Vær med til at give et kæledyr et trygt hjem

Hvem er Dyreformidlingen.dk?

Dyreformidlingen.dk er din ansvarlige online markedsplads for køb og salg af hunde, katte, marsvin, kaniner, hundehvalpe, kattekillinger, heste, krybdyr, fugle og andre dyr, samt tilbehør til dyr, og hjemmesiden er samtidigt en af Danmarks førende hjemmesider for efterlysning eller fremlysning af dyr.

Alle dyr kan nemlig komme i den situation, at de har behov for at få et nyt og kærligt hjem. Årligt aflives eller efterlades tusindvis af dyr, simpelthen fordi de ikke har et hjem. 

For at hjælpe disse dyr videre i livet, har vi lavet hjemmesiden www.dyreformidlingen.dk, hvor dyr kan finde nye hjem. Det kan også være, at et dyr er forsvundet eller nogen har fundet et dyr, som er blevet væk fra sin familie, og for at hjælpe disse dyr tilbyder vi mulighed for at efterlyse eller fremlyse dyr på hjemmesiden.

Hvad er Dyreformidlingens formål?

Dyreformidlingen.dk handler om glæde og passion for dyr. Dyreformidlingen.dk er en dansk frivillig organisation af dyrevenlige ildsjæle, der har til formål at hjælpe dyr til kærlige og blivende hjem ved at tilbyde en platform, der skaber kontakt mellem de, der har et dyr som mangler hjem, og andre som er parate til at give dyr et godt og kærligt hjem.

Fordi vi grundlæggende mener, at alle dyr fortjener et kærligt hjem.

Dyreformidlingen.dk har siden sin stiftelse i januar 2015 hjulpet mange dyr til nye hjem gennem vores store fællesskab af dyrevenner og brede publikum med mere end 300.000 sidevisninger om måneden. 

Sådan hjælper de

For at kunne hjælpe flest muligt dyr til nye hjem, tilbyder Dyreformidingen.dk gratis medlemskab og gratis oprettelse af et ubegrænset antal annoncer på hjemmesiden – og du som medlem får direkte besked på din registrerede mail, når der er svar på din annonce, så du ikke behøver bruge tid på løbende at tjekke vores hjemmeside efter om der er kommet svar på annoncer. 

Når du, som sælger af et dyr, indrykker en salgsannonce på Dyreformidlingen.dk tilstræber vi at så mange salgsannoncer som muligt bliver opslået på de sociale medier, blandt andet på vores meget besøgte og aktive facebook side, for effektiv og maksimal eksponering og respons på salgsannoncen – og sikring af et hurtigt salg, så det pågældende dyr, der skal sælges, kan komme til et kærligt, blivende hjem. 

Hvis du vil købe et dyr, er du selvfølgelig også velkommen til at kigge fordi Dyreformidlingen.dk da der løbende kommer nye salgsannoncer for både hunde, katte, hundehvalpe, kattekillinger, marsvin, hamster, kanin, krybdyr, heste og andre dyr. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger