ugens kæledyr

Ugens Kæledyr – Pelle (Uge 27)

Navn på dig: Sofie
Navn på dit kæledyr: Pelle 
Kælenavn: P
Alder: d. 08.08.2020 – 10 måneder 
Køn: Dreng 
Race: Australian Shepherd
Hvornår fik i ham? I oktober 2020

Er der en speciel betydning bag hans navn?
Mit første folkeskole crush hed Pelle.

Var der en speciel grund til, at det blev netop ham?
Pelle var en smuk og glad hundehvalp. Jeg havde først udset mig en anden hvalp, men kunne slet ikke stå for Pelle. 

Hvad slags temperament har han?
Pelle har et dejligt temperament. Han er kærlig, altid festens midtpunkt og glad. 

Hvad elsker han?
Han elsker mad (ALT mad), løbeture i marken og selskab. Er du gæst ved os, bliver du hilst på med den største begejstring. 

Hvad er hans bedste sider?
Det bedste ved Pelle er hans trang til hygge og at lære nyt. Pelle passer på mig og mærker hurtigt mit humør.

Hvad laver i, når i hygger allermest?
De bedste hyggestunder vi har sammen, er når vi er ved vandet. Her lærer jeg Pelle at bade og gå længere ud. Sofaen virker selvfølgelig også altid.

Kan han nogle tricks?
Pelle er virkelig intelligent og jeg kæmper for at udnytte hans potentiale. Jeg kunne nævne mange tricks, men jeg synes, det sejeste og mest brugbare er, når han selv sætter sig ved min side, når jeg stopper op på gåturen. Hvis han er lidt foran mig, bakker han tilbage siddende 😂

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Pelle har en del uvaner, men heldigvis går de langsom væk. En spændende uvane er glæden ved at destruere toiletruller. 

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr
Pelle er en fræk hund og har en uvane med at hoppe op og tage lækre ting fra køkkenbordet, hvis ingen er omkring ham. Engang snuppede han en hjemmebagt klejne hos min bedstemor, kun få sekunder efter vi er kommet ind af døren. Jeg måtte løbe rundt i stuen efter ham, så han ikke nåede at spise den.

Hvad betyder dit kæledyr for dig 
Pelle har påvirket mit liv meget. Jeg har ofte syntes, at det var hårdt at have en hundehvalp. Det overrasker en, hvordan man kan føle så stor kærlighed til sit kæledyr. Han giver stor varme og værdi til mit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger