Julegave til din kat (2022) – Se vores 16 forslag!

0
973

Opdateret den 19/05/2022

Julen kommer tættere og tættere på og inden du ser dig om, står der december på kalenderen. Er du ved at nå der til, hvor der på din to do liste står “husk julegave til kat”, så er du landet det helt rette sted. Julen nærmer sig og selvfølgelig skal de små ikke snydes for at inkluderes. Julegaver til kæledyr bliver mere og mere populært for hvert år der går og kun det bedste er godt nok til dem. 

Vi har derfor lavet en liste, med nogle af de mest populære ting de fleste katte ønsker sig og kan få glæde af i julegave. Produkterne er valgt ud fra popularitet, hvilke mærker det er, hvad bliver der sagt om dem på nettet, prisen og selvfølgelig hvad vi ved, katte elsker allermest.

16 julegaveideer til kat

#1 Dyreverdenens Julegave til kat

Skal din kat overraskes med en fin julegave og kunne du godt lige klare en overraskelses mere selv? Så er denne perfekt! Dyreverdenen laver en julegave til dig. Den er lavet udfra oplysninger du har givet, som f.eks. alder, køn og race. Desuden har du mulighed for at vælge mellem budget, standard eller deluxe.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
99,00 99,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#2 Meowee! Julesok

En hyggelig julesok som kan gives i julegave til din kat. Den indeholder lækre, naturlige godbidder og så er der selvfølgelig legetøj med, så der er til flere timers underholdning.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
119,00 119,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#3 Julelegetøj med catnip

Julelegetøj i små fine figurer, som giver lidt ekstra julestemning derhjemme. De er med catnip og din kat vil kunne bruger timer med dem. Der medfølger kun én julefigur og de er assorterede.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
26,00 26,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#4 Trixie Julekradsebræt

En kradsebræt – men i julet! Helt perfekt juletema til juledagene – og samtidig så sikrer den flere timers underholdning derhjemme. Den måler 55 x 35 cm.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
99,00 99,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#5 Trixie Optrækkelig mus

En klassiker, som altid falder i god jord! Det er selvfølgelig en optrækkelig mus, som din kat kan bruge og løbe efter i flere timer. Den måler 6,5 cm.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
29,95 29,95 GÅ TIL BUTIK ➜

#6 Kong Active Drillepind til vindue

Elsker din kat at jagte legetøj? Men du har ikke tid til at sidde med en drillepinde flere time og underholde – så er denne oplagt. Den kan sættes på vinduet med en sugekop og lyden derfra er dejlig knitrende og flagrende. Udover det, er den fyldt med katteurt for ekstra stimulering.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
69,95 69,95 GÅ TIL BUTIK ➜

#7 Catrine Catmosphere Dispenser

Legetøj der giver uendeligt af timers underholdning, er helt perfekt som julegave til kat. Denne godbids-dispenser kan netop det! Fyld den med enten godbidder eller foder, og så vil din kat kunne bruge masser af timer med dette. Det en sjov, stimulering og så får din kat os bevæget sig lidt.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
99,00 99,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#8 Nobby Kradsetræ Gadi

Dette er en af de lidt dyrere julegaver til din kat. Men er det hjem til dig selv, så kan det være, at i år er året, den bliver købt. Dette kradsetræ har det hele! Den har altid det, som din kat vil elske. Den er huler, hvileområder, masser af klatremuligheder. Målene er H 198 x L 110 x B 60 cm.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.999,00 2.999,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#9 Nobby Kattetunnel

Er der noget katte elsker, så er det gemmesteder og tunneler. Så en perfekt julegave til kat er selvfølgelig en kattetunel. Denne har 3 tunnelelementer og i alt 4 ind- og udgange. Den kan selvfølgelig foldes sammen, så den ikke hver dag behøver at stå og fylde. Den måler Ø 25 x 50 cm.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
399,00 399,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#10 Fluffy Donutseng

Perfekt julegave til din kat! Alle kæledyrsejere, hvad end du har kat eller hund, har hørt om donutsengen. Det er et rent hit hos de fleste – både pga. formen, det blødestof og så er den bare komfortabel. Desuden kan betrækket tages af, så du kan vaske det, når det er nødvendigt. Du kan vælge mellem forskellige størrelser.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
276,00 276,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#11 Essential Salmon Mini Delights

Hvad end din julegave til kat er hjem til eller til en ven/venindes kat, så vil den elske disse! Det er bare altid en god ide og vil falde i god jord hver eneste gang. Disse fra Essential er kornfri og med laks. Godbidderne måler 1 cm i størrelsen og er passende størrelse til katten.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
19,00 19,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#12 Essential Tiny Fish Delights

Elsker din kat fisk? Så bliver det her de nye favoritter derhjemme! Og hvilken bedre anledning at prøve dem end i en julegave til kat. Det er tørret 100% strømning fra Østersøen.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
45,00 45,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#13 Trixie Hyggehule

En kattehule er endnu en sikker vinder! Det ligger til kattens instinkt at gemme sig og slappe af i små mørke huler – og det får du altså lige her. Denne måler 34 × 28 × 41 cm og så er den blød fra skumfyldet. Bunden er skridsikker, så den ikke rutsjer rundt i hele hjemmet.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
269,95 269,95 GÅ TIL BUTIK ➜

#14 Karlie Wonderland Skåle

Er du mere til praktiske julegaver til din kat, som gavner hele huset? Så er en fin julegave til din kat en foder- og vandskål. Denne Karlie Wonderland er virkelig smuk og praktisk. Du kan nemt tage skålene op, så de er nemme at fylde og rengøre efter brug. Skålene er af keramik, stativet er i træ og så måler den 24 x 10 x 8 cm.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
89,00 89,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#15 Catch Aktiveringsfoderskål

En anderledes foderskål og legetøj, som vil være en perfekt julegave til katten. Den er lavet med henblik på, at du stimulere din kats naturlige instinkter og gør maden lidt svære at få fat i – end hvis det bare var i en madskål. Du kan placere foder rundt i eller presser det ned i bunden, så din kat skal arbejde lidt ekstra for det.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
149,00 149,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#16 Scratching Ball

Selvfølgelig skal vi have en kradsebold til kat med på listen over julegaver til kat! Den måler ø 29 x 31 cm og er på en træbund (MDF). Perfekt til kradsetid der hjemme og så har den bare en perfekt størrelse og højde.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
245,00 245,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Giv din kat en god jul

Julen er en sjov, hyggelig og spændende tid for os mennesker. Det kan det også blive for din kat, hvis du tager nogle enkelte forbehold.

December måned er oftest en tid med mange julefrokoster og generelt flere besøgende derhjemme. Sørg derfor altid for at have et sted din kat kan gå hen sove, spise og gå på toilet i fred. Katte er generelt selvstændige dyr, som godt kan lide at være selv. Specielt i en måned som december er det vigtigt, at de har muligheden for alenetid.

Gode råd til en jul med kat

Få en afslappet kat i julen

Vil du hjælpe din kat til at være mere afslappet, er en duft-diffuser som afgiver feromoner en god løsning.
Denne her fra Feliway diffusor afgiver feromoner, som hjælper med at forebygge og reducere stress ved din kat. Det hjælper til at berolige din kat i uvante situationer som f.eks. til jul, hvor der kommer mange gæster på besøg, eller hvis din kat skal ud at passes.

Pas på dit julepynt og kat

Katte elsker at lege og specielt i julemåneden hænger der guirlander, julekugler og andet alle steder. Har du en kat, så vær ekstra opmærksom på hvor du hænger dem. Sørg for at julekuglerne hænger, så din kat ikke kan nå dem eller køb nogle din kat ikke kan skære sig på, skulle de gå i stykker. 

Levende lys er også en klassiker i juletiden, men den kan være farlig for både din kat og dig. Står der et tændt lys indenfor rækkevidde af katten, kan katten tro, at det er noget spændende at lege med. Et enkelt dask og så vælter den. Er man ikke til stede på sekundet, kan den nå at sætte ild i f.eks. en dug eller andet.
Det er ikke den eneste fare. Hvis din kat tror, at flammen er til at lege med og derfor vælger at røre ved den, så kan den også komme til skade.

Det er derfor en god ide at overveje, hvor man har lys tændt. Vælger man så at tænde dem, så sørg for at være til stede og hold øje med din kat. En erstatning til levende lys er LED lys. Det er selvfølgelig ikke helt det samme, men det kan give den samme hyggelig følelser og er væsentligt mere sikker, hvis du har en kat i hjemmet.

Til sidst – alle der har en eller flere katte derhjemme, ved at de er verdensmestrer i at klatre. I Danmark er det tradition med et juletræ indenfor, og sikke en fest det kan blive for din kat. Sørg derfor for at juletræet er monteret ordentligt fast i en juletræfod, så det ikke kan vælte, hvis din kat beslutter sig for, at ville kradse klør op ad det. Det kan også være, at den synes det kunne være sjovt med en lille klatretur i det.

Udover det, er det bare vigtigt at bruge den almene fornuft og altid være et skridt foran din nysgerrige kat.

Har I en hund derhjemme, har vi også lavet en artikel med julegaver til din hund.

Tidligere artikelDværghamsterbur – Bedst i Test (2022)
Næste artikelHundetrimmer Bedst i Test | Få en velplejet hund året rundt!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her