smag eller noget den foretrækker mere end andet. Dette er derfor en god ting at starte med at vælge efter, når du skal finde den perfekte julekalender til din hund.

Ligesom når du køber almindelig godbidder til din hund, er der efterhånden et stort udvalg. Dette gør sig også gældende for julekalendere til hunde. Du kan få dem med forskellige smage, såsom kylling, oksekød eller fisk. Du kan få dem glutenfri eller uden korn og nogle er lavet med et indhold der hjælper til din hunds mundhygiejne. 

Men julekalendere er ikke altid fyldt med blot godbidder. Nogle steder indeholder en julekalender til din hund også legetøj. Der er altså en god blanding at finde, når det kommer til julekalender til hund. 

Vi anbefaler derfor, når du skal finde den perfekte julekalender til din hund, at vælge efter smagen og indholdet, så du får det, der passer til din hund allerbedst. 

Er nogle mærker bedre end andre, når det kommer til julekalender til hund?

Når du er på udkig efter en julekalender til din hund, kan du selvfølgelig altid vælge en julekalender fra et mærke, som I allerede kender. På den måde har du en ide om, hvad du får og du ved måske på forhånd, at den vil elske den pågældende julekalender. Men mærker er en præference sag og vi synes, at det er lige så vigtigt at kigge på indholdet af julekalenderen. Selvom det blot er en daglig godte for din hund, gør det ikke noget, hvis ingredienserne er af kvalitet og bidrager til din hunds velvære. Så om nogle mærker er bedre end andre, når det gælder en julekalender til din hund, er svært at svare på, da det er en individuel sag, hvad man foretrækker. Vi synes derfor, at hvis du er i tvivl om, hvad mærke du vil have, så se på indholdet af julekalendere og vælg ud fra det. 

Gode råd til julemåneden

En julekalender til din hund er en god start til en hyggelig december. Men julemåneden kan for mange også være stressende. Dette gælder både for os mennesker, men bestemt også for vores kære hunde derhjemme.

December måned er en travl måned med både julefrokoster, juleaften og nytårsaften. Det betyder altså en masse renden frem og tilbage. En masse dage, hvor I ikke er hjemme eller en masse dage, hvor huset er fyldt med gæster. December er en skøn måned, hvor vi bruger en masse tid med vores familier. Men selvom at din hund er en del af familien, så har den nogle andre behov end os og det er ikke nogle, den altid bare lige kan ytre. 

Vær derfor ekstra opmærksom på din hund i december. Sørg for at holde fast i vaner ift. fodringstider og gåture. Selvom at dagene bliver travle, så er disse holdepunkter vigtige. Det er endda for nogle hunde endnu vigtigere denne måned end normalt.

Ved du, at I skal have gæster eller skal ud af huset, kan du med fordel gå en ekstra lang tur eller få din hund stimuleret endnu mere, så den er dejlig træt om eftermiddag.

Erstat ikke hundefoderet med julekalendere

I kender det sikkert fra jer selv. Julemåneden nærmer sig og du har (i hvert fald da du var barn) fået en masse forskellige julekalendere fra familiemedlemmer. Nu er det din lille hund, der er familiens baby og den, der er allermest forkælet af jer alle. Så inden december overhovedet er påbegyndt, så har din hund derhjemme 4 forskellige hundekalendere. Det kan for nogle hunde være ret mange godbidder at skulle igennem dagligt, hvis der samtidig er andre rutiner, der indeholder godbidder.

Men for andre er 4 ekstra godbidder ikke noget problemt. Flere ting kan være afgørende for dette. Er de mange julekalendere dog noget, der gør en stor forskel for din hund, så anbefaler vi, at du gemmer godbidderne fra julekalenderen og samler dem i en pose. På den måde går de ikke til spilde og kan blot give dem efter julen også. Vi anbefaler, at I gør det på den måde i stedet for at give din hund mindre mad af hundefoderet. Hvorfor det? Dit hundefoder indeholder oftest en del mere næring, end hvad man finder i de forskellige hundegodbidder. Derfor synes vi altid, at I skal fortsætte med den del og så gemme godbidderne til efter jul.

Simple tips til julen 

Nogle gange er det eneste man har brug for, blot en lille reminder. Vi vil derfor, komme med nogle helt simple råd til, hvordan du kan gøre december måned skøn for din bedste ven.

  • Hold fast i jeres vaner
  • Sørg for at få din hund aktiveret
  • Sørg for at den altid har sit eget sted 
    • Så den kan ligge sig i fred og ro, hvis den har brug for det
  • Selvom at vi elsker julemad, og din hund også gør. Så anbefaler vi ikke, at du fodrer den med det. 

 

FAQ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger