Opdateret den 07/10/2021 af Julia F

Er du på udkig efter en gave til din hund, er du kommet til det rette sted. Gaver er altid hyggelige at købe og give. Det samme gør sig gældende, når det er til din hund.
Det kan være, at der er en speciel anledning såsom en fødselsdag, årsdag for hvor længe du har haft din hund, en julegave eller måske du bare synes, at verdens bedste hund fortjener en lille gave.

I artiklen vil der være en god blanding af forskellige slags gaver. Der er en masse blandet til din hund, som bl.a. indebærer godbidder, legetøj, komfortable senge og andet, som din hund med garanti ikke kan leve uden. Desuden har vi valgt lidt gaver i forskellige prisklasser, så der altid er noget, der passer til dit rådighedsbeløb. For godbidder er altid en sjov ide – hvad end det er til din egen hund eller en andens. Det kan også være, at du er i den anden ende og er interesseret i noget større. Det er også på listen! Så scroll ned og blev inspireret til din næste gave til hund.

20 ideer til gave til din hund

Top 5 gave til hund – Legetøj

#1 Jolly Soccer Ball

En klassisk gave til hund, der næsten altid er en sikker vinder – er en bold! Denne er en Jolly Soccer Ball og er punkterfri. Den er altså slidstærk og til trods for masse aktivitet med bolden, så kommer den tilbage til original form. Du kan få den i forskellige farver og størrelser, så den passer til lige netop din hund og dens størrelse.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
189,95 189,95 GÅ TIL BUTIK ➜

#2 Kong Shakers Egern hundelegetøj

En bamse som gave til hund er også altid en hyggelig gaveide. Det gælder hvad end, det er til din egen hund eller hvis det er som gave til en anden. Denne er fra Kong, som er et favorit mærke blandt mange. Den er både slidstærk, blød og så rasler den og siger pivelyde. Målene er 13 x 18 x 21,5cm.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
115,00 115,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#3 Nuts for Knots Reblegetøj

Elsker din hund at bide i ting og lege trække-konkurrence? Så er det et must-have med et reb legetøj. Den er altså super slidstærk og dermed også en god holdbarhed – så du ikke hele tiden behøver at købe nyt legetøj. Den fås i 2 størrelser

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
59,95 59,95 GÅ TIL BUTIK ➜

#4 Kong AirDog Tennisbolde

Tennisbolde! Hvis du, eller dem der skal have gaven, ikke allerede har dem derhjemme, så er du nødt til at købe dem! Det er nærmest et must at have tennisbolde til leg og kast. Disse fra Kong er med piv – bare for at gøre det endnu sjovere, de måler 6 cm i diameter og så medfølger der 3 stk.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
39,00 39,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#5 Blue Elephant Hundelegetøj

Den fineste og sødeste elefant som legetøj. Men den er ikke blot sød – den er lavet af naturlige materialer som ruskind og jute! Udover det er det også naturlig farvet. Du kan altså give denne til din hund med allerbedste samvittighed. Den vejer 130 gram og måler 25 x 13 x 6 cm.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
99,00 99,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Top 5 gave til hund – Godbidder

#1 Essential Salmon Mini Delights

Godbidder skal der til og hvilken mere perfekt måde end at give det som gave til din hund. Disse fra Essential er med laksesmag og kornfri. Du kan bruge dem som snakcks i løbet af dagen til træning, motivation eller “bare fordi godbidder”. De måler 1 cm og der kan nemt være et par stykker i lommen. Posen indeholder 100 gram.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
19,00 19,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#2 Essential Skin Delights

Er du på udkig efter en gave til din hund, som skal være spiseligt, men gerne må holde liiiidt længere tid end en klassisk godbid? Så er dette et fantastisk bud! Her får din hund en kombination af grise- og okseører. Den har et højt proteinindhold og tyggetid – og så er den lav på fedtindhold. Posen indeholder 5 stk.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
45,00 45,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#3 Essential Finest Sausages

Når din bedste ven skal have det bedste af det bedste, så bør i prøve disse! Her får du 6 større snack pølser, som indeholder and, urter og æble. Din hund vil eeeelske disse! Så meget at du selv vil få lyst til at smage.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
55,00 55,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#4 Essential Rabbit Delights

Her er lidt til den allergivenlige! Eller til dig, der har en hund, som er lidt træt af okseører. Her får du nemlig en 100% kanin-snack, som er tandrensende og allergivenlig. Perfekt snack til hyggestunder!

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
45,00 45,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#5 Brit Care Dog Skin & Coat

En anderledes type godbid, da den har en lidt anderledes smag, end hvad vi normalt kender. Denne indeholder lyskrebs og kokos. Disse to ingredienser giver dig til sammen en halvfugtig godbid, som indeholder vitaminer og næring, der vil være en fordel for din hunds pels og hud. Godbidden er korn- og kartoffelfri.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
29,50 29,50 GÅ TIL BUTIK ➜

Top 5 gave til hund – Hundesenge

#1 Donut seng

Når det kommer til gave til hund og du gerne vil give lidt andet end det klassiske som legetøj og godbidder – så er en hundseng af en art perfekt.
Netop denne donutseng er et kæmpe hit hos mange hundeejere. Hundene elsker dem, fordi de er så bløde og fluffy. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige størrelser og farver – så du får det helt perfekte match!

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
539,25 539,25 GÅ TIL BUTIK ➜

#2 Bendson Comfort Hundepude

En rigtig flyder! Bryder din hund sig ikke om, at der er oftest er forhøjninger på hundesengene? Så er denne ideel – med en hel flad flade. Derfor er den også specielt god til ældre hunde, der har problemer med ryggen. Den har 2 lag – komfort skum og viskoelastisk skum, skridsikre dupper og så kan betrækket vaskes. Den måler L 100 x B 65 cm x H 8 cm.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
749,00 749,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#3 Peppy Buddy

Ønsker du at give en klassisk hundeseng i gave til din hund, så er denne muligvis noget for jer! Den er af holdbare og slidstærke materialer, som gør, at sengen kan klare lidt af hvert – og samtidig holder længe. Der medfølger en løs pude og så er der en skridsikker bund! Du kan vælge mellem 3 størrelser, så I får det helt perfekte match.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
499,00 499,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#4 MiaCara Covo Hundeseng

Skal din næste gave til hund være lidt ekstra? Og er du tilfældigvis på udkig efter hundeseng? Så kunne denne sagtens være helt perfekt! Denne er nærmest som en almindeligt møbel og så er den designet til at give din hunds rygsøjle masser af støtte. Puden der medfølger, kan sagtens vaskes. Betrækket kan desuden også taget af, hvis det er nemmere. Størrelsen er L 75 cm x H 41 cm x Ø 60 cm.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
3.900,00 3.900,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#5 Designed By Lotte Turana Hundeseng

Har du en lidt større hund, end en der kan passe ovenstående, så skal du selvfølgelig ikke snydes for en fin og ekstra hundeseng. Denne fra Lotte Turana er let-hævet fra gulvet. Trækurven er påført en stor og dejlig pude, så din hund kan ligge som en drøm. Denne hundeseng måler 100 x 70 x 28cm.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.999,00 1.999,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Top 5 gave til hund – Alternative gaver

#1 Merino Hundesweater

En sød gave til hund kan være overtøj til de kolde dage. Fryser din hund, eller en du kender, ofte? Så er dette en skøn gave at modtage. Denne sweater er af blød merinould, så den giver masser af varme på gåturene. Trøjen giver god bevægelses-frihed og kan fås i forskellige størrelser og farver.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
189,00 189,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#2 Nobby Foderstativ til madskåle

Til hunden med rygproblemer er dette en perfekt gave til hund. Det her er nemlig et stående og justerbart foderstativ. Du kan ændre højden, så den passer til din hund og så den får en behagelig stilling, når den drikker eller spiser. Skålene er af stål og har en diameter på 29 cm.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
300,00 300,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#3 Bama Hundehus

En gave ide til hund, der simpelthen måtte på listen – er et hundehus. Dette er i plastik og derfor vandtæt. Bunden er aftagelig og det gør altså rengøringsprocessen væsentligt nemmere. Hundehuset måler 94 x 110 x 77 og kan samles uden værktøj.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
1.299,00 1.299,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#4 Trixie Aktivitetslegetøj Spil

Endnu en ting som vi bare er nødt til at have med på listen – aktivitetslegetøj. Denne er sjov, fordi de fleste kan være med på den. Sværhedsgraden er 2 ud 3 og det fungerer ved, at der kommer godbidder i rørene, som din hund så få drejet rundt, så det kan falde lidt ud. Spillet er med skridsikker bund, så det står stille, imens i spiller.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
225,00 225,00 GÅ TIL BUTIK ➜

#5 Bendson hovedpude

Vores sidste ting på listen over gave til hund, er denne fine hovedpude. Den måler L 40 cm x B 22 cm og er grå. Så er din hund en af dem, der elsker at ligge med hovedet lidt højt, så er denne ideel til dig.

ForhandlerPrisTotalprisLæs mere
139,00 139,00 GÅ TIL BUTIK ➜

Så vi håber på, at når du har tjekket alle vores gave ideer ud, så har du fået inspiration til noget, du syntes kunne være en sjov og god gaveide.
Mangler du en julegave til din hund, kan vi anbefale vores artikel om julegave til hund.

I vores artikel har vi prøvet at udvælge nogle lidt blandede gaver, så der er til ethvert behov og hund. Vi har også valgt udfra, hvad vi tror kan skabe endnu mere glæde ved både hund og ejer. Oftest er gaver til din hund, kun noget din hund får glæde af – og sådan skal det også være. Det er jo din hund, der skal have gave! Men vi har valgt en god blanding af både legetøj, godbidder og ting til hjemmet. Så kan du, som ejer, selv bestemme, hvad der mangler hjemme

Gave til din hund er altid en sjov ting og noget der varmer både hos en selv og ved din hund, når den modtager noget nyt, den kan lege med, spise eller andet. Det er dog vigtigt at huske på, at selvom det er hyggeligt med gaver og man hører om de andre hunde forældre, der lige har købt noget til deres hund, så er det ikke altafgørende for din hunds velfærd.

Så selvom vi kommer med gaveideer til hund, så er vejen til en glad hund, så meget mere end spontane gaver og legetøj. Det vigtigste du kan give din hund, er din tid og kærlighed.

Tidligere artikelFå et fuglebur der passer til din fugl!
Næste artikelHvalpefoder Bedst I Test (2021)

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her