Ugens Kæledyr – Stella (Uge 47)

Navn på dig: Celine
Navn på dit kæledyr: Stella
Kælenavn: Stello, Lil’ shit, Poop master, lille fisen, Prutter
Alder: Stella er 9 måneder og er født d.04. februar 2022
Køn: Tæve
Race: Blandingshund fra Grækenland, men primært Portuguese Podengo
Hvornår fik du hende? Vi fik Stella d.11 april 2022

Er der en speciel betydning bag hendes navn?
Stella på græsk/latin betyder stjerne, og da hun kommer fra Grækenland, synes vi, at det passede perfekt. Hun er vores lille stjerne ❤

Er der en historie bag, hvorfor I fik hende, hvis ja fortæl?
Vi ønskede først en hund fra Dyreværnet, som vi desværre ikke nåede at ansøge om, inden de lukkede for ansøgningerne. Så vi browsede internettet for hunde til salg, og så fandt vi en annonce på Stella og to af hende søskende, som netop var kommet til Danmark efter at have været blevet født i Grækenland. Grunden til vi valgte Stella frem for hendes søstre, var hendes generelle rolige sind, da vi besøgte dem. Hun var ikke bange eller tilbageholdende, men hun kunne underholde sig selv og havde ikke behov for konstant opmærksomhed.

Hvad slags temperament har hun?
Stella er forsat meget rolig, men kan godt blive utålmodig, hvis vi er for langsomme til komme ud og gå med hende. Så stirrer hun intenst på os og bjæffer let.

Hvad elsker hun?
Stella elsker at lege med andre hunde og løbe hurtigt i skoven.

Hvad er hendes yndlingsmad?
Stella er ikke en kræsenhund og elsker næsten alt mad. Men hvad der altid kan få Stellas opmærksomhed er TubiDog med lever smag.

Hvad er hendes bedste sider?
Stella har et rigtigt godt hundesprog. Hun er rigtig god i møde med andre hunde, og hvis hunden indikerer, at de ikke ønsker at lege, respekterer hun det. Hun er meget konfliktsky, så i leg med andre hunde trækker hun sig hurtigt, hvis der bliver sagt fra eller brugt lyd. Stella er derudover meget motiveret for at lære nye tricks og meget lærenem.

Hvad laver I, når I hygger allermest?
Vi har altid en god tid sammen, når vi leger med frisbee

Hvor er jeres yndlingssted at gå tur?
Det bedste sted er i skoven, hvor der er masser af dufte og pinde, man kan lege med.

Kan hun nogle tricks?
Stella kan gø på kommande, give kuckles, bukke, gå i 8 tal mellem benene og give kys. Og så kan hun næsten rulle rundt.

Har dit kæledyr nogle uvaner?
Stella kan rigtig godt lide at stjæle mad fra den store bøtte med hendes tørfoder i. Og når Stella leger med andre hunde, der har sele på, kan hun desværre rigtig godt lide at bide fat i selen…

Fortæl en sjov historie om dit kæledyr:
Når vi ser film med hunde f.eks. A Dogs Purpose In Life, så kigger Stella intenst med og laver mange head tilts. Det tror jeg, er det sjoveste, hun har lavet.

Da hun var hvalp, prøvede vi snusetæppe for at gøre det sjovere for hende at få mad. Dette tæppe fandt hun meget hurtigt ud af, at hun kunne vende på hovedet, for at alle godbidderne/mad faldt ud.

Hvad er dit yndlingsminde med dit kæledyr?
Jeg tror nok, at yndlingsmindet er fra den dag, vi fik Stella hjem. Den glæde over, at hun endelig var her og hun bare var så god. Hun peb ikke, og hun var virkelig rolig og fandt hurtig roen i vores lejlighed.

Hvad er det frækkeste dit kæledyr har gjort?
Da Stella var helt lille kunne hun komme ind under sofaen, og efter noget tid fandt vi ud af, at hun havde lavet et kæmpe hul.

Hvem er hendes bedste ven?
Stellas bedste veninder er Saga og Holly, som bor det samme sted som os. Saga er 1 måned ældre end Stella og er en Husky mix, og Holly er 2 måneder yngre end Stella og en Golden Retriever.

Hvad betyder dit kæledyr for dig?
Stella betyder alt for mig. Hun giver mig så meget glæde – også selvom hun har været meget krævende, da hun var helt lille. Jeg kan slet ikke forestille mig en hverdag uden hende. Hun giver mig så meget! Jeg elsker at være ude med hende, se nye steder sammen og bare give Stella det bedste liv muligt.

Skriv et svar

Cookie-indstillinger