ugens kæledyr

Ugens Kæledyr – Weyse (Uge 28)

Navn på dig: Laura Bertelsen
Navn på dit kæledyr: Weyse
Kælenavn: Weysi, weys, lille Weyse
Alder: Fødselsdag 6. Marts 2020
Køn: Han hund
Race: Goldendoodle F1. Blanding mellem golden retriever og en puddel.
Hvornår fik I ham? Jeg hentede ham den 21. Maj 2020.

Er der en speciel betydning bag hans navn?
Før vi fik Weyse, havde vi en kat, der hed Figaro (katten i Pinocchio). Vi havde så besluttet, at vores hunds navn skulle være Disney inspireret, så det var en slags tema. Vi blev enige om, at hvis vi skulle have en hun-hund, så skulle hun hedde Cleo (Guldfisken i Pinocchio). Men drengenavnet havde vi svært ved at finde blandt Disney karaktererne, så vi udvidede vores kriterier, og sad så og så badehotellet, da vi fik ad vide, at der var født nok hvalpe til, at alle på ventelisten kunne få en, og der stod han- selveste Hr. Edvard Weyse! Så selvfølgelig skulle det manglende drenge-navn være Weyse❤️

Var der en speciel grund til, at det blev netop ham?
Da vores kat døde, var vi rimelig forberedte på, at vi skulle have hund og ikke kat, og da jeg har allergi for hunde, ledte vi efter en allergivenlig race. Men jeg ville ikke have en helt lille race, som mange af de allergivenlige racer er. Og så faldt jeg for Doodlerne, som jeg godt vidste, at der ville være 50/50 for, om jeg kunne tåle. Men vi tog chancen, og jeg har ingen problemer med allergi.

Hvad slags temperament har han?
Han er glad, elsker at lege med andre hunde – men det kan nemt blive for meget for ham. Når det sker, så lægger han sig ned og bliver nemt lidt sur, hvis de andre hunde ikke acceptere, at han er træt eller ikke gider at lege🥰

Hvad elsker han?
Han elsker strømper! Det har han gjort fra dag 1, og ellers elsker han at være en del af fælleskabet. Hvis han kan ligge og putte med os mennesker, så har han det allerbedst. Derudover er han altid klar på en gåtur.

Hvad er hans yndlingsmad?
Han elsker kogt kylling og pølse-stumper.

Hvad er hans bedste sider?
At han altid er så kærlig og kontaktsøgende❤️

Hvad laver i, når i hygger allermest?
Vi holder begge meget af at træne, så en god omgang hundetræning er altid værdsat. Ellers elsker vi begge at slappe af og nyde hinandens selskab🥰

Hvor er jeres yndlings sted at gå tur?
Vi elsker at gå tur på stranden, så Weyse kan få lov til lige at dyppe poterne, og ellers bare løbe rundt. Når det ikke er muligt at komme til stranden, har vi en eng bag vores hus, som vi flittigt benytter.

Kan han nogle tricks?
Han kan kramme, sidde bamse, stå på bagben og vinke.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Han er flittig til at gø af alle, der går forbi vores have, men kun fordi han er sur over, at de ikke kommer og siger hej til ham.

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Weyse skal altid have noget i munden, når han kigger på folk, eller hvis man sætter sig på gulvet for at snakke med ham. Man kan altid være 100% sikker på, at han lige skal hente noget, inden han kommer hen til dig. Hvis vi får gæster, føler de sig ofte fornærmede over, at han ikke vil snakke med dem, indtil de finder ud af, at det er, fordi han skal have noget i munden. Hvis han ikke kan finde noget, kan han finde på at bide blidt om vores hænder, så han stadig har noget i munden.

Hvad er dit yndlings minde med dit kæledyr?
Det er så svært at vælge! Men jeg tænker, det må blive vores sommerhus tur til Rømø sidste år. Men jeg er næsten sikker på, at den bliver slået af dette års sommerhus tur, da vi nu ikke skal tænke på, at han ikke må gå så meget.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Da han var hvalp, var vi ved at plante en hel masse blomsterløg i haven, og når vi havde sat den først i jorden, så gik der ikke mange sekunder, før vi kunne se en lille hund med et blomsterløg i munden.

Hvem er hans bedste ven?
Af hundevenner er hans bedste venner en labrador, der bor længere ned af vores vej og vores tidligere naboers samojede❤️
Af mennesker er det min søsters kæreste, han vandt Weyses hjerte fra første gang, de så hinanden.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Weyse betyder alt for mig! Hvis man har en dårlig dag, så er det altid fantastisk at komme hjem til en levende kærlighedsbombe. Det har også gjort min hverdag mere aktiv. Nu er det hvertfald ikke et problem at komme op på de 10.000 skridt hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger