Gave til hund | Find din bedste vens næste gave

0
1302

Opdateret den 10/10/2022

Er du på udkig efter en gave til din hund, er du kommet til det rette sted. Gaver er altid hyggelige at købe og give. Det samme gør sig gældende, når det er til din hund.
Det kan være, at der er en speciel anledning såsom en fødselsdag, årsdag for hvor længe du har haft din hund, en julegave eller måske du bare synes, at verdens bedste hund fortjener en lille gave.

15 ideer til gave til din hund

Jolly Soccer Ball

En klassisk gave til hund, der næsten altid er en sikker vinder – er en bold! Denne er en Jolly Soccer Ball og er punkterfri. Den er altså slidstærk og til trods for masse aktivitet med bolden, så kommer den tilbage til original form. Du kan få den i forskellige farver og størrelser, så den passer til lige netop din hund og dens størrelse.


Kong Shakers Egern hundelegetøj

En bamse som gave til hund er også altid en hyggelig gaveide. Det gælder hvad end, det er til din egen hund eller hvis det er som gave til en anden. Denne er fra Kong, som er et favorit mærke blandt mange. Den er både slidstærk, blød og så rasler den og siger pivelyde. Målene er 13 x 18 x 21,5cm.


Kong AirDog Tennisbolde

Tennisbolde! Hvis du, eller hunden der skal have gaven, ikke allerede har dem derhjemme, så er du nødt til at købe dem! Det er nærmest et must at have tennisbolde til leg og kast. Disse fra Kong er med piv – bare for at gøre det endnu sjovere, de måler 6 cm i diameter og så medfølger der 3 stk.


Kong Wobbler

En klassiker – som altid falder i god jord, hvad end det er til din egen hund eller en andens. Den kan bruges til ren og skær leg, men er det tid til lidt ekstra aktivering, så fyld lidt foder eller godbidder i – og der kan bruges masser af tid på at få det ud. Du kan desuden vælge mellem flere størrelser.


Trixie Hundelegetøjs gummibold

Sjovt hundelegetøj i boldform! Her kan der både kastes, leges og bides i den – til den helt store guldmedalje. Den er lavet af termplastisk gummi og giver en høj lyd fra sig, når din hund bider i den. Der er altså til flere timers underholdning her. Udover det, kommer den i assorterede farver og måler 7 cm i diameter.


Trixie Plyshunde

En sød hundebamse – for ja, bamser er altid en god gave til hund. Denne vil kunne underholde din hund i timevis bl.a. på grund den pivelyden og knasfolie, der er i. Bamsen måler 28 cm.


Trixie Denta Fun Mintfresh

Den her bliver ved med at være på vores liste, når det kommer til must-haves til din eller andres hunde. Det er perfekt kombination af et stykke legetøj og samtidig så gavner den. Det er den, fordi det masserer og renser din hunds tænder, når den bider i den. Du kan få den i 2 forskellige størrelser.


Essential Duck Mini Delights

Godbidder, godbidder, godbidder! Altid en vinder. De her fra Essential er med koldpresset and og så er de kornfri. Perfekt i en lille pose i lommen til hundetræningen.


Buster Memory Foam hundeseng

En ekstra hundeseng eller bare en opgradering af den gamle? Altid en god gave til hund! Denne hundeseng er af memory foam, så når din hund ligger sig, reagerer den på din hunds kropsvarme og former sig efter dens krop. Du kan få hundesengen i forskellige farver og størrelser – så det er et perfekt match til din hund og hjemmet.


Donut seng

Når det kommer til gave til hund og du gerne vil give lidt andet end det klassiske som legetøj og godbidder – så er en hundseng af en art perfekt.
Netop denne donutseng er et kæmpe hit hos mange hundeejere. Hundene elsker dem, fordi de er så bløde og fluffy. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige størrelser og farver – så du får det helt perfekte match!


Trixie Dreamland

En rigtig flyder! Bryder din hund sig ikke om, at der er oftest er forhøjninger på hundesengene? Så er denne ideel – med en hel flad flade. Derfor er den også specielt god til ældre hunde, der har problemer med ryggen. Den har 1 lag med 10 cm polyester. Fås i flere størrelser.


Carnilove Semi-moist Snacks

Lidt anderledes godbidder med vagtel og oregano – men stadig fra et af favorit mærkerne; Carnilove. De er en favorit blandt mange hunde. De er desuden både korn- og sukkerfrie.


Ficcaro Kyllinge-godbidder

Godbidder med kyllingesmag perfekt til hundetræning eller snacks i løbet af dagen – og som gave til hund. De er nemlig både korn- og GMO fri. De er desuden også fedtfattige, så din hund kan godt få en ekstra eller to.


Essential Lamb Mini Delights

Flere godbidder! Endnu en af vores favoritter og magen til de tidligere. Disse er dog med smagen af lam. De er dog stadig kornfrie og moist – så de er lige til at knække over, hvis du ønsker mindre dele til træningen.


Flamingo Hundeklapvogn

Skal det være en anderledes gave i år? Og en der er til alles fordel? Er din af en lille eller mellem race og elsker den at være med på tur? Så kan det være, at I skal overveje en hundeklapvogn i gave til din hund.


Hvornår må jeg give gave til min hund?

Der findes ingen regler for, hvordan du kan give din hund en gave. Det er nemlig meget forskelligt fra familie til familie, hvor ofte der bliver givet gaver og i hvilke anledninger. Nogle finder det ikke naturligt at give gaver til sin hund, hvor andre elsker det og bruger enhver anledning, der måtte være, til at forkæle sin hund lidt ekstra. Det er selvfølgelig helt op til den enkelte, hvad de foretrækker. Men vi tænker, hvis du er landet her, så er du nok lige så meget fan af at give gave til din hund, som vi er til vores.

Hvilke gaver til hund er bedst?

Dette er der af gode grunde ikke noget rigtig eller forkert svar på. Hvorfor? Jamen, ligeså vel som vi mennesker ønsker os forskellige ting, så er det også forskelligt, hvad din hund vil blive glade for. At købe gaver til hunde er lidt ligesom at købe gaver til børn. Man vælger efter, hvad man ved de kan lide, men sommetider tænker man også lidt på, hvad forældrene har brug for – i dette tilfælde “hundeforældrene”.

Så godbidder, hundelegetøj, aktiveringslegetøj, praktiske ting – det hele kan være perfekte gaver, alt efter hvem modtageren er.

Gaver til min hund i julen

Sådan har vi valgt vores “julegaver til hund” liste

Så vi håber på, at når du har tjekket alle vores gave ideer ud, så har du fået inspiration til noget, du syntes kunne være en sjov og god gaveide.
Mangler du en julegave til din hund, kan vi anbefale vores artikel om julegave til hund.

I vores artikel har vi prøvet at udvælge nogle lidt blandede gaver, så der er til ethvert behov og hund. Vi har også valgt udfra, hvad vi tror kan skabe endnu mere glæde ved både hund og ejer. Oftest er gaver til din hund, kun noget din hund får glæde af – og sådan skal det også være. Det er jo din hund, der skal have gave! Men vi har valgt en god blanding af både legetøj, godbidder og ting til hjemmet. Så kan du, som ejer, selv bestemme, hvad der mangler hjemme

Gave til din hund er altid en sjov ting og noget der varmer både hos en selv og ved din hund, når den modtager noget nyt, den kan lege med, spise eller andet. Det er dog vigtigt at huske på, at selvom det er hyggeligt med gaver og man hører om de andre hunde forældre, der lige har købt noget til deres hund, så er det ikke altafgørende for din hunds velfærd.

Så selvom vi kommer med gaveideer til hund, så er vejen til en glad hund, så meget mere end spontane gaver og legetøj. Det vigtigste du kan give din hund, er din tid og kærlighed.

Husk ro i juledagene

Julen er en travl tid og det mærker vores hunde også. Vi har masser af gæster, ting der skal nåes, ting der skal shoppes – der er generelt bare en del rendende frem og tilbage. Og det er okay – for sådan er julen oftest. Men det er vigtigt, at vi passer på vores hunde i den her tid. Nogle bliver ikke påvirket af det og kan sagtens finde ro i kurven – også når der er gæster. Andre hunde bliver mere ramt af det og kan slet ikke falde til ro i løbet af dagen. Har du sådan en hund, anbefaler vi, at du tager højde for det og tilpasser din hverdag lidt mere efter den eller laver et sted til den, hvor der er færre mennesker og mere ro. Put evt. en hundeseng ind i soveværelset og gør det hyggeligt. Giv din hund sit favorit ben og lad den falde til ro, imens i andre hygger inde ved siden af.

Sådan har vi valgt gaver til hund

I artiklen vil der være en god blanding af forskellige slags gaver. Der er en masse blandet til din hund, som bl.a. indebærer godbidder, legetøj, komfortable senge og andet, som din hund med garanti ikke kan leve uden. Desuden har vi valgt lidt gaver i forskellige prisklasser, så der altid er noget, der passer til dit rådighedsbeløb. For godbidder er altid en sjov ide – hvad end det er til din egen hund eller en andens. Det kan også være, at du er i den anden ende og er interesseret i noget større. Det er også på listen! Så scroll ned og blev inspireret til din næste gave til hund.

Tidligere artikelFå et fuglebur der passer til din fugl!
Næste artikelHvalpefoder Bedst I Test (2022)
Mit navn er Julia, og jeg er administrator her på Petguide. Siden jeg var barn, har jeg elsket stort set alle dyr! (udover ederkopper)! Her på siden kombinerer jeg den kærlighed med min generelle nysgerrighed for at finde det bedste udstyr, foder, tips og tricks til alle kæledyrsejere.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her